Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 426
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
mama evgenia  hahaha Е,че не работим по график ама по 2-3 пъти на ден  Mr. Green  Joy
Ти ме уби  Joy Ти се жената мечта  Peace Мъжете могат да мечтаят само за такива жени   Mr. Green
В твоя случай не вярвам да ти изневери  Laughing
В моя обаче,процентите са големи  hahaha

А преди да се Ужените нямаше проблем да му пускаш, нъл? Sunglasses Ами не може така, ближният е ЧОВЕК точно толкова, колкото и децата, мдам. Whistling

П.С. Препоръчителна поза за големи кореми - странична. Добра работа върши. bowuu
Оженим*
И не тогава бях,много секс отворена Grinning Нямах проблеми да правим секс Grinning
Е сега,надявам се скоро тези проблеми да  отминат и да ми се възвърне мерака Grinning Пък ако не ще си търси друга Grinning

# 46
  • София
mama evgenia  hahaha Е,че не работим по график ама по 2-3 пъти на ден  Mr. Green  Joy
Ти ме уби  Joy Ти се жената мечта  Peace Мъжете могат да мечтаят само за такива жени   Mr. Green
В твоя случай не вярвам да ти изневери  Laughing
В моя обаче,процентите са големи  hahaha

А преди да се Ужените нямаше проблем да му пускаш, нъл? Sunglasses Ами не може така, ближният е ЧОВЕК точно толкова, колкото и децата, мдам. Whistling

П.С. Препоръчителна поза за големи кореми - странична. Добра работа върши. bowuu
Оженим*
И не тогава бях,много секс отворена Grinning Нямах проблеми да правим секс Grinning
Е сега,надявам се скоро тези проблеми да  отминат и да ми се възвърне мерака Grinning Пък ако не ще си търси друга Grinning

Не случайно съм го написала с ГЛАВНО У. Wink
Та така, преди да са Ужените, нямаше проблем със секса. Значи...не е честно така. Човек трябва да пожелае нещо, за да му се случи. Т.е. от теб самата си зависи желанието. Пожелай и ще ти се даде. Peace

# 47
Здравейте,
Има такъм период и той е нормален.
Грижата за бебчетата изцяло обзема вниманието и
мислите на мама.
Дано татко ви разбира.
Нова не е заболяване, а
просто се постарайте първо мислено да
пожелаете същия мъж, който до този момент
ви е привличал безумно.
Поискайте това от вас и ще се получи.

# 48
Всички се заливате от смях, при споменаването на това, че мъжът ви може да залитне настрани да търси секс!...Я, вземете, си помислете, ще се смеете ли, ако това стане?!
Защото наистина се случва!!! Peace

# 49
Всички се заливате от смях, при споменаването на това, че мъжът ви може да залитне настрани да търси секс!...Я, вземете, си помислете, ще се смеете ли, ако това стане?!
Защото наистина се случва!!! Peace

Права си,че се случва има такива мъже,които когато не намерят това,което търсят в своята залитат по други пуснах темата за да разбера дали има и други жени  в такова положение.Ясно е,че ще се правят компромиси за да ни е добре и на двамата Simple Smile

# 50
Абе да ви кажа ако мъжът ми залитне по друга само защото му липсва секс и то когато аз съм се надула като балон, не мога да стана, не мога да се обърна, а после по цели дни и нощи не спя, особено пък с две бебета, които акат, пишкат, искат да ядат, да ги опереш,, да гладиш, да чистиш и т.н. - ами да заповяда, значи това не  е моя човек. На мен да не би да ми е много добре, вместо да си се излежавам до късно, да стана, да се гримирам, да отида на работа, там лафче с тоя, лафче с оня, е и бачкане да има, но се чувстваш отделен човек, а с децата докато не станаха на три някъде се чувствах нещо друго, но не и личност, със собствени желания. Имаше периоди от по седмица и повече, в които не бях се поглеждала в огледалото, веждите ми бяха станали като на бабя яга, да не говорим за други участъци. Е, имам една позната, която си има гледачка и тя по цял ден се чуди  на фитнес ли да иде, на козметик ли. Еми, да, така може, но за жена, която сама си гледа бебчето/тата трябва да има малко милост. Така че хайде да ме извинят мъжете, но който не го е изживял това и мисли само за собственото си удоволствие - ами да си търси друга. Thinking

# 51
  • София
Скрит текст:
Абе да ви кажа ако мъжът ми залитне по друга само защото му липсва секс и то когато аз съм се надула като балон, не мога да стана, не мога да се обърна, а после по цели дни и нощи не спя, особено пък с две бебета, които акат, пишкат, искат да ядат, да ги опереш,, да гладиш, да чистиш и т.н. - ами да заповяда, значи това не  е моя човек. На мен да не би да ми е много добре, вместо да си се излежавам до късно, да стана, да се гримирам, да отида на работа, там лафче с тоя, лафче с оня, е и бачкане да има, но се чувстваш отделен човек, а с децата докато не станаха на три някъде се чувствах нещо друго, но не и личност, със собствени желания. Имаше периоди от по седмица и повече, в които не бях се поглеждала в огледалото, веждите ми бяха станали като на бабя яга, да не говорим за други участъци. Е, имам една позната, която си има гледачка и тя по цял ден се чуди  на фитнес ли да иде, на козметик ли. Еми, да, така може, но за жена, която сама си гледа бебчето/тата трябва да има малко милост. Така че хайде да ме извинят мъжете, но който не го е изживял това и мисли само за собственото си удоволствие - ами да си търси друга. Thinking

Ето това мислене е изключително опасно. Защото, както казах, при добро желание, все ще намериш половин час на два-три дена за удоволствието, наречено секс - все пак освен майка, си жена и съпруга. И това, че ти мислиш по този начин не означава, че всички мислят по този начин. Аман от майки-героини. Всички имаме деца и знаем как е. Не е чак толкова тежко, когато човек си организира добре времето. Ако сама си решила да се затвориш и по твоите думи "веждите ти да станат като на баба яга, да не говорим за други участъци" с извинението, че видиш ли, ти си майка!, после мъжете няма да те извинят, а ще си намерят друга. И после ти може да ги виниш колкото си искаш, но всъщност вината ще е само и едиствено твоя. Peace

П.С. Проблемът е, че смяташ, че мъжете мислят само за своето удоволствие. Това ми говори, че ти НЕ НАМИРАШ удоволствие в секса! Ами...какво да коментираме повече? #Crazy Ти смяташ, че децата ти могат да живеят без баща? Щото, като тръгне един мъж навън да си търси секс, е само въпрос на време да зареже семейството си...т.е. да се появи новата госпожа идеална...

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 09:08 от Popule

# 52
Напълно съм съгласна с Popule. Peace
Затова и в предишно мнение деликатно написах, че авторката трябва да поднови активно сексуалния живот в най-скоро време.
Никой не оспорва колко усилия и грижи коства отглеждането на бебе, но жената никога не бива да забравя, че освен майка, е и съпруга.

# 53
Всеки има различно,защото има различни мъже-някой се съобразяват с положението на жена си,други не  Flutter
desinkata_85 Разбирам,че правя може би грешка като се съобразявам със себе си  Crossing Arms,но понякога трябва да има търпение и от мъжката страна.Не съм забравила,че съм съпруга,не само майка  Tired Но и той да не забравя,че преди всичко е баща вече  Peace Peace не само съпруг,защото от тук нататък ще се съобразява предимно с децата не само със себе си и своите нужди  Peace Поне аз така възприемам неща  Whistling

# 54
  • София
Всеки има различно,защото има различни мъже-някой се съобразяват с положението на жена си,други не  Flutter
desinkata_85 Разбирам,че правя може би грешка като се съобразявам със себе си  Crossing Arms,но понякога трябва да има търпение и от мъжката страна.Не съм забравила,че съм съпруга,не само майка  Tired Но и той да не забравя,че преди всичко е баща вече  Peace Peace не само съпруг,защото от тук нататък ще се съобразява предимно с децата не само със себе си и своите нужди  Peace Поне аз така възприемам неща  Whistling

Студеният душ, който всъщност облива мъжете е, когато разберат, че са били лъгани. В смисъл, преди да имат деца, жените им са се "кефели" на секса, обаче после се оказва, че това всъщност е една дебела лъжа...Защо някои жени така лъжат мъжете си не мога да разбера? Ами като не им харесва да правят секс редовно, да си го кажат направо още преди да ги "оплетат в мрежите си"...тогава може би ще си намерят подобни на тях мъже - има и такива и няма да има толкова изневери и в последствие разводи и в последствие деца на разведени родители. Peace

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 12:01 от Popule

# 55
Popule, аз не казвам, че не съм намирала време или че дори и да не ми се е правило секс не съм го правила, защото мисля и за него. Естествено, че не съм го оставила на сухо 3 години. Говоря за постоянното намилане от страна на мъжа, че видиш ли преди да забременееш и да родиш сме го правили всеки ден, че и по няколко пъти на ден, а сега го правим един път в седмицата или на две седмици веднъж. Говоря за това, че някои мъже, като този на авторката те обвиняват и те карат да се чувстваш едва ли не виновна, че нямаш желание за всекидневни удоволствия, като поне на мен като ми останеше половин час да подремна ами никак не ми беше до никакви сексове. И почват да те шантажират как щели да си хванат друга  Rolling Eyes
А това за веждите и другите части се случваше първите шест месеца след като родих, просто защото сина ми до тогава имаше колики, отделно са кърмени деца и се хранеха на 2-3 часа, което означава системно недоспиване, защото тъкмо млъкне единия почва другия да реве. Случвало ми се е да не помня кой кога е ял, кога на кого съм сменяла пампреса, абе какво да ти обяснявам каква майка героиня съм.  Rolling Eyes

Просто мисля, че както живота за майката се променя коренно изведнъж иска ли не, така се променя и за бащата и не може всичко да си остане както е било и двамата трябва да правят компромиси с желанията и очакванията си, а не - ами дай сега като не получавам достатъчно секс да си намеря друга.  Confused

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 11:31 от Джинa

# 56
Студеният душ, който всъщност облива мъжете е, когато разберат, че са били лъгани. В смисъл, преди да имат деца, жените им са се "кефели" на сексът, обаче после се оказва, че това всъщност е една дебела лъжа...Защо някои жени така лъжат мъжете си не мога да разбера? Ами като не им харесва да правят секс редовно, да си го кажат направо още преди да ги "оплетат в мрежите си"...тогава може би ще си намерят подобни на тях мъже - има и такива и няма да има толкова изневери и в последствие разводи и в последствие деца на разведени родители. Peace

С появата на деца много мъже ги облива студеният душ. Мислят си, че за тях нищо няма да се промени. 

# 57
Всеки има различно,защото има различни мъже-някой се съобразяват с положението на жена си,други не  Flutter
desinkata_85 Разбирам,че правя може би грешка като се съобразявам със себе си  Crossing Arms,но понякога трябва да има търпение и от мъжката страна.Не съм забравила,че съм съпруга,не само майка  Tired Но и той да не забравя,че преди всичко е баща вече  Peace Peace не само съпруг,защото от тук нататък ще се съобразява предимно с децата не само със себе си и своите нужди  Peace Поне аз така възприемам неща  Whistling

Студеният душ, който всъщност облива мъжете е, когато разберат, че са били лъгани. В смисъл, преди да имат деца, жените им са се "кефели" на сексът, обаче после се оказва, че това всъщност е една дебела лъжа...Защо някои жени така лъжат мъжете си не мога да разбера? Ами като не им харесва да правят секс редовно, да си го кажат направо още преди да ги "оплетат в мрежите си"...тогава може би ще си намерят подобни на тях мъже - има и такива и няма да има толкова изневери и в последствие разводи и в последствие деца на разведени родители. Peace
Не съм го лъгала,преди да се оженим и да имаме деца когато бях безгрижна и по цял ден се чудех какво да правя секса ми доставяше удоволствие не го правихме,защото ми беше скучно.В един момент,обаче когато се появят деца се налага да преглътнеш своите нужди в името те да бъдат добре  ooooh! Пък и аз не казвам,че не искам да правя секс щом вече имам деца напротив искам,но нямам желание и въпросите са ми дали е нормално след раждането да нямаш желание  Whistling Когато изпитам нужда и желание отново ще правим секс  Tired

# 58
mama evgenia  Mr. Green Бе тей както съм жена мечта,нека да видим след като родя  Laughing Надявам се и тогава толкова да ми се радва колкото сега  Joy hahaha
Нее мога да взема по другите ви неща,за които говорите след раждането надявам се при мен да няма чак такава драма относно секса  newsm78 Пък ако нямам желание,надявам се да ме разбере  Whistling Ама аз чак се видях mama evgenia че твоите бебки са на почти 6 месеца  Whistling още ли не ти се прави секс  Sick Моя мъж да ме е побъркал ако 6 месеца е на сухо  Naughty Ама аз по-бързо от тебе се предавам до 6 месец охооо още един път щях да съм бременна  Joy

# 59
  • София
Скрит текст:

Не съм го лъгала,преди да се оженим и да имаме деца когато бях безгрижна и по цял ден се чудех какво да правя секса ми доставяше удоволствие не го правихме,защото ми беше скучно.В един момент,обаче когато се появят деца се налага да преглътнеш своите нужди в името те да бъдат добре  ooooh! Пък и аз не казвам,че не искам да правя секс щом вече имам деца напротив искам,но нямам желание и въпросите са ми дали е нормално след раждането да нямаш желание  Whistling Когато изпитам нужда и желание отново ще правим секс  Tired

Това, което казвам е, че има хиляди начини да се прави секс. И да, желанието е важно, но както добре знаем, апетитът идва с яденето. Ако системно отказвате секс на мъжа си по причина, че ви липсва желание, то това се нарича неглижиране и е изтъквано пред съда като номер едно причина за развод в западните общества. И то не само от страна на жените...Представи си сега обратното - децата са тръгнали на училище, имаш време бол, ама мъжът ти все изморен, все му липсва желание, щото много работи...как ще се почувстваш? Wink Системното неглижиране прави връзката проблемна, появява се студенина между партньорите, любовта си отива и съответно развод. Това, което казвам е, че въпреки, че нямаш желание да правиш секс, това не бива да бъде свеждано до знанието на партньора. Просто може да му се обясни, че поради системна умора, сексът за известно време ще бъде разреден от обичайното, но това ще се промени веднага, щом бебето поотрасне. И забележете - не казвам, че сексът ще бъде спрян, а просто р а з р е д е н (на 2-3 дена, не повече, особено за млади двойки). Тук вече партньорът е редно да разбере.

П.С. Недейте да смятате, че работата на мъжа, с която изхранва вас и децата ви докато вие сте в отпуск по майчинство е по-маловажна от вашата работа в отглеждането на децата. Той също е изморен и под стрес в новата си роля и отговорности. И все пак, той все още ви желае! А това е най-важното.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 12:19 от Popule

Общи условия

Активация на акаунт