Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 908
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 240
Въпреки трудностите, помъкваме и децата- и на път. Както казва свеки- не е умряла, има кой да бъде до нея, докато ни няма. По план тръгваме тази нощ.
Сбогом от мене за сега.

Виждала съм как умира отровена котка. Бях дете, много малка, може би около 5 годишна. Това е един от първите ми спомени май. Никога няма да го забравя.

Аз гледах преди година и нещо. Две на куп. Виеха като бити бебета. Дори мъжът ми, който по принцип трудно се впечатлява и трогва, плака. За непознати котки. Просто агонизираха в съседния двор. Да спрем плача, ни струва 60 лева. Толкава взе ветеринаря да ги приспи. Вътрешностите им са горели, фекалии са навлизали в органите, вени са се пукали.
Успех, Бела.   bouquet

# 241
Който иска животно си взима в тях. Останалото е криворазбрана цивилизация.

# 242
Как да прогоним нежелани кучета и котки, без да ги убиваме:

http://vrediteli.bg/preparati-kucheta-kotki-bio-gel-bariera

Има и други препарати - спрейове, ултразвукови машинки и т.н., но препоръчвам конкретно този, защото е изпитан и действа.

# 243
  • София
Каси, пожелавам ви най-прекрасното пътешествие.  Hug

# 244
Как да прогоним нежелани кучета и котки, без да ги убиваме:

http://vrediteli.bg/preparati-kucheta-kotki-bio-gel-bariera

Има и други препарати - спрейове, ултразвукови машинки и т.н., но препоръчвам конкретно този, защото е изпитан и действа.

Благодаря ти, Бърдс!

# 245
Каси,приятна почивка  Hug

# 246
Бела, това е ужасно поведение. Котките няма как да се ограничат в двора на съседа ти, а и явно не ти пука, но на мен например ми пука как се мъчи отровено животно.

Не вярвам да сте останали без храна от отмъкнато парче салам, а и у нас, храната се прибира в хладилник и съседските котки не я достигат.

# 247
Въпреки трудностите, помъкваме и децата- и на път. Както казва свеки- не е умряла, има кой да бъде до нея, докато ни няма. По план тръгваме тази нощ.
Сбогом от мене за сега.

Тръгвай и да направиш много снимки в Норгето, но не само на хубавите места/неща.  Mr. Green
Скрит текст:
Тъй де, искам по-реална представа, само фиорди и подобни красоти в нета, а един приятел стана две години живее там и разправя, че не е баш така.

# 248
  • Euskal Herria
Кас, леко и безаварийно пътуване и летуване! Дано всичко е наред и почивката ви да е приятна!  Hug

# 249
  • ту тук, ту там
И аз имам приятелка там, като цяло доста ги превъзнася, но аз незнайно защо оставам скептично настроена към тази страна!
Касита, хубаво да си изкарате, въпреки обстоятелствата тук!

# 250
Касита, много хубава почивка, хубави емоции, хубаво време   grinning039

За първи път плануваното ни море е чак за края на август и ми се струва безкрайно далеч. Въздържам се от кратък уикенд на морето - уморително ми е да пътувам за малко време, парите предпочитам да си скатая за "голямата" почивка Twisted Evil, но все пак не знам колко ще устискам. Това лятото трябва да е една голяма сиеста  Blush

# 251
Касита, леко и безпроблемно пътуване ти желая. Само хубави емоции да събереш.

# 252
  • дядовата ръкавичка
Най-сигурен начин чужди котки да не наближават двора ви е котарак. Или куче.

Имаме и котарак, и куче. Изобщо не ни спасяват от набези на съседски котки. Не ми е драма изобщо. Отдавна съм се научила да отсявам дребните неща. А и нашият котарак скита по чуждите дворове, няма как да му обясня да си седи само у нас. Виж, женските котки рядко излизат.

Касита, супер! Звучи посвоему екзотично. И на мен ми се ходи в Скандинавието, за мъничко, обаче, че съм топлолюбива.

# 253
Много се оживила темата, а то Борил не бил Борил и Белла трови котки.

В стил Борил да мрънна, че е много жега при нас, не можах да спя нощес, само включвах и изключвах климатика. 

Какъв е цивилизования начин за справяне с котките всъщност (изключвайки ангажименти от страна на Белла като храненето им, вземане на котарак, куче и пр.)?

Приятно пътешествие на Касита.

# 254
На село имаме котарак и куче и котки чужди не идват.

Общи условия

Активация на акаунт