Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 913
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
На мен ми е морско. Другата седмица по това време ще пътувам за морето. Нямам търпение.
За сметка на това тази седмица ще ми излезе през носа. Колежката е отпуска и ще си отвися в офиса. Ама така ще ми е по-сладка почивката...

Хубава седмица ви пожелавам!

# 16
Добро утро! Приятна седмица на всички Hug

# 17
  • София
Добро утро!
Басейнено ми е на мен тази седмица.  Wink Ще чакам сестра ми да сподели кои дни ще може да ходим на басейн, защото сама с момчетата ми е тегаво

# 18
  • София
Добро утро!
Изпуснах ви през уикенда и няма как да наваксам.
Ако има нещо важно, което пропускам, моля за резюме.  Blush

Оставихме чавето на село, а вчера се прибрахме с мъжа ми като новобрачна двойка вкъщи.

Подхванах в петък да чета "Слугинята" и книгата ме омагьоса. Толкова увлекателно е написана, отдавна не съм се залепяла така за роман. Надявам се днес-утре да я прочета, че нямам търпение. После ще си дръпна и филма.

Като споменах филм, имам важно питане. Този филм, дето и името не съм му запомнила - стриптизьорския, има ли връзка с първата част, тоест трябва ли да съм я гледала, за да навържа сюжета или не е необходимо? Ще се съберем няколко приятелки, дето сме си заточили децата по селата, да оплакнем очи в готини мъже.

П.П. Морско ми е през цялата година. В момента ми е зверски морско, чак ми се плаче. А отвсякъде фейсбук ме залива със снимки на щастливи хора в морета, басейни, аквапаркове и прочее места, които ми причиняват дискомфорт, понеже не съм там.  Crossing Arms

# 19
Морско и на мен, разбира се Hug. Подгряла съм с няколко плажа на басейн, но си мечтая за морската вода, мириса на морето и пясъка.
Купих си още бански, флорални този път.

# 20
Тонка, сюжета на стриптизьорския филм е доста повърхностен, та може и без да си гледала първата част. Аз не бях. Ама мисля да поправя този велик пропуск  Laughing . Слугинята и на мен много ми хареса.

# 21
Добро утро!
Ще правя пълнени чушки днес.

# 22
Слугинята ми е много любима книга, който не я е чел, да се поправи:)
Рижата съм аз пък, моята коса е най- оранжева и е дълга, Яна ,чу ли:))
Събудих се със зверска мигрена, а времето е чудесно.
Нашите приятели, при които плажуваме, имат кухня в заведението, всеки ден ме молят да готвя обяд, по принцип не ми тежи, но от вчера имат и други познати, които ще са там днес на обед и трябва да сготвя гювеч с месо за около 15 човека, с децата. Пипкаво е, а и с това главоболие...ама няма как обещала съм.
В семейството на приятелите ни жената не може да готви и все казват, че ме чакат лятото, като топъл хляб:) Имат списък с желания, как им се яде боб и гювеч по средата на лятото, не знам:) може би от нощния труд огладняват така, като лами са. Онзи ден готвих в огромен казан боба и за два дни изчезна:) Моят мъж ми вика артелчик, като развъртя черпака и всички чакат с купите, Жаки още от 11 часа пита готова ли е супичката, все е гладна горката:) После чушки искат, ама ми трябва тава, като  на Янтра, ще напълня към 70 броя:)))
Вечер ходим по заведенията, ама музиката или подобието на такава ме съсипва. Във всяка кръчма певица от некъдърна нагоре, оглушах бе! Защо мислят, че с такъв" оркестър" привличат хора, като ме точно обратното.

# 23
  • Euskal Herria
Лека седмица на всички ви!

Жаки, няма проблеми, дай само няколко рижи кичура, на мен толкова ми трябват  Grinning. Имам и руси + моя си цвят за останалата перушина. С една дума - шарена гарга.  Хм, за пълнени чушки - да пращам от тукашните? Една чушка спокойно стига за двама души, че може и да остане. Пусках снимки миналата седмица.

BirdsFlu, аз съм по снимките - качвам всякакви  Joy. Какви да бъдат? Ама пък Тони да не дразня...

# 24
Половината ни квартал няма ток,а при мен токови удари Confused И понеже не е достатъчно току-що спря и водата ooooh! Чудя се коя година сме newsm78 Ако е така през целия ден ще си дръпна и аз тази книга ,която хвалите.Не че не чета две в момента,но ме заинтригувахте Laughing
Скрит текст:
Много съм притеснена и ядосана от една ситуация,но ще изчакам да ми мине афекта и ще споделя.

# 25
Сериозно ли, Жаклин , готвиш за толкова хора вместо да си почиваш? Направо ме изумяваш каква добра душа си ти. Crazy
Аз това няма да го направя, абсолютно не.

# 26
Иначе това с оранжевата коса ми е познато,  неотдавна и аз се правих такава червеникаво медено, добре,че падна бързо.

# 27
И аз си правих, и много ми отива, обаче е много трудно за поддържане. После пък едва се махна рижаво-червеният отенък, месеци наред избиваше. Голяма беля е този цвят.

# 28
В приятелска компания никога не съм Човекът, който готви  Naughty
Аз съм Човекът, който забавлява готвещите с интересни истории, или им носи кафе и студени напитки4470
Не е търсен ефект, някак естествено се получава, дори и в напълно непозната среда. Но ме устройва идеално  Simple Smile

# 29
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Пред морско ми е на мен, последна седмица и излизам в отпуск (три седмица) Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт