Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 708
  • 437
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Не съм използвала опцията "Анонимен".
Не бих искала обаче да се маха, има случаи, в които човек има нужда от нея.

# 91
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
    Аз не разбрах защо, сега решиха няколко анонимни да отварят очите на другите за тази функция.Сега форума ще се напълни с анонимни.Ще трябва да се правя,че не ги забелязвам и че, не съществуват.
Защото наскоро потребителка попита "какво е това животно и как се ползва" в темата за въпроси към модераторите и администраторите. После имаше възклицания "ау, каква хубава опция сте сложили в новата версия". После модератор и отговори, че опцията не е нова и не е от новата версия, ами си я има от памтивека точно като за случаите изредени от Касита. После имаше кратка полемика за това какво ще стане, ако народът тръгне да я ползва ... Кратка, но достатъчно шумна за да се вдигне рейтингът на самата опция. Затова сега там, където пишете и четете редовно, сте заливани от анонимнички.
Всяко чудо за три дни! Ще си поиграят, ще им мине. Peace

# 92
Ето пак- кой с кого се клател. Само това ви е в главата. То е ясно, всеки проектира собствените си мисли.
Може да съм болна от рак, тук да чете сестра ми, най-близката ми приятелка или съседката и аз да не искам да се разбира все още от какво страдам, но да търся мненията на минали по този път.
И не, няма да съм шушумига. Шушумига е всеки, който осъжда избора на другите да попитат важни за тях неща.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 11:33 от Касита

# 93
Не знаех за тази опция и сега я пробвам.  Laughing

# 94
  • София
Ето пак- кой с кого се клател. Само това ви е в главата. То е ясно, всеки проектира собствените си мисли.
Може да съм болна от рак, тук да чете сестра ми, най-близката ми приятелка или съседката и аз да не искам да се разбира все още от какво страдам, но да търся мненията на минали по този път.
И не, няма да съм шушумига. Шушумига е всеки, който осъжда избора на другите да попита важни за тях неща.

По твоята логика и ти проектираш за болести. Никой нищо не проектира, просто болшнството от анонимните постове са все за разни сърбели и като цяло доста малодушни проявления.

# 95
  • София
Не говорим за болни от рак, а за тия от първите страници, дето използвали опцията, за да кажат нещо, истината, на някого си без последствия, без да влизат в спорове, без да си развалят имиджа, рахата и прочее глупости.

# 96
По моята логика на три места съм споделила по десет разумни причини да попиташ като анонимен и нито една не включва ебане, каквото се привижда на куп иначе трезвомислещи и много ербап съфорумки, нито пък само болести.

Чудесно, Елица, и това е причина. Нека и аз да я ползвам тогава.
Виж, мога в прав текст да ти кажа, че си патка, но това ще донесе повече негативи отколкото положителни неща. Казвам ти го като анонимна, ти си знаеш, че някой те мисли за патка, а аз си зная, че съм ти го казала.   Laughing

# 97
  • На топло
Оставете намира хората, които са болни от толкова сериозни болести. Всеки ще разбере, защо са тръгнали да споделят мъката си като Анонимни. Но те са много малък процент.
А сега какво се случва, всеки втори пробва опцията и се "хвали". Все едно сме детски форум.

# 98
Може да имат просто влагалищно течение и пак да не искат да питат публично, не е нужно да са болни в последен стадий.

# 99
За мен ползването на опцията е оправдана само, когато имаш нужда да споделиш нещо много лично и да чуеш съвсем странично мнение, а смяташ, че много реални хора ти знаят ника и че изобщо си популярна по някакъв /друг/ начин във форума. Повечето анонимни мнения, на които съм попадала, не са от този тип.

# 100
Може да имат просто влагалищно течение и пак да не искат да питат публично, ...

ooooh! Ако е от смръдливите, това вече е много срамно, за анонимно питане си е

# 101
  • София
Перфектна функция за една позната, патологичен лъжец.

# 102
  • На топло
Е не! Първо хич не е срамно да имаш течение и второ, ще се обадя директно на лекарката ми, вместо да си губя времето да събирам бабини рецепти по форумите.

# 103
От хиляди кладенци вода може да извадите, ваша воля. Ето, аз ви казвам, че тези, които сте против, сте много ограничени.  Hug

# 104
Е не! Първо хич не е срамно да имаш течение и второ, ще се обадя директно на лекарката ми, вместо да си губя времето да събирам бабини рецепти по форумите.

Най-естествената реакция. Но може би ще има десетки анонимки за пенливото зелено течение или дивия секс снощи откъм отзад, та възможно ли е да съм бременна...

Общи условия

Активация на акаунт