Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 745
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 720
  • Euskal Herria
В момента правя огретен (или поне така го наричам, иначе е доста модифициран  Grinning). После приготвям салатата + аперитив; десертът е Кодрит Кадир. За първи път го правя, но се получи.

По въпроса за многото профили - колкото и млад, интелигентен, красив да е човек, такава постъпка говори за нечистоплътност на морала. Такъв човек или има някакви дефицити в общуването, или преследва някаква користна цел. Съжалявам, ако някой се обиди от думите ми, но така мисля. Като лелка, както винаги ни окачествяват  Mr. Green.

# 721
  • София
Елени, да вземат да си формулират хубаво правилата, че да не се налага да питам.  Wink

# 722
  • София

По въпроса за многото профили - колкото и млад, интелигентен, красив да е човек, такава постъпка говори за нечистоплътност на морала. Такъв човек или има някакви дефицити в общуването, или преследва някаква користна цел. Съжалявам, ако някой се обиди от думите ми, но така мисля. Като лелка, както винаги ни окачествяват  Mr. Green.
Анджък!

# 723
Яна благодаря ,че така добре изрази това ,което и аз мисля   bouquet
  Наличието на двоен стандарт е явно.

# 724
  • Ямбол
Какво им е на правилата. Ясно е написано, че е забранена регистрацията на други профили на един потребител.
Намигването на Татти, че можело да има сестра, ми говори много на мен.
Явно Борил е мъж с други женски профили или друг само един. Не пожелаха да кажат кои са и у нас остана усещането, че е потребител пишещ в тази тема.
Дими изглежда знае нещо.
На Ша изобщо не вярвам, защото досега не е спечелила доверието ми, а напротив сама признава, че е лигла.

# 725
Ами моя милост с многото профили знайни и незнайни - мъжки ,женски и детски може би . Така се надявах да ме осветлят за тях.
   Отделно пък и ми сложиха диагноза недоклатена лелка - та параноя ме гони явна кой ли е този дал не ме зяпа от съседната тераса Grinning

# 726
  • ту тук, ту там
Е нали точно ДимиЛока каза в един от последните постове, кои са другите профили на Борил. Май в скрит текст ги сложи. Гаден ми е интернетът и не мога да търся, за да цитирам, прочетете една страница назад в модераторската!

# 727
  • Ямбол
Жармен, ти май много се засегна от анонимните писания?

Е нали точно ДимиЛока каза в един от последните постове, кои са другите профили на Борил. Май в скрит текст ги сложи. Гаден ми е интернетът и не мога да търся, за да цитирам, прочетете една страница назад в модераторската!
Аз го прочетох това, но не е потвърдено от тези, които виждат.

# 728
Прочетох писанията в Анонимната. Ако на Акаша беше даден шанс да се защити, защо Жармен да няма?

Жармен, имаш ли повече от един профил?

# 729
  • Ямбол
Къде са дали шанс на Акаша да се защити?

# 730
Имам 13-и профила и им загубих дирята вече.

# 731
Къде са дали шанс на Акаша да се защити?

В модераторската. Акаша изчисти името си.

# 732
  • ту тук, ту там
Аз се повтарям, ама: нали ако Жармен имаше повече от един профил, щяха да са я баннали вече?! Както и всеки един друг!
Лиляна, аз не мисля, че ще потвърдят. Но пък и не отричат.

# 733
  • София
Аз се повтарям, ама: нали ако Жармен имаше повече от един профил, щяха да са я баннали вече?! Както и всеки един друг!
Те нямали мониторинг за мулти акаунти. Някой трябвало да докладва, че и да докаже. Нещо много сложно взе да става.
Отивам да си чета книжка.

# 734
Онна-да се включа от балкона по твоето питане и аз. Embarassed
Ползвала съм HTC та поне3-4 модела. След това минах на Самсунг и съм много по-доволна. Избягвай 5цата само,че дава дефекти.
Защо не провериш при мобилния си оператор за смартфон? Сега се конкурират много и имат някои много добри оферти.
Дано скоро се похвалиш с нова придобивка.  Hug
И така и така се включих-Ванини до къде стигна? Коя седмица си вече?Сложи ли инжекциите?
П.п. Бяхте прави за Мирамар. Доста оплаквания имаме. Peace
П.п.2 Жармен-как се казва дъщеря ти? Нали в Мирамар беше тя? Ако искаш да споделиш естествено. Hug

Общи условия

Активация на акаунт