Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 746
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 795
  • някъде ... тук ...
Ванини, полежи още не 2 дни, а повечко и после се разшетай Simple Smile
Тото е много сладък в опита да си лапне крака или да си събуе чорапа Simple Smile

Стейси, много кураж и сила Hug

Не знаех, че има перманентно извиване на мигли Rolling Eyes

# 796
  • Euskal Herria
Привет! Виртуално ви пращам малко хлад, и днес е около 20 градуса, облачно.
Заинтригувахте ме с това извиване на мигли. Дайте повече подробности - как се прави, колко е трайно...

# 797
Аз си слагам снопчетс. Много е удобно.

# 798
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Белла, разкошен е малкият палавник Heart Eyes

Брутру Hug

На извиване на мигли не съм ходила, моите са извити натурално, но съм ходила да ми ги боядисват- ами разочарована бях, по-черни не станаха и пак си слагах спирала Crossing Arms

# 799
Янче, слагат ти едно като малки ролчици и се маже с къдрин. Стои се малко и се измива. Миглите седят извити - хубаво е. Моите издържат около 6 седмици, ще ги правя след морето пак. Ще ти пратя снимка да видиш как се прави  Laughing

# 800
http://prikachi.com/images/891/8221891v.jpg

Заповядай Бъни  Hug

Ванини, направо нямам търпение да ги видя  Heart Eyes

Малъкк прекрасник.
Поздравявам го с размазана усмивка от Деян.

Ванини, браво, дотук с близнаци - ти си героиня!!!

# 801
Ох, че усмивчоооо  Heart Eyes

# 802
Прекрасни - и Тото, и Деян  Laughing

# 803
 Тото е разкошен сладурко  Hug
  Днес разбрах защо всички се оплакват,че е жега   Joy До утре няма да се подавам навън.
 За обяд си правих най-простото и вкусно ядене - дето от години не бях си правила - пържени чушки и лук и една гъба за разкош / ма тя малко му уби уникалния вкус /.
  Любимата ми Шаде, песента също
Скрит текст:

и тук същата едно хубаво авторско клипче
Скрит текст:

Сега видях и Деян - разкошни дечица  Hug

# 804
Исках да се разходя до морската, но е нетърпима жега Close Няма климатици, вентилатори, седя си на отворена врата, но без ефект.

# 805
Много сладки Тото и Деян  Heart Eyes Само за гушкане Hug

# 806
Тенкю за хубавите думи.
За телефони гледам си говорите. Аз имам Сони Експериа Пе от две години и половина, освен че се обели (ама пъка з го нося все със задни капаци), работи безотакзно, има супер много памет, прави много яки снимки, дисплея има готини цветове. Нищо повече от това не разбирам и не ми трябва. Simple Smile))
Голяма жега - да. Ние сме в Габрово. Навсякъде съм затворила прозорците и пуснах щорите още рано рано да не влиза топлото. Диша се много добре. Готиното е, че тук сме до най-готиния басейн и вечер ходим за по час - два да разхладим. Има и гора.

# 807
Ох, че е красиво на басейнааааа Simple Smile И бебетата са сладурчета  Simple Smile

# 808
  • Euskal Herria
Алина, Деян ще го прекръстя на Усмивко, винаги му грее личицето. А мястото е идеално - басейн и планина.

# 809
Здравейте и от мен!

Сега се прибирам и съм слънчасала. От сутринта обикалям по задачи, накрая минах и да си взема книжки от библиотеката. И като се прибрах ми текна кръв от носа. Днес няма да мръдна повече навън. Ще си чета вкъщи и ще си пия студен чай.

Общи условия

Активация на акаунт