Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 952
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 195
  • ту тук, ту там
Аз също не виждам нищо общо между двамата (Естел и Борил)!

# 196
Без извинение, elleni, но скоро никой не ме беше обиждал по-неприятно.

# 197
И аз не мисля, че Естел е Борил. Борил си е мъж - комплексар, който си няма работа.
Не му обръщам внимание, няма смисъл. Да си пише, не ми пречи. Само да не обижда.

# 198
  • Ямбол
Естел ли е Борил. Ех, дами, дами.  Outta Joint
Никой ли не ти писа ЛС?
Аз не съм, защото нямам предположения.
В последно време единствено само Мама Кенга разбрах коя с нов профил.
Борил не ми прилича на никого, но обясненията, които ми дадоха на ЛС звучат логично. Затова мисля, че е редно тези, които са писали на мен, ако искат да пишат и на теб. Аз мисля, че не бива да споделям това, което на мен са споделили, затова и си мълча.

# 199
Писаха ми, но за мен не е това, което мислите тук.
Преди време имаше една плеяда звезди, които се чудеха какво да правят по цял ден, бяха група. Част от нея още е тук, ми се струва.

# 200
  • ту тук, ту там
Съжалявам, Касита! Аз не исках да прозвучи толкова лично, затова като се прочетох, побързах да редактирам! Просто като пишех, ти последна беше публикувала по въпроса! Исках да кажа "всеки друг от темата", или "дори и Касита би прозвучало по-малко абсурдно" - нещо в този тон...  Embarassed

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 12:38 от elleni

# 201
В крайна сметка най-разумното е, ако не сте го правили, да попитаме модовете по въпроса за Борил.

Елени,  Peace

# 202
  • В Космоса
Хайде, ние тръгваме. Приятен ден на вас! Hug

# 203
  • София
Малко от пишещите тук съм виждала. Най-ясно си представям Тонка - като Пипи - закачлива с две щръкнали червени плитки  Wink.
Хахаха, Айяла, много мило ми стана от представата ти за мен.  Hug
Чудя се дали да ти я разваля, бях се зарекла повече да не се показвам, че хем съм одъртяла, което не си отива с определенито "закачлива", хем и други неща, но ще пусна за малко:
Скрит текст:

# 204
Подозрението ми се затвърди Grinning
 Тони много сте сладки  Hug

# 205
Тонка, цветът на косата ти много ми допадна. Хубаво, наситено русо.

Ох, пак започва да ми щуква да си сменям прическа.  Crazy

# 206
  • София
Тонка, цветът на косата ти много ми допадна. Хубаво, наситено русо.
Мерси. Почти година и половина борба за този цвят, тъй като фризьорката ми категорично отказа да ме обезцвети или там каквото му се казва (не ги разбирам тия работи). Обаче имам няколко естествено бели кичури, които ми стоят по-светли от русото и някои си мислят, че е търсен ефект.  Wink

# 207
  • Ямбол
В крайна сметка най-разумното е, ако не сте го правили, да попитаме модовете по въпроса за Борил.
....
А защо пък трябва да ни отговарят модовете. Освен ако не е конкретно питане - Борил и Пенка с еднакви АйПи-та ли са. Но нищо не ѝ пречи на пенка да влиза през различни места - например телефон и домашен нет. Тогава и модовете не могат да помогнат.

На мен специално Борил не ми е толкова важен, интересно ще стане, ако нечии предположения излязат истина.

Я, Тонка. И аз имах друга представа. Сигурно е заради аватара или заради Кати, но очаквах чуплива коса.

# 208
  • дядовата ръкавичка
Хм, "одъртяла", може да поспорим  Wink. Е, не си червенокоса, но все пак си закачлива  Laughing. Много сте хубави.

# 209
  • София
Я, Тонка. И аз имах друга представа. Сигурно е заради аватара или заради Кати, но очаквах чуплива коса.
Лиле, това ми е косата след ходенето на фризьор. Иначе ми е чуплива, да. Не къдрава като на Кати, но все пак чуплива. Детето е взело косата на татко си принципно - щото той почти няма растителност вече, и на леля си, която е мнооого къдрава.

Какви са тези конспирации около Борил, бре!
Бо, нали вече сме приятел(к)и с теб, ще ми изпратиш ли твоя снимка?  Flutter Не е честно само онази палавница Шанталката да ти се наслаждава.

Общи условия

Активация на акаунт