Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 813
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 420
Тиквички в тава на хартия за печене. Нарязвам на кръгчета и осолявам и омаслявам леко с олио / може зехтин/  . Овалвам с брашно и редя в тава върху хартия за печене и воала - без да пържа . Ама стават малко . Редят ги керемидовидно инак и ставало.
  Моята мечта е чипс от тиквички - ама все още нямам уред за сушене на плодове и зеленчуци.
 Аз съм злият гений щото усещам ,кой лъже  Grinning

# 421
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Към мен не се обръщай, ако обичаш! Пиши си ЛС наляво и надясно да настройваш съфорумките, в това те бива. Вчера те разобличиха директно, но така удобно е, че се замете набързо всичко, за да останеш чиста и непорочна. Нали?

# 422
  • В Космоса
 Joy

Освен това и царицата на извъртанията!  Laughing

# 423
  • Sofia
К'во станА,бре мОми  Shocked
К'ъФ е тоя панаир  newsm78?
Охлаждайте страстите кой с бира,кой с таратор, с каквото има  Hug.

Искам да кажа,че ошетах доволно, видях се с една девойка,чийто мъж иска да ергенува и тя страда  ooooh!,да ми се пожали малко и сега ще мятам 3 броя сьомги за вечеря    chef.

Съседските котки спряха да се настаняват на двора ни,откакто изхвърлихме външните дивани,които бяха опикали обстойно  ooooh!.Дълга тема е тая...

За Борил хич не съм се зачудила,ама вие ми посъбудихте любопитството  Thinking.

"вмайчен"- готна дума,сефте я чувам  hahaha.И моят синковец е вмайчен,пък е водолей.Баща му е рак,ама е обратното на вмайчен  newsm78

Една питанка имам към спортуващите девойки: наумила съм си да си купя шорти за тичане ...някоя тренира ли с такива? Мерих днес и с клин и без...идеята ми е да скачам по тях само,без клин...Докладвайте,моля! -Жаки,Мър,Ша и кой още активно спортува?

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 18:37 от GeNa

# 424
Борил и на Лаура не прилича- авторът на Лаура съм го чела и извън форума, трудно ще се сбърка със стоящия зад Борил.

# 425
Днес вярно много страсти, много нещо. Такива интриги и задкулисни игри и в Римската империя не е имало. Laughing

Мислех, че Акаша и Джой са близки. Ама явно не са.  Confused

Чипс от тиквички? За първи път чувам за такова нещо. Ама бих опитала, не съм злояда. Joy

# 426
Борил е някой, който умишлено си влошава стила, за да звучи различно, но е направено много нескопосано, дрънчи на кухо и изобщо не прилича на нещо, казано от човек от плът и кръв.

К'во станА,бре мОми  Shocked
К'ъФ е тоя панаир  newsm78?
Може би Меркурий е ретрограден.

# 427

Мислех, че Акаша и Джой са близки. Ама явно не са.  Confused

Joy Цвети, абсурд!

Джой, някои от нас прочетохме темата преди да заметат Wink  Hug

# 428
Ето така тиквичките стават вкусни. А по бавния начин - така. Това лято още не съм яла тиквички. Днес ми подариха комплект за барбекю и понеже обичам да си използвам всичко ново, мисля в четвъртък да се организирам, а за тиквичките ще видя кога ще ми дойде музата или ще ги наредя и аз във фурната с пармезан.

# 429
Мислех, че Акаша и Джой са близки. Ама явно не са.  Confused
Колко близка можеш да си с човек, който пише ЛС на всеки втори, който ти е казал мила дума във форума, с обяснения какъв си изрод?
Ето, Белла има идея вече. Но днес и тя е лоша и зла тука, та надали важи... Wink

# 430
Моите мъфини на вид станаха. Сега карам пубера да ги пробва, но той всичко би изял, така или иначе.
Утре ще докладвам, дали колегите са имали стомашни спазми.

Мда, ако е бил известен мултиакаунтига, защо не е снкциониран на време?

# 431
Джой, не се ядосвай  Hug

# 432
Джой Hug
 Бела радвам се че си тук въпреки котките  Hug
Янтра ми липсва наистина.
 Даун метни мъфинче на един човечец на протеини днес  Joy

# 433
Изобщо не знам за какво става въпрос, нито каква тема е имало. Имах впечатления от преди, че си допадахте, но явно дълбоко съм се лъгала.

# 434
Джой Hug
 Бела радвам се че си тук въпреки котките  Hug
Янтра ми липсва наистина.
 Даун метни мъфинче на един човечец на протеини днес  Joy

Ти представяш ли си заради това да спра да пиша? Абсурд  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт