Фермер търси жена- 2 сезон

• 72 183
  • 594
  •   1
Отговори
# 555
Въх, нИдей - ми тя и зълвата кандидат кметица, че и от партията-майка.... В това предаване явно само от ЦИК ги мъкнат ....

# 556
О, яко е разгонен.  Joy
Личеше си още като удря кючеци с другите 2 момичета.

# 557

Въх, нИдей - ми тя и зълвата кандидат кметица, че и от партията-майка.... В това предаване явно само от ЦИК ги мъкнат ....
 Joy Joy Joy

# 558
# 559
Славко ще е на гости при Гала

# 560
  • Луната ни пази
С Катя ☺ Живеят си заедно.

# 561
Ех, изглежда им е добре Simple Smile

Дано си останат заедно   Simple Smile
Не разбрах откъде се появи Вършец, явно друга къща има  newsm78

# 562
  • София
Салвко ще ѝ предлага брак в ефир. Катя показа и официален документ, че живее вече във Вършец.

# 563
РазвълнувАх се  Heart Eyes

# 564
Май казаха, че Катя вече е бременна или....

# 565
Разказвайте, разказвайте. Стана ми интересно. Радвам се за тях, Славко беше единственият дето наистина си търсеше момиче, а не медийна слава.

# 566
Интервюто е на имповизиран пикник и Славко ще й предложи брак в ефир. До този момент все отбягвал темата, а сега ще я изненада. Ще има и музика.

# 567
  • София
Симпатяги са, добре им се получи, изглеждат много щастливи, а на Катя как ѝ трепереха пръстите, когато ѝ слагаше пръстена.  Grinning

# 568
Да, накрая казаха, че е бременна. Непланирано, но желано. Много щастливи изглеждат.
Много се развълнувах на предложението.  Two Hearts

# 569
Предложението изтървах, но гледах края на участието им. Много сладко Simple Smile Много се радвам, че най-после, след 2 сезона, успяха наистина да съберат поне една двойка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт