Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 748
  • 1 167
  •   2
Отговори
# 690
# 691
Onna, този Самсунг не бих го взела. Гледай да е поне 1,5Gh.

Аз лично съм с HTC One и съм адски доволна. HTC Desire също виж, както е писала Бела.

# 692
  • Euskal Herria
Онна, у нас сме на Самсунг - аз съм с NoteII, а мъжа ми и сина ни са с NoteIII; щерката е с китайска реплика на техните. Сега и на нея ще взимаме Самсунг. Перфектни отвсякъде! Напоследък почти за всичко сме на тази марка, досега няма нещо да е отказало или да не си е струвало.

# 693
  • София
Този ли? Идеално ми се вписва ценово, а и ако е лесен за работа с менютата направо да го поръчвам. Оказа се, че съм ужасно закостеняла  Embarassed Наскоро ми се наложи 2 дни да съм с един Самсунг.... изтормозих се. Не му знам модела, ама постояно като го включа ми отваряше произволни прозорци и чудеса. Добре, че синът ми беше с мен та ме ориентираше кое къде.... Баш като майка ми, която ми звъни и пита "Ти ли си ми звъняла имам пропуснато обаждане, обаче не знам кака да го проверя" се чувствах ooooh!

# 694
  • София
Предните ми два телефона бяха Самсунг и никога повече телефон от тази марка.
Сега съм с Нокиа Лумиа, обаче не мога и не мога да свикна с него. Иначе си работи екстра, няма засечки и постоянното блокиране, както при предните ми Самсунг.

# 695
Този ли? Идеално ми се вписва ценово, а и ако е лесен за работа с менютата направо да го поръчвам. Оказа се, че съм ужасно закостеняла  Embarassed Наскоро ми се наложи 2 дни да съм с един Самсунг.... изтормозих се. Не му знам модела, ама постояно като го включа ми отваряше произволни прозорци и чудеса. Добре, че синът ми беше с мен та ме ориентираше кое къде.... Баш като майка ми, която ми звъни и пита "Ти ли си ми звъняла имам пропуснато обаждане, обаче не знам кака да го проверя" се чувствах ooooh!

Онна, този е с хубави параметри. Паметта му е малка, но ще си вземеш допълнителна карта с памет.

# 696
  • Euskal Herria
Ха, значи ние сме улучили тогава - доста време сме със Самсунг - различни модели.   Thinking Менюто си е на български, лесно се правят настройките. Откакто съм с този, направо за всичко го ползвам - и книги мога да чета на него, и всички снимки с него правя, и какво ли още не.

# 697
Онна, този да. За този ценови диапазон е идеален. Аз им страшен фен. HTC One е по-хубав, но доста по-скъп.

# 698
  • някъде ... тук ...
Аз минах от първия hts desire на lg l90. Доволна съм, но търсих с голяма батерия, да не е много голям и с една сим. На сина взех Самсунг галакси нео, но през Мтел и ми излезе 250лв. Той е доволен, даже много, а е тинейджър  Simple Smile

# 699
  • София
Благодаря ви много, момичета  Hug Шъ ви се похваля тия дни с новата придобивка

# 700
  • София, Младост
Onna, ето още едно предложение: http://www.emag.bg/mobilen-telefon-samsung-galaxy-s5-mini-4g-16g … rom/pd/DRQ0QBBBM/

# 701
  • Варна
Чета ви, но някак се възпирах да пиша, защото, нали ви чувствам близки, ми идва да се оплача от последното ново при мен, пък все не ми се иска да пиша тъжни неща. След биопсията, ще стане ясно, дали ще имаме първи случай на рак във фамилията. 99% е сигурно, в чудеса не вярвам, леля е била страстен пушач много години. Е, от три дни не пуши, чуди се как така е пушила и т. н. Много ми е мъчно за братовчедката-млада девойка, която плаче по телефона:"како, ще остана сама" Cry .
И аз се уплаших, нали съм пушач, намалих цигарите засега, но съм си поставила за цел да ги спирам до края на годината.
Идвам и с добра новина за племенника-нямало да заминава за чужбина-от работата му предложили повишение. Аз се съмнявам да е за добро, защото имам инфо за фирмата, но поне ще остане тук. Нищо против нямам чужбината, но според мен там няма да се оправи в живота. За всичките месеци, в които уж щеше да заминава, една дума не научи на чуждия език. А у тях положението е поносимо засега.

# 702
Стейси, дано все пак не излезе най-лошото!

# 703
  • Euskal Herria
Стейси  Hug

# 704
  • София
Стейси, стискам палци за добър изход Hug И ако ще спираш цигарите - действай от раз, останалото е бошлав работа!

- Мамоо, избери си с коя играчка ще си ти - с Лъвчо или с Коалчо.
- Ами с Лъвчо ще съм аз.
- Аааа, не може да си с Лъвчо! Аз съм с Лъвчо! Ти не си честна! Защо да си ти с Лъвчо! Той си е моят Лъвчо и аз решавам кой е с него! АААа! и УУУУУаааа
 Crazy Наистина е само на 3, ама.... явно и аз остарявам със страшна сила

Общи условия

Активация на акаунт