Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 19

• 71 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,бих искала само да попитам нещо.Само на първи сезон ли има превод,и къде може да се гледа  втори сезон дори и без субс?Благодаря предварително

# 631
Добър вечер Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тони Hug Благодаря за прекрасните снимки на Гюлихан от 43еп.  newsm51 love001

да сложим  Резюме за 43еп. - на руски  bowuu

Скрит текст:

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 43- ОЙ СЕРИИ

ПРЕДАСТ ЛИ РАХМИ БЕЙ СЫНА?

Джихан в сказочном месте,в лесу,сделает предложение Гюльсерен,тем самым обручится с ней. Пока оба будут проживать свои самые счастливые моменты с тех пор как познакомились,Джихан вынужден будет наспех уехать в Стамбул,получив один телефонный звонок.Начались изменения в жизни Джихана.Харун, который поймал в ловушку Рахми,попросит у него установить программу шпион на ноутбук Джихана.

ОЗАН ПРЕСЛЕДУЕТ СВОЮ МАМУ!

Озан,который день ото дня становится напряженнее уверен, что в жизни его мамы Диляры кто-то есть. Спросив у Диляры,"Где ты провела ночь?"- Озан не получит ответа и позвонит в этот раз в дверь к Харуну. Ненависть к Диляре увеличивается у Джандан день ото дня и поняв,что Харун не равнодушен к Диляре потеряет контроль.

ЛЮБОВЬ ПРЕВЫШАЮЩАЯ СЧЕТА!

Все что случилось в последнее время с Джиханом,и то что Харун именно тот кто пытается уничтожить его жизнь будет доказано. Но Джихан,не рассчитал ,на сколько далеко может зайти Харун. Из не рассчитанного ,день ото дня увеличивающаяся любовь Харуна и Диляры.

Специально : Paramparça | Вдребезги | Осколки

http://vk.com/paramparca

# 632
момичетааа помоооощ...моля ви немога да намеря сериите след 22? нали казахте че ги има поне на руски но там където казахте ми пише че са премахнати а е на толковаааа интересен момент филма? Cry Sad Cry Sad Cry Sad

# 633
Здравейте,бих искала само да попитам нещо.Само на първи сезон ли има превод,и къде може да се гледа  втори сезон дори и без субс?Благодаря предварително

преведен е до 22 с бг. суб  Peace
останалите до 41 на руски  Peace

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html  Peace

http://turkcinema.tv/turkey-serials/vdrebezgi-paramparca.html  Peace

или на турски  Peace
https://www.youtube.com/channel/UCbq7bUtm72koKSWLe9O0GEA

# 634
Нищо хубаво не ни чака в този епизод ,май таз романтика с Гюлихан ще ни я изкарат през носа  Laughing Laughing
чок  ми е кахърно   Peace
 кой ще му се  обади и защо Джи ще замине за Стамбуля скорострелно  Thinking
какво ли ще се случи чак толкова,че ще му промени живота на Джи  Rolling Eyes Rolling Eyes
да не би Харун да го остави на сокаците без тек куруш  Thinking
каква ли гадория ще направи  Харун, за която Джи дори и не подозира  newsm78
 да не би да се е докопал вече до Гюл и нашия да ги е видял  newsm78
Рахмито след тези дългове към Харун ще  бъде принуден отново да предаде родния си син  #Cussing out тоз човек надмина всички граници на наглост и дебелоочие  Mr. Green

чудя се как ли ще реагира Озан като разбере ,че майка му с Харун мачка чаршафите  Thinking

Джандан ,какви ли ще ги натвори от ревност и злоба,една ревнива жена не се знае на какво е способна  Rolling Eyes Rolling Eyes
Много въпроси чиито отговори ще ги получим за съжаление чааааак в понеделник   Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:57 от Свет_ВАРНА

# 635

Добро утро!

Скрит текст:

Спокойни почивни дни!

Свет Hug Heart Eyes Toni Nedelcheva Hug  fay fay Hug

# 636
Добро Утро Сладурки Hug Hug Hug Hug

Тони Hug   love001 newsm51
кафето и разходката с нашите влюбени сладурчета ми дойде като мехлем за прогизнала ми душа, ма то що дъжд се изля  Laughing Laughing Laughing
и аз ви пожелава Добро Утро заедно с Гюлихан,да си изпием кафенцето както и всички членове на семейството на Парампарча,а ние тук сме си почитни членове,нали smile3521

доста фенове се радват от развоя на любовта на Гюлихан и творят ли творят колажи  bowuu bowuu bowuu
да видим обаче какви изпитания ще им подготвят господата сценаристи  Thinking

Скрит текст:

Прекрасни почивни дни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 11:25 от Свет_ВАРНА

# 637

Свет Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 638
Привет,прекраснии... Hug Hug Hug Hug Hug

Адаш Heart Eyes...имаш нещо обещано..не съм забравила Naughty...само малко закъснях...сори... Praynig
Ето ви красивото ни Джансууу...чаровна и влюбенаа... Two Hearts Joy Joy Joy

И...всезнайкото Озан...от едно известно време много ме нерви #Cussing out...и той като детко си /за който още не сме сигурни ,де Naughty/ предаде баща си... ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Трябва му на него май едно моме...да му охлаби нерва...белким се поспре с изблиците и крясаците... bowuu Joy Joy Joy

Тони... Heart Eyes

Кейчее Heart Eyes...къде се изгубии... Sad
А...тези двамката #Shocked...ми пълнят душата... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 00:06 от Svet_sz

# 639
  • София
Аз така... Може да помогна на Озан да о'лаби малко нервата... Whistling В смисъл, предлагам само... Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 640
Аз така... Може да помогна на Озан да о'лаби малко нервата... Whistling В смисъл, предлагам само... Embarassed hahaha hahaha hahaha

Малее...как забравих... smile3538 Joy Joy Joy
Веднага го взимай,Тинееее Hug...и да го превъзпиташ... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 641
  • София

Малее...как забравих... smile3538 Joy Joy Joy
Веднага го взимай,Тинееее Hug...и да го превъзпиташ... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy
Свет, това ще е дъъъъълъг...... процес. Joy Joy Joy

# 642
Добро утро Сладурки wavey wavey wavey wavey

Тони Hug  Heart Eyes  не спираш да ме радваш с моите любими екранни чифтета  bouquet  bouquet  bouquet
  Адаш  Hug Hug аз чакам джанъм  lovekiss
Тинче Hug радвам се да те видя ,винаги когато ти е кеф навестявайни, а ние ще ти пазим любимеца,Озанчоама грабвай го бе джанъм ,ииич не се бави,успокой го малко  Joy Joy Joy Joy Joy че вече ме сърбят ръцете  bash
 явно е ,че сценаристите няма да го наградят с някое ново севгили  Thinking
не ми се мисли какъв вой ще нададе когато  разбере,че баща му се е с годил за Гюл и   Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:

Адашче нашето Сладурче Кеии замина да работи в чужбина , но да не си мислите че се е отказала да ни радва, нееее , и красоти сътворява  Peace

и по превода на Парченцата продължава  Peace
но за съжаление превода няма да стане толкова бързо колкото на нас ни се иска, защото всички преводачи я изоставиха и сега сама прави всичко ....

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 09:44 от Свет_ВАРНА

# 643

добре са се забавлявали нашите сладури на това прекрасно място,такава красота, спокойствие се усеща, че на човек да му се прииска да се телепортира на секундата  smile3521 smile3521

едно ново клипче на Кеии Heart Eyes

https://vk.com/video-102896313_171533453  Peace

# 644
Добро утро!

Свет,мерси за кафенцето! За споделените красоти,също! smile3525 newsm51

Свет  Hug Тинче Hug Прекрасна неделя! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт