Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 337
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 005
Малко градче е Златоград, но има какво да се види там Peace
Извинете, аз нали съм скарана с гладенето...Но какъв ръб на ризите обсъждате? Rolling Eyes

# 1 006
Това с фрешовете е доста гадно. Лиляна, не за първи път казвам, че пренасянето от тема в тема или от форум във форум е нечистоплътно. Мисля, че не съм единствена.

За да не кажете, че съм пристрастна към сватята, ще кажа, че не ми хареса постът и към модераторите да се банне Чек, защото мисля, че тази тема е някак "затворена" и ако има нещо да се решава, то трябва първо да се опита вътре или на лични, а после да се топим пред модовете.

# 1 007
  • София
Сватя, аз съм на различно мнение. Не върви да се обиждаме като първи простакеси, че и заплахи да си отправяме. Човек сам трябва да се контролира и да усеща кога прекрачва границата на доброто възпитание.
Модераторите имат своето място и функция, и не случайно при всеки пост има бутон Информирай модератор.  Peace

# 1 008
  • Ямбол
Даун, това е твое мнение и разбирам, че ти се иска да го кажеш няколко пъти, но с повторението не следва, че ще се съобразя с него, нито че следва да се налага като правило за тази  тема.
Тонка намигна за посерковците от другата тема, аз ѝ намигнах за фреша и всичко е в кръга на шегата. Нито аз съм се засегнала от шегата, почти съм сигурна, че и тя разбра леката шега.

Моля те, искам да се чувствам свободна да се шегувам, а когато се шегувам с хора, които ме разбират, това е още по приятно. Неприятно става, когато някой постоянно те бие през ръцете само защото не е доразбрал в чуждия разговор за какво става дума.

# 1 009
Тонка, модераторите са за това, но мисля, че ако си общувал с някой в продължение на месеци е някак по-добре първо с него да се опиташ да говориш.

Лиляна, никак не държа да се съобразяваш с моето мнение, но не ти е за първи път да пренасяш споровете си и повярвай, не само на мен ми е досадно.

Тонка, надявам се се забавляваш с шегите на Лиляна.

Приятна вечер ви желая.

# 1 010
  • София
Тонка, модераторите са за това, но мисля, че ако си общувал с някой в продължение на месеци е някак по-добре първо с него да се опиташ да говориш.
Така е. Аз никъде не видях извинение в темата.  Peace И без това всичко, което имаше за казване, се каза тук.

Иначе днес планувам да се скъсам от мързелуване. Изпрах набързо на ръка няколко нови рокли. Сама съм вкъщи и ще гледам филми. Довечера ще изляза с приятелка.

# 1 011
И аз още мързелувам на вилата. Като ме пита някой какво правя викам: на почивка съм. А от какво почивам всъщност да ме пита човек  Laughing

# 1 012
Лиляна, много ясно, че сте ми липсвали, как можа да кажеш обратното  Crossing Arms
Нещо съм изпуснала лайтмотива на форума тези дни, но разбирам, че темата е една от любимите за обсъждане - тоалетната, което за средата на лятото си е актуално.
За стомашно-чревните неблагополучия по морето обвинявам на първо място несъобразяването на общините с броя летуващи, които курортите могат да поемат и съответно липсата на пречиствателни станции и чак след това храната.

# 1 013
Здравейте!
Ние имахме много хубава сутрин. Фирмата на мъжа ми бяха организирали спортен полуден за служителите. Играха футбол, а ние им се смяхме. Видях се със старите колеги, понапече ме, а мъжът ми взе медал  Laughing . След малко отивам на маникюр и после мързел. Може да скокнем някъде довечера. Утре оправяме багажа и хайде... Нямам търпение!

# 1 014
Здравейте момичета.

Прибрахме се. Времето беше повече от прекрасно.
Хотелът беше много хубав, ама никъде не пишеше, че е семейно ориентиран. Толкова много деца на едно място не бях виждала  Mr. Green
Обиколихме каквото можахме. Калиакра определено си заслужава да се види.
И Дворецът в Балчик - невероятна красота.
Ходихме и до Болата, не съм очарована от плажа.
С две думи, за един път има какво да се види, но явно не е нашето място.

Ето малко красота:
Скрит текст:

# 1 015
Ох, благодаря ти, Янечек, че се върна!  Laughing

# 1 016
Че аз по цяло лято съм на Бг Черноморието и бременна и с новородено бебе, да чукам на дърво досега не сме имали стомашни проблеми, били сме и на ОИ и по заведения. Да не дърпам дявола за опашката, че да не се одрискаме, сега, когато ще сме без баща и без кола, пу пу, заключ!
Янечек, радвам се че сте си изкарали добре Hug

# 1 017
  • София
Тонка, какво е станало с Чек, че е била за бан? Ако искаш само линк пусни.

# 1 018
Тонка, какво е станало с Чек, че е била за бан? Ако искаш само линк пусни.
Не съм Тонка, ама да си кажа. Wink Laughing
Не мисля, че беше за бан. По скоро за предупреждение заради обида в поста и отправен към потребителка в темата. ПП Нарече Белла с една обидна дума, мисля, че нея обиди с дума, която беше и грешна на всичко отгоре, ама пък Белла искаше да трови някакви котаци и така. Wink
ПП И доколкото ми е известно Чек няма бан.

# 1 019
  • София
Бърди, постовете са заметени. Има модератори, които преценяват кои са за бан и кои не. Съжалявам, че Даун, която апелираше да не пренасяме информация от една тема в друга, всъщност точно това направи.  Wink Няма нужда от раздухване на историята. Ще ти обясня лично.

Общи условия

Активация на акаунт