Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 884
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 210
Касита, дано да и направят по-скоро изследването. Скенер чакате предполагам. Ти сама каза за ортопедичната болница, та вярвам, ще направите най-доброто. Дано и малката се оправи бързо.

Ванини,  Hug. Нали преди време пита, защо не говорим за твоята бременност, като за тази на Бела Simple Smile, е сега те почнахме с майтапите.

Каси, Борил за някой от офисния планктон ли го мислиш? Аз не, смятам, че е девойка, преминаваща в по-горна категория - лелка, но която не се дава Simple Smile. Може и да греша, но не ми е и приоритет, та чак да питам модератор. С тези, с които сме си били интересни сме намерили начин да си "докажем, че сме истински хора зад никовете си.

Жаки и Каси, по повод загубата на родител аз се ччувствам много сама, откакто загубих моите. Много рано според мен ми се случи, то не че има късно, но понякога си мисля, че съм изгубила единствените хора на света, които безусловно са ме обичали (имам разправии с тийна, та сега хич не вярвам, че ме обича, макар че са дребни кахъри от рода на мързел Simple Smile.

Тонка, селото изглежда много прекрасно, а децата явно се забавляват.

Момичета, приемам запитвания във фейсбук, но пращаите по едно съобщение кои сте, ако не сте си писали името тук.

Жаки, само аз май не съм те виждала, защото все спя, когато пускаш снимки. Метни една на лична ако искаш, че ми писна да чета, че всички са те виждали  Joy

Утре ще ходя на супер странен изпит заради работа, за която кандидатствах. Ще е за грамотност  Joy. Стискайте ми палци, защото.....

И, моля, дайте хубава рецепта за мъфини с боровинки, ама спешно.

# 211
Кажете ми за подозренията де.  Praynig Това клюкарник ли е или лукова глава?

# 212
  • Euskal Herria
Даун, как си? Може и да си писала, ама не съм разбрала - какво решиха лекарите?

Чек, и аз чакам някой нещо да обяви, обаче явно ще си почакаме  Joy.

# 213
  • София
Кажете ми за подозренията де.  Praynig Това клюкарник ли е или лукова глава?
А и аз това исках да кажа!

Тонка, знам, че не ти е племенница, ама нали каза, че като такава я чувстваш и те закачам  Hug
Ванини, наслаждавай се на тези моменти! Аз будалата до последния ден на работа си ходих, нищо не разбрах нито от бременност нито от майчинство после. Не се насладих на моментното очарование и сега съжалявам!

# 214
Даун, как си? Може и да си писала, ама не съм разбрала - какво решиха лекарите?

Чек, и аз чакам някой нещо да обяви, обаче явно ще си почакаме  Joy.

Яна, ходя без патерици вече и другия петък ще ходя пак на преглед да решат дали да ме пращат на ЯМР. Дано да оттърва ножа, а и си искам токчетата  Crossing Arms.

# 215
Вижте сега, аз си попривърших основната работа за днес и следобедът мога да го подкарам по клюкарски  Crossing Arms И понеже съм тотално залухава, моля някоя добра душа за ЛС да ме светне, да светя и аз с вас  Mr. Green

Тони, много сте готини с Кати  Hug

Чакам сега да видя дали ще тръгна с колежка извън София, че се притесни за неин близък роднина и съм на стенд-бай. Това в такива ситуации роднините ти като започнат да се правят на интересни и на много заети, не е истина  Tired

# 216
Искам да кажа, че съм заложила отрова около цялата вила. Целта ми са 5 адски нахални котки, които за пореден път ми отмъкват меса. Дотук бяха! Бясна съм!

# 217
Мислех си, че вчера съм се оттървала от едно досадно събрание, а то се оказа, че е днес. А съм се издокарала като хипи от 60-те с една дълга и широка рокля и нямам авторитетен вид.
Тонка, аз също си те представях къдрава, защото сякаш беше споменала, че каре не отива на чупливи коси. Много сте сладки с дъщеря ти.
Не се вълнувам особено от пола на Борил. Само дето малко е сдухващо да се споделят лични неща пред хора, които не са с реален образ. Пък ние тук само това правим.

# 218
  • Ямбол
Това няма да ти реши проблема. За зла участ точно с котки е поговорката, че покритото мляко котките не го лочат, не е казано никъде, че с отрова се покрива. Ще дойдат други и пак ще е същото.

# 219
Искам да кажа, че съм заложила отрова около цялата вила. Целта ми са 5 адски нахални котки, които за пореден път ми отмъкват меса. Дотук бяха! Бясна съм!
Ти си лоша . Те мислят за твоята фигура като си на воден ден например .

# 220
Белла, не трови животинките, моля те.

# 221
Съжалявам, Белла, но за мен това е ужасно крайно деяние и нататък ще се спра само заради добрия тон в темата. Изненада ме неприятно, с това ще приключа.

# 222
Сто пъти! Сто пъти помолих съседите да вземат мерки! Да си ги приберат в тях или поне да ги научатт в техния двор да си седят. Аз първо грабнах пушката ама ММ ме спря.

# 223
Може да се натрови нещо друго. Аз с отрови работа не искам да имам . Даже за мишки.
  Към животинките съм жалостива - виж към хората хич .

# 224

Белла, изпита по НК не го ли взе и не знаеш ли, че това е престъпление? Да не казвам какво друго е.
Съжалявам, че в тази тема го казвам, но хора като теб са едно от нещата, заради които не искам да се връщам в България. Срещу един такъв пускахме жалби точно преди да тръгнем от там, но естествено не се случи нищо. Поне не по законен път. Друго му се случи обаче и съм сигурна, че вече ще мисли или поне ще се оглежда много преди да стреля/трови котки. Синът ми носи на ръце едно коте между ветиринаря и ренгена, плати от джоба си операции, снимки и евтаназия и плака като малко дете от яд. Висок е 1.90, има 10-12 златни медала по муай-тай, единият от които е от ММА, Белла!!

Аз първо грабнах пушката ама ММ ме спря.

Да ти е идвало на ум, че като хванеш пушка/пистолет трябва да ги използваш? Че има и други "луди глави" освен теб, някои и по-луди? Че някои футболисти/спортисти не са по кинта и двайсет и в добавка обичат животните?

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 13:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт