Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 876
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 315
Не ми се вярва Борил и Дари да са една личност. Не че съм чела особено Дари, но съм останала с впечатлението, че е някак скромен човек с не особено голямо самочувствие.
Докато Борил демонстрира голямо такова, няма и помен от скромност и може да бъде заядлив.

Не ми прилича и на Естел и Акаша по писане. Предполагам, че има подозрения, че е Акаша защото тя е една от форумките, които той харесва и не пропуска възможност да й го каже. Но това е само предположение.

# 316
Даун, с кое прекалявам? Аз отдавна прехвърлих темата на стриптизьорите. За филма ли говориш?

# 317
  • Ямбол
Искам да кажа, че съм заложила отрова около цялата вила. Целта ми са 5 адски нахални котки, които за пореден път ми отмъкват меса. Дотук бяха! Бясна съм!
На мен това не ми прилича на намерение, а на свършен факт.

# 318
  • София
Тонка, филмът си е за пищене Laughing

Жармен, ето това е! Браво!

Лиле, пророчески наклонности, а?

# 319
Не Бела, разбра ме мисля, но и аз спирам.

Момичета, с този филм верно заприличахме на пенсионерски клуб. Млади жени не се впечатляват така от едни свалени гащи Simple Smile.

Жармен, наглееш нещо с тези смимки май Simple Smile.

# 320
  • София
Предполагам, че има подозрения, че е Акаша защото тя е една от форумките, които той харесва и не пропуска възможност да й го каже. Но това е само предположение.
Ако става въпрос, Борил най-много харесва Жаки, но никой тук не смята, че Жаки е Борил, нали?  Grinning
Има нещо гнило, щом и аз, дето съм толкова наивна, вече почвам да подозирам...

# 321
Голям пек днес, комай дойде лятото Sunglasses
Отиваме да направим първа баня в морето Sunglasses

# 322
Това нов филм ли е или е онзи, за мъжете, останали без работа и решили да се занимават със стриптийз? Аз лично си признавам, че предпочитам женския пред мъжкия стриптийз.

# 323
Цвети, то по тая логика за Акаша, трябва да съм аз:))
Борил - мъж на 33-34, висок, тъмнокос, спортен тип, работи на компютър, има свободно време повече денем, отколкото вечер, образован е, печели не зле, не пуши, пие рядко, обича хубава музика и сякаш по- зрели жени. Борил, топло ли е, само с да или не:)

Хахах, Тони, точно това пишех Simple Smile))

# 324
Цвети, то по тая логика за Акаша, трябва да съм аз:))
Борил - мъж на 33-34, висок, тъмнокос, спортен тип, работи на компютър, има свободно време повече денем, отколкото вечер, образован е, печели не зле, не пуши, пие рядко, обича хубава музика и сякаш по- зрели жени. Борил, топло ли е, само с да или не:)

Хахах, Тони, точно това пишех Simple Smile))

Е то с това описание излезе идеалния  Laughing Laughing

# 325
Понеже само ви чета и не съм влизала в разговори с Борил, но все пак да кажа и аз  Wink, че от няколко теми имам подозренията, които сподели Жармен днес.

# 326
Жаклин, в този образ иска да ни накара да повярваме, но защо ли не става...  Simple Smile

# 327
Сонгес, ако е този за когото го мился, отговря на описанието.
Само той може да каже, ако желае разбира се.

# 328
Е, то е всеизвестно, че Жаки е фаворитка на Борил. На второ място мисля е Шанти.
Но специално за Акаша не мога да повярвам, че ще си направи мъжки профил и сама ще си прави четки.

Тонка, не че те познавам, ама изобщо не бих те определила като наивна. Simple Smile

# 329
  • Ямбол
Голям пек днес, комай дойде лятото Sunglasses
Отиваме да направим първа баня в морето Sunglasses
Да пийнеш малко солена водичка вместо мен.

Общи условия

Активация на акаунт