Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 976
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм ползвала Чифели, но беше с амоняк и хич не беше щадяща. Лореал ми пада много бързо, но не само заради това не я харесвам като боя.

# 61
  • Бургас
Болна съм. След като и трите деца в къщи си минаха по реда и аз се тръшнах. Добре,че поне съм при майка и има кой да ми помага с децата.

Бела, така като гледам познавам мъжа ти Simple Smile Имаме общи приятели -Илиана и Наката

# 62
Линаааа!  Shocked да, това са едни от най-добрите му приятели! Ай стига бе!  Joy

# 63
  • Бургас
Илианка е най-добрата ми приятелка. Познаваме се от 100 години. Прати му много поздрави от Калина,той трябва да се сети Simple Smile

# 64
Ама тези бои, които се продават масово, няма как да изрусят толкова, колкото на мен ми трябва. Аз имам супер дебел косъм и съм много тъмно кестенява. С боя от магазина, най-много да стана рижа (отива ми между другото).

Ако има някоя фризьокка, която не е пишман, като мен да ми напомни как се месиха адските смеси.

# 65
Илианка е най-добрата ми приятелка. Познаваме се от 100 години. Прати му много поздрави от Калина,той трябва да се сети Simple Smile

Въх! Ще погина! Тъкмо си идва и ще му кажа!

# 66
  • някъде ... тук ...
България е едно голямо село - от всякъде изниква някой познат Simple Smile Не сте ли го забелязали Laughing

Здравейте!
Прегледах само новата тема.
След размазващия мързелив уикенд, връщането в действителността и нервите хич не е приятно. Искам да се пенсионирам и да обикалям/пътувам като западните пенсионери...

Бела, за слънчево изгаряне - дексанол от аптеката. Помага със сигурност.

# 67
  • Euskal Herria
Ако не греша - Лина, ти си бургаска снаха. Иначе си пловдивчанка, нали?

Червеното ми е това - вече над 3 месеца, откакто се правих, чак сега почна да рижавее, но не много:
Скрит текст:

# 68
  • Бургас
Ако не греша - Лина, ти си бургаска снаха. Иначе си пловдивчанка, нали?

Да

# 69
  • Euskal Herria
Ееее, групата на пловдивчанки расте!  newsm68   Току-виж излязат все нови и нови общи познати  Wink.

# 70
Ееее, групата на пловдивчанки расте!  newsm68   Току-виж излязат все нови и нови общи познати  Wink.
Голяма мафия сте и вие и софиянките Crossing Arms

# 71
  • sofia
Здравейте момичета!

Морето беше екстра. Днес ми е първият работен ден и сега почвам да броя дните до следващото излизане след две седмици.

Днес планирам да си купя машинка за почистване на костилки (череши и вишни)

България е едно голямо село - от всякъде изниква някой познат Simple Smile Не сте ли го забелязали Laughing
Абсолютно!

Никога не съм се боядисвала. Само веднъж експериментирах с кичури.

# 72
Лина, ей сега му казах и той  Shocked викам Бг Мама нали знаеш, че е като бюро за разследване  Laughing той вика тя наскоро роди, викам тоя пък! На мен ли го казваш  Crossing Arms

# 73
  • София
Здравейте момичета!

Днес планирам да си купя машинка за почистване на костилки (череши и вишни)

ако ще купуваш ей от този тип да знаеш, че не са много добри. Често пропускат и костилките си остават в черешите. Аз имам такава, обаче си ползвам от ония старите ръчни костилкочистачки.
Аз пък се чудя трябва ли ми машинка за вакумиране или не ми трябва.

# 74
Не си спомням кой пусна мухата, че лидълският бейлис е на промоция. Гледах брошурите, нищо не видях.
Аз казах за промоцията
Ето
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт