Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 744
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 855
  • София
И ние мечтаем за кемпер. Ще си купим рано или късно Heart Eyes
И още нещо щях да казвам, но се заплеснах да чета звездните компромати и забравих  Embarassed

# 856
  • В Космоса
Е, да, кемпера е за предпочитане, но пък това е, че локално не можеш да джиткаш, трябва с цялата къща. Grinning

# 857
  • някъде ... тук ...
има колелета Simple Smile

установих, че е до човек и нагласи за почивка, така че Simple Smile

# 858
  • София
Моят мъж ходи до друг глад, за да огледа един кемпер, но не му хареса, че бил малък. Аз съм твърдо против подобна покупка и за момента той се е укротил, но не знам до кога.

# 859
  • Ямбол
И моят последните две години уж е на вълна каравана. Ама... де да знам... Имам си доводи за и против аз. Пък и той току се надъха яко, току се разколебае.
И на моя по едно време му бяха влезли едни такива мисли, но сега са тотално избутани. Имаше един период от няколко години, в който много ходехме насам натам на палатка. Имаме оборудване от до. В последно време обаче май започнахме все по хижи и къщи да ходим и палатката скоро не сме я опъвали.
Утре се каня с децата да ходя на плаж. Ей го Бургас къде е.

# 860
Благодаря, момичета!  Hug Hug Hug
Елени, напълно те разбирам, защото ние от години бленувахме за собствен дом. И много пъти все не се получаваше. Ето, че днес най-сетне стана. И при вас ще стане  Hug Hug Hug
Сега ще се притеснявам докато постановлението за възлагане влезе в сила, ама какво да се прави  Grinning Взехме го и на по-висока цена отколкото бяхме предвидили, но всичко ще се нареди сигурна съм.  Praynig
Ох, място не мога да си намеря.

# 861
  • ту тук, ту там

Благодаря ви, че взехте присърце споделеното от мен!  Hug

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 19:29 от elleni

# 862
Елени винаги има шанс да се сбъдне  Hug И ние не вярвахме,че може да си купим апартамент . Но си е факт - макар и малък .
  ММ има наследствена къща на село . Живях 6 г по квартири за да може дъщеря ми да учи тук.  Купихме това на смешна цена , но поради състоянието в което беше.
   Личен дом ти дава уединение и спокойствие . От сърце ти пожелавам да го имате в най-скоро време  Hug

# 863
  • ту тук, ту там
Мерси, Жармен!   Hug

# 864
Ванини-съвсем малко остана.  Hug
СедИ си на дупето сега. Това е най-доброто,което можеш да направиш за бебетата. Работата няма да избяга.
  bouquet

# 865
Някоя от вас да знае кога ще разкарат фалиралия Карфур от Бг?

Отдавна не бях ходила в Пикадили в нашия град. Тази вечер реших да се отбия и хоп, изненада. Магазинът беше затворен и облепен с големи плакати с логото на Пикадили, на които пишеше нещо от рода на това, че предстои промяна / време за промяна.

caprice, много щастие, уют и хармония в новия ви дом! 

Надявам се да не е далеч моментът, когато ще мога да се похваля с придобивка, като на мъжа на Алиска. Simple Smile Моят мъж не проява интерес, пък и в нашето семейство само аз имам категория за такова МПС.

# 866
Ванини-съвсем малко остана.  Hug
СедИ си на дупето сега. Това е най-доброто,което можеш да направиш за бебетата. Работата няма да избяга.
  bouquet

Hug Днес що сериали изгледах... Взех да свиквам с мързела  Laughing

Харесвам много моторите, особено пистовите. Но и много ме е страх. Мъжът ми искаше, но го отказах. Една позната си купи наскоро и я видях - какво да ви кажа, красота. Харесвам жена на мотор, а и на нея много ѝ отива.

# 867
  • София

Мързелувай максимално  Grinning, защото повече такова спокойствие няма да имаш.
Още си спомням с носталгия последните месеци преди първото ми раждане. Такова спокойна повече не съм била.

# 868
Скрит текст:
моето мило родно градче - прекрасно е . Където и да съм - сърцето и душата ми са винаги там. 

# 869

Мързелувай максимално  Grinning, защото повече такова спокойствие няма да имаш.
Още си спомням с носталгия последните месеци преди първото ми раждане. Такова спокойна повече не съм била.

И аз не им вярвах като ми разправяха, че ще ми липсва  Laughing
Тъй че, Ванини давай сериалите смело  Hug

Общи условия

Активация на акаунт