Фермер търси жена- 2 сезон

• 72 176
  • 594
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви. Много се радвам за тях!

# 571
Симпатяги са, добре им се получи, изглеждат много щастливи, а на Катя как ѝ трепереха пръстите, когато ѝ слагаше пръстена.  Grinning
+1
И на Славко му трепереше ръката.

# 572
  • Другата България
Не съм го гледала, но не съм изненадана.
Казах по - напред, че не са във Липен и това се оказа вярно.
Вършец не е много далеч от Липен, и е курортно градче, там е в пъти по - добре да се живее. Grinning

# 573
Предложението изтървах, но гледах края на участието им. Много сладко Simple Smile Много се радвам, че най-после, след 2 сезона, успяха наистина да съберат поне една двойка  Mr. Green
Аз стигнах до извода, че когато нещата не са нагласени и когато нямаш  други подбуди за участие /визирам реклама и добиване на популярност/ е напълно възможно да си намериш половинка в подобен род предаване. Много се радвам за тях, изглеждат наистина влюбени и щастливи.

# 574
Не следя никакви формати свързани с ферми.Нямам никакви впечатления за участниците.Попаднах днес ''На кафе'',гледах ги.Много се развълнувах!Големи симпатяги са и двамата.

# 575
Дано да няма много изкушения около Славко, да си стоят на село, че нещо всички жени харесваше.

# 576
еее, ми той и правил "дифдиридиф"  Mr. Green
харесал си я бил веднагически, ама ей така само за шоуто, да и треперят ръцете...
симпатяги бяха  Heart Eyes

# 577
# 578
както вече писах - много се развълнувах и беше много мило /въпреки, че не обичам за себе си публични работи/. Единственото, което не ме изкефи е, че "ми айде няма ли да ни кажете НЕЩО на нас" и едва ли не ги изпортиха, че е бременна. Ако бях аз, нямаше на тази Диди да кажа изобщо, щото е ясно, че заради рейтинга ще го изтропат в На кафе. Но предполагам тези работи вървят към публичните участия Simple Smile

# 579
  • София
А знаете ли какво става с Камен? А Петър дали си е намерил свестно момиче?

# 580
Аз не можах да го гледам по телевизията,благодаря за линка.Много приятно ми стана,че поне една двойка остава заедно и стига до сватба и бебе.С останалите не знам какво става,но браво на Катя спечели си нейния фермер.

# 581
Представям си как водещата отива на снимки при Петър с въпроса "И разбиха ли ти сърцето?". Много безхарактерен и слаб беше с това вайкане предварително. Сам се ожалваше.

# 582
Радвам се за Катя и Славко.

# 583
И на мен ще ми е интересно да разбера какво е станало с останалите участници,в предния сезон дадоха .Някой тук писа,че не са заедно,то не че не се подразбираше,ама ми се искаше по едно интервю да им вземат.

# 584
Като гледам Фейсбука на Петър, само 'мъжки' снимки има там. Определено е сам.

Общи условия

Активация на акаунт