Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 884
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 225
Аз не съм длъжна да ги изхранвам! Птк съседите само си ги развъждат.

# 226
Искам да кажа, че съм заложила отрова около цялата вила. Целта ми са 5 адски нахални котки, които за пореден път ми отмъкват меса. Дотук бяха! Бясна съм!

Тук ще станем на кълбета.
Първо не одобрявам;
Второ, котките са супер на вила, защото решават проблема с кучетата; и
Трето, пакет със съха храна от който им сипваш по малко решава драмата с кражбите.
Четвърто, догодина, подобно решение ще е опасно, защото ще имаш ходещо дете.

# 227
Отскочих до съседите и тоя път вдигнах скандал чутовен. Уж щели да вземат мерки. Да видим!
Аз определено не съм котколюб, така че съвестта няма да ме гризе. Ще им дам още един шанс и приключвам.

# 228
  • Ямбол
Няма никаква гаранция, че отровата няма да бъде разнесена и да попадне точно при храната ти, Белла.
Това наистина е жестоко и наистина не е решение.
И да, това дете може да попадне на отровата и после ще се чудиш откъде ти е дошло.

Мислех, че бойният ти характер е само шега....

# 229
Отскочих до съседите и тоя път вдигнах скандал чутовен. Уж щели да вземат мерки. Да видим!
Аз определено не съм котколюб, така че съвестта няма да ме гризе. Ще им дам още един шанс и приключвам.

С какво приключваш? Отиваш да тровиш котките ли? Даваш ли си сметка, че си лесна за откриване? Да ти напиша тук имената на мъжа ти, отборите, в които е играл футбол, ако се постарая и адреса ви? Луда ли си или много тъпа?

Лиляна, бойна е колкото лебед. Колко такива бойни сме виждАли ...

# 230
Сто пъти! Сто пъти помолих съседите да вземат мерки! Да си ги приберат в тях или поне да ги научатт в техния двор да си седят. Аз първо грабнах пушката ама ММ ме спря.

Съжалявам, бела, но ако прочетеш какво животно е котката, ще ти стане ясно защо в момента не те намира за .... умна. Но ако някой си ограничи котката в двора, нека пише, де.
Ще спра до тук, но ... падна ми ниско в очите.  Нищо лично.
Ето, честна съм и пряма зад ника си.

# 231
  • София
Аз мога единствено да кажа, че не аплодирам наличието на безстопанствени котки и кучета. Ако пък имат стопани, да се грижат за периметъра, който посещават.

# 232

С какво приключваш? Отиваш да тровиш котките ли? Даваш ли си сметка, че си лесна за откриване? Да ти напиша тук имената на мъжа ти, отборите, в които е играл футбол, ако се постарая и адреса ви? Луда ли си или много тъпа?

Лиляна, бойна е колкото лебед. Колко такива бойни сме виждАли ...

Дай ги ако искаш на арменския поп. Какво ще ми направят. Айде по-леко с квалификациите. Не съм длъжна да примирам по всяко улично животно.

Каси, нямам идея дали могат да ги удържат в двора, но в моя не ги желая.

# 233
Най-сигурен начин чужди котки да не наближават двора ви е котарак. Или куче.
 Котарака си маркира територията и други котки не се мяркат наоколо . Едно пък пале щъкащо наоколо също спасява положението.

# 234
  • Ямбол
И ако котките са ничии бездомни, заслужават да бъдат убити ли?

# 235
Дай ги ако искаш на арменския поп. Какво ще ми направят. Айде по-леко с квалификациите. Не съм длъжна да примирам по всяко улично животно.

Ясно, всичко което предположих е налице. Хубаво е, че индивиди като теб лесно си намират майстора, а животът бързо ги превръща в маргинали.

# 236

Ясно, всичко което предположих е налице. Хубаво е, че индивиди като теб лесно си намират в майстора, а животът бързо ги превръща в маргинали.

Ау! Да! Как позна?

# 237
  • ту тук, ту там
Виждала съм как умира отровена котка. Бях дете, много малка, може би около 5 годишна. Това е един от първите ми спомени май. Никога няма да го забравя.

# 238

Именно  Tired И то по жесток начин, който е виждал какво причинява отрова на животно, знае. Отвратително, но наистина се напрягам в момента да се въздържа от епитети, защото са безкрайно груби

... затова дайте ми желаното ЛС за Борил да ме отклоните  Flutter

# 239
  • София
Както и хората не заслужават да бъдат убивани от безстопанствени подивели кучета, нали? Аз съм била на косъм от смъртта от глутница помияри. Не е приятно, остава травма за цял живот. А и никой не изрази някакво съчувствие към състоянието ми. Като че ли е нещо нормално.
Казвам, че мястото на кучетата и котките не е по улиците. За убиване и дума не съм изрекла, няма нужда от остри реплики.

Общи условия

Активация на акаунт