Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 745
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Акаша, нищо не знам, аз не съм следовател.
Татти какво написа - призова тези, които имат някакви доказателства, да ги предоставят.
Ами нека тези, които са си приятелчета с Бо във фейса, да ги предоставят. Аз съм търпелива, обаче нещо подпалвам, защото ми писна от лиготии и кокетничене.
Зададох ли въпрос на Ша днес, зададох. Тя какво ми отговори? Да, не е длъжна да коментира.

# 751
На Естел се приписваше образа на Борил, само за това се сещам newsm78
Точно!

# 752
  • ту тук, ту там
Точно за Естел се сещам и аз единствено!
Обаче... абе много невероятно ми звучи! Аз и вчера го казах май, та в желанието си да опиша колко абсурдно ми звучи това, обидих без да искам Касита!

А как може да се разбере, дали някой е с бан? Ако се опиташ да му изпратиш ЛС например, дали ще изпише, че не може да го получи?  newsm78

# 753
  • В Космоса
Ми то който и да е всъщност, ще е невероятно за мен, честно казано.

# 754
  • София
Елени, май не може да се разбере. Обаче можеш да видиш кога за последно е бил активен във форума.

# 755
  • Ямбол
Естел беше подозирана само от един потребител.
Друг заподозрян е, но аз поне не помня да се е говорело за конкретен, който да е бил подозиран от повечето потребители.

# 756
Не разбрах кое най-много ви притеснява в Борил. Това, че не е мъж или че има повече от един образ във форума .
Според мен присъствието му в темата беше супер безобидно - от това, което е писал, останах с впечатление, че обича зимата и не понася сърдити на студа лелички, че мрази жегата, че харесва няколко момичета от темата и това е.
Интересно ми е, ако някоя потребителка се представя за друга, а не за друг, дали щеше да е същото.

# 757
Валери,той си позволяваше и да обижда.Уж без да иска,уж завоалирано ,ама баш си се изцепваше.И ако е потребител,който е тук сред нас,значи някой ни лъже много грозно.

# 758
  • Ямбол
Не разбрах кое най-много ви притеснява в Борил. ....
Мен лично ми е кофти, защото остана усещането, че вторият профил на Борил е някой от нас. Това трябва да е някой малоумен, да се гъбарка с нас, а ние тук да му вярваме, да го подкрепяме, да му съчувстваме, да се радваме с него и всичко каквото си говорим в темата. Излиза, че сме си говорили с някакъв/някаква измислен образ.
За мен това е притеснителното. Иначе дреме ми кой е, млад ли е, стар ли е и с колко от тук има приятелства извън форума.

# 759
  • В Космоса
Чак да ме притеснява, не. Но понеже твърдеше, че ме е виждал, посочи квартал и с кого съм била някак не мога да остана толкова безразлична. Не е трудно да се намери инфо, за да се инсценира уж случайното ми виждане, но това пък показва, че има някакво отношение към мен, за да ме избере за шегите си.

# 760
  • ту тук, ту там
Валери, за мен Борил беше не само безобиден, но и тотално безинтересен. Казусът ми е интересен само заради вероятността, да е някой от активно участващите в тази тема!  Peace

# 761
Ако е така, вече разбирам. Не съм доловила, но пък аз съм малко като Тарталета - за някои хора решавам, че имат съвсем други интереси и ги пропускам.
Не вярвам да е някой от тук списващите. Не ми прилича на никого.
п.п  elleni , писали сме заедно. Аха, същото Peace
И на Жармен исках да кажа нещо - защо изобщо се занимава с него? Та те са от две различни планети. Тя харесва интересно кино, музика, шантави неща, Борил е момче със съвсем различно отношение към живота, с друга сетивност.
Естел ми се струва по-объркана и многопластова, не вярвам да е Борил.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 23:03 от valerie

# 762
Стейси, надявам се да е по-малкото зло и да има пълно лечение, стискам палци и кураж  Hug

За Борил и аз останах с впечатление, че е някоя от нас, което не е приятно. И да - позволяваше си да обижда, имаше съфорумки, които "му" бяха любими, но и няколко които ръфаше доста грозно на моменти. Т.е. някоя е много бяла с всички, логва се с "Борил" и си изсипва скритата жлъч. Ами тъпо е, да.

Харесах си едни бански днес, но реших, че не ми трябват. Но май ще ги взема, нека има, лято е  Sunglasses Чакам пералнята, простирам и мисля да лягам, изморено ми беше днес, но не става да заспя рано колкото и рано да съм станала, да съм се изморила на тренировка, не.

# 763
Добър вечер на обслужващия персонал!
Минавам да ви кажа, че Лаура е само една и всякакви жалки опити за имитация са обречени на неуспех.

# 764
Добър вечер на обслужващия персонал!
Минавам да ви кажа, че Лаура е само една и всякакви жалки опити за имитация са обречени на неуспех.
Я си обирай крушите!

Общи условия

Активация на акаунт