Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 961
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 165
Каси, аз вярвам,че татко ми ме гледа от горе и ми помага, тази вяра ми е била нужна, давала ми е утеха през годините. Те са на светло и по- добро място и някога ще бъдем заедно.

# 166
Жаки, и аз така си мисля, или поне се надявам. Във всяко нещо търся вярата. По принцип съм оптимист човек, макар, ако и да звучи като изхвърляне, съм преживяла повече отколкото доста 70 годишни, уви.

# 167
Моята чаша е все полупразна, по- скоро съм черногледа и обичам да се жалвам, но вътрешно вярвам в доброто и че в крайна сметка всичко ше е наред:) Ама как да си разваля имиджа на песимист с такива оптимистични прогнози:) У нас мужът ми е пей сърце и все ухилен, на мен се пада да го приземявам понякога, когато го обхванат лудите планове, та се парвя на сериозна:)
За виждането, мился, че ако не сме препатили няма да сме това, което сме сега. За всяко нещо си има причина, не гледам назад, цели години съм заключила.

# 168
  • дядовата ръкавичка
Малко от пишещите тук съм виждала. Най-ясно си представям Тонка - като Пипи - закачлива с две щръкнали червени плитки  Wink.

Ванини, приятно очакване и почивка. Наслаждавай й се максимално.
Аз и с двете деца не съм излизала 45 дни преди раждане. Работех при мъжа ми, не ми се почиваше, чувствах се добре. На работа бях буквално до деня на раждането. Сега, ако ме пита някой що съм била такава будала  ooooh!
И аз обичам жегата. Като змия на припек съм. С колегите съм в непрекъснат конфликт - на мен ми е вечно студено, на тях - горещо.

Бързо възстановяване на пострадалите баби и не-баби!

# 169
Добро утро, много ми се иска да съм на морския бряг, та даже и на българското море няма да откажа в този момент, само да не съм в офиса. Днес трябва да оправям из вкъщи, защото ми е единствения свободен ден... как прозвуча само  Mr. Green Снощи седнахме да вечеряме в 22:30, докато се оправим, да изчакам да стане яденето за днес за обяд и то стана 100 часа.

Каси, Цвети бързо възстановяване на свекървата и на бабата Hug Особено с тези инциденти е много лошо, аз се радвам че миналата седмица от толкова пребивания си останах само със синините.

Лили, аз с Вонегът опитах да се разбера само веднъж с "Котешка люлка" - много тегаво начинание за мен. Дочетох я на инат, за да имам поне една негова книга, а сега имам само бегли спомени за сюжета, никаква полза че я прочетох, че не беше и толкова отдавна. На мен "Игра на тронове" ми върви бавно, но само защото е обемна, а време за четене ми остава само събота-неделя, рядко вечер.

Ванини, излизай майчинство и се радвай на тези дни, безценни са казват  Mr. Green Но от мен да знаеш - днешните сериали изобщо не предразполагат към типично майчинство, много са тъпи  Crossing Arms

В петък смятам да си подам манчестърската теза, в края на месеца да защитя и да забравям вече, макар че сега си останаха само административни неща, другото не мисля че ще е трудно.

# 170
Цветенце, бански и аз много избирам. Горнището триъгълници вземам, не мога да ки убиват банели по плажа, въпреки, че те по оформят, но смятам, че  почивката не е време за суета, а за пълноценен релакс дори в това отношение.
Скрит текст:
Гледам пак сте подхванали Борил.
Скрит текст:
Мъж е.

# 171
Идвам да кажа на Лил, че тва опашка да те боли е ужасно нещо. Идете на лекар  Peace

Също така да кажа на Ванини сега да спи колкото може  Hug

Така му се чете книга! Само, че книгата дето ми е преоритет се казва Наказателно право  Tired

# 172
  • Euskal Herria
Ванини, леко и безпроблемно да ти е до край! Сега почивай колкото можеш повече!

Който съм видяла от темата, все ми е харесвал. Но сигурно съм предубедена - все пак преди това съм чела мненията им.

Жаки, такова позитивно излъчване имаш, как може да си песимист!?  Grinning

Лили, при мен арниката много помага при натъртено.

# 173
  • София
Приветче!  Grinning

Тонка, какво стана с племенницата?
Цвети, тя не ми е племеница, а кръщелница. Имам един племеник, по линия на мъжа ми. Засега още нямам информация дали ще ни дойде на гости. Положението в семейството й е меко казано сложно. Тя в момента е заточена в едно гнусно и пропаднало село. Дано татко й да разреши да дойде при мен. Ако можеше това дете да е мое, наред с Кати, но не може.

Вчера бях на сладкарница с приятелка, а после обиколихме няколко квартални магазина. Довечера сме на кино в близкия ни мол, после ще се врътна из магазините с цел да харесам и купя нови плажни гащи за мъжа ми. Накрая ще хапнем, че ще сме се преуморили.  Mr. Green

Свекърва ми явно е имала по-сериозен инструктаж от мъжа ми и за три дни е измила два пъти косата на Катерина.  Laughing Лошото е, че свекър ми отново е с бъбречна криза и само лежи и стене. Дано по-бързо да му излезе песъчинката, че миналият път се мъчи цели 4 дни, докато изхвърли камъчето. А сега и с деца на главата, не ми се мисли.

Вани, радвам се, че вече си по майчинство. Събитието около теб ще ми е едно от най-радостните това лято.  Heart Eyes

# 174
  • Ямбол
И като отидем на лекар - какво. Не е много зле, което ме кара да си мисля, че няма счупено. Заболява я, когато стои продължително седнала.
Най-много да я намажа с нещо. Имам дяволски нокът и още какво беше там, репарил гел и диклак за мазане.
Аз също съм натъртвала това място и знам, че трябва да мине време, просто нищо друго не помага.

# 175
Ех, момичета, обичам ви, да знаете  Hug

# 176
Вани,леко бременност до края ти желая  Hug Почивай си и си мързелувай ,сега ти се е паднало Simple Smile

# 177
  • В Космоса
Как сте?

Аз съм в Ямбол в момента. След малко ще ходим на разкопките в Кабиле. Децата мрънкат за басейн, а мен нещо ме мързи. Много ми се кара колело. нямам търпение да се върна в Бургас и да го яхвам.

# 178
Добре сме Grinning Hug
Кои деца Акаша, още ли има там? Laughing

# 179
  • София
Ех, изчетох ви  Grinning
Имам си проблеми с колата, напоследък мноого често, ремонтирах я, но не съм спокойна, а другата седмица трябва да пътуваме за морето, дано не се счупи нещо по път. Трябва да си купувам друга кола май.
Ванини, приятна почивка и дано всичко е наред до края.
Каси,  Praynig, като чуя за болници и лекари ми се плаче.

Общи условия

Активация на акаунт