Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 988
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Ха, добре дошла в Ямбол.
Толкова е горещо тук.
Ако не беше майка ми да ме помоли да излезем надвечер, хич нямаше да си помисля.
Утре ми е последен работен ден и после официално съм в отпуск за лятото. Вчера и днес не ги броя, заради утре. Като знам, че съм на работа и не ми е отпускарско.

# 181
Слушам за медикаментозен аборт по ТВ,  далеч по-добър и щадящ вариант. Хубаво е, че медицината предлага все по-съвременни алтернативи .

# 182
  • София
Ние вчера изгоряхме като първите хора, щураци пълни, не знам къде ни беше акъла! Спахме до късно, решихме, че няма да има следобеден сън и се опнахме на плажа цял ден. Вярно под чадър и на сянка, ама явно не е било достатъчно. Затова, днес в басейна на хотела, под най-дебелите сенки ще стоим. Тук има и уай-фай, та да ви хвърлям по едно око Wink

# 183
  • В Космоса
Ша, племенниците ми. Simple Smile

Лиляна, знаеш ли къде правят хубава цаца? Вчера тъсехме да седнем някъде на цаца и не намерихме. Накрая ядох ушички Crazy на кортовете. Знам, че на Театъра имаше преди, но сестра ми разправя, че последния път не се ядяла от пресоленост.

# 184
  • Ямбол
Изобщо не знам за цаца.
Не ми е сред любимите неща, които бих си поръчала, ако седна някъде.

# 185
  • В Космоса
Аз товя лято я преоткрих. Преди можех да опитам само едно рибче от порция и ми се догаждаше. Това лято, обаче, я удавих в лимонов сок и ми хареса така. Обожавам кисело. Гума да ми дадеш, ако я поръся обилно с лимон или оцет, ще я изям. Laughing

# 186
Не ми казвайте, че  червило цвят лютеница Хоро е  последния хит летен. Гледам всички водещи по бтв са с такова Rolling Eyes

# 187
  • В Космоса
 Joy

# 188
Естел ли е Борил. Ех, дами, дами.  Outta Joint

# 189
А кой е според теб? Аз не знам.

# 190
Е, сега кой. Той си е той, мъж.  Sunglasses

# 191
  • В Космоса

Пффф. Стга, бре! Кой и защо го мисли това?

# 192
Естел ли е Борил. Ех, дами, дами.  Outta Joint
Не е . Май се сетих коя е Борил или по- скоро ми присветна преди малко - провидение свише Grinning

# 193
  • Euskal Herria
Ами кажи, де.  Mr. Green

# 194

Пффф. Стга, бре! Кой и защо го мисли това?

Пет страници по-рано ги мислеха нещата, а днес съм в сензитивен период на тургурен екстрасенсен усет за вибрационно вербално видение за нещата и хората.

Общи условия

Активация на акаунт