Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 19

• 71 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

и малка шегичка на Джихан с Рахми бей

https://www.facebook.com/ParamParcaDizim/videos/1675833655964201/  Peace

Хубава вечер Сладурки lovekiss lovekiss lovekiss

# 616
# 617
Добро утро!

Скрит текст:

Успешен ден!

# 618
  • България
Благодаря за хубавите снимки!
Снощи за първи път се загледах по БТВ във филма. За мене озвучаването е ужасно. Просто се отказвам да го гледам.

Пожелавам ви хубав и успешен ден!

# 619
Здравейте, дали някой има 41 и 42 еп. с руски субтитри.

# 620
Добър ден Сладурки Hug Hug Hug Hug

Тони Hug  love001
Alisa  Hug  Plamuk5 Hug

на фейс стр. на Paramparca ми попадна ето този колаж и някакво обяснение  
Скрит текст:
Yedigöller’de Sonbahar Aşkı
Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, ‘Paramparça’nın Pazartesi (23 Kasım) gecesi yayınlanan 42. bölümüne Bolu Yedigöller’de çekilen sahneler damgasını vurdu.

Altan Dönmez’in yönetmenliğinde bir doğa harikası olan Yedigöller Milli Parkı’nda gerçekleşen, Cihan’ın (Erkan Petekkaya), Gülseren’e (Nurgül Yeşilçay) evlenme teklif ettiği sahne, özellikle sosyal medyada #sonbahardaask etiketiyle üst sıralara taşındı.

Bu sahnelerin çekildiği bölgeyi merak eden, özellikle yurtdışında yaşayan izleyiciler ise dizinin sosyal medya hesaplarını soru yağmuruna tuttu.

YÜRÜYÜŞ YAPIP FOTOĞRAF ÇEKTİLER

İzleyeciler kadar, çekim yapan oyuncular ve set ekibi de bölgeye hayran kaldı. Nurgül Yeşilçay set arasında Yedigöller Milli Parkı’nda doğa yürüyüşü yaparken Erkan Petekkaya yanından bir an olsun ayırmadığı fotoğraf makinası ile bol bol fotoğraf çekti.

за този текст не се наемам дори да го споделя,защото чичи Гугле такъв превод ми направи,че нищо не разбрах  #Crazy #Crazy
само разбрах че  Rolling Eyes май Еркан след като са минали снимките им от този момент, се е наслаждавал на красотата на тази природа и е снемал бая  Rolling Eyes Rolling Eyes

надписа на колажа Yedigöller’de Sonbahar Aşkı чичи  google ми го преведе ето така  Peace Любов в края на есента в Седемте рилски езера
което си е точно така,що се отнася до любовта на Гюлихан, те се откриха в есента на живота си, намериха си половинката,откриха и любовта,доста време ще им отнеме обаче докато оправят ситуацията с децата и да започнат да градят дом и т.н.
а мястото избрано за този момент наистина е уникално ,страхотни есенни пейзажи,страхотна идея за да се подсили този толкова важен момен за Гюлихан, но както винаги ни дават на час по лъжичка,защо го отрязаха на половина ,този така дълго чакан момент от нас феновете  Laughing Laughing
 има още няко неща които малко ме дразнят,но не искам да пиша чаршафи и да ви отегчавам  bowuu
само за едно се моля  Praynig Praynig Praynig финала да бъде с хепиенд за Гюлихан и децата  newsm53

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 16:21 от Свет_ВАРНА

# 621
Здравейте, дали някой има 41 и 42 еп. с руски субтитри.

ето тук е добавен 41 еп. с руски суб.
http://turkcinema.tv/turkey-serials/vdrebezgi-paramparca.html

а за 42 е прекалено рано,обикновенно го пускат или в неделя или понеделника ,преди новия епизод  Peace

# 622
Благодаря за хубавите снимки!
Снощи за първи път се загледах по БТВ във филма. За мене озвучаването е ужасно. Просто се отказвам да го гледам.

Пожелавам ви хубав и успешен ден!

Алис, при мен също не се получи,и на мен не ми хареса дублажа,но това не е ново за мен,отдавна разбрах гледан сериал със субтитри, няма как да ми хареса с дублаж, няма и как да стане, при положение че докато гледаш сериала в оригинал,понякога с месеци, някога и 1,2 години,ти свикваш с гласа на актьорите,с дикцията им,която е главен фактор при някои моменти, но мен не ме дразни само дублажа, а това почти винаги безразборно нарязване ,много силни моменти губят ефекта си  Peace
понякога дори се режат и моменти от серията, поне това го забелязах когато даваха Лин по ДФ ,
а да не говорим как уважаемата ДФ изряза името в началната шапка на епизодите ,името на Нургюл,името на една от главните актриси  Laughing Laughing
пак на ДФ  прескочиха цял епизод от Къщата с асмата / Асмалъ конак, и в такива моменти зрителя изпада в недоумение, ето това най вече съсипва сериалите  Laughing Laughing Laughing
да се надяваме поне БиТиВи няма да си позволят да правят подобни глупости  Praynig Praynig Praynig

# 623

Хубав слетобед
Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 624

Хубав слетобед
Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

Свет,прекрасни снимки! Благодаря ти!  bouquet bouquet bouquet

# 625
Скрит текст:

Хубав слетобед
Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

Свет,прекрасни снимки! Благодаря ти!  bouquet bouquet bouquet

Тони   newsm51 от къде ги намери моите сладури, кой се е сетил сега за Саваш и Ясето, честно казано ужасно много ми липсват  Cry Cry Cry

# 626
Добро утро!

Свет  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 627

Скрит текст:

# 628
Добро утро!

Скрит текст:

Прекрасен ден!

# 629
Paramparça 43. Bölüm Fotoğrafları

Скрит текст: