Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 305
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Mediterraneo
Моите отдавна се спасяват сами откъм забавления. Разбира се, водя ги насам- натам, но не го считам като задължително. Научих ги да са си самодостатъчни.
Сутрин дремят 1 час пред ТВ и играят вкъщи. Следва ходене на басейн за 1-2 часа- задължително съм с тях, понеже малката махна пояса и се учи да плува сама. Следобяд е зверска жега и играят вкъщи- рисуват, моделират, играят настолни игри, таблет, ТВ. Надвечер пак басейн, плаж или разходка( но не интензивна, а се мотаем по крайбрежната улица и сядам да пием по нещо някъде). Вечерта играят на двора до полунощ- комплексът е от затворен тип, събират се десетина дечица и пада голяма игра.
Доскоро пък на село беше още по- лесно- огромен двор, пясъчници, люлки, басейн; имаха си приятелчета, с които играеха по дворовете.

# 1 066
  • Варна
Последно ще пращам девойката на купон с баща ѝ. Без мен ще е.
Аз ще слушам от квартирата.

# 1 067

Блазе и! Много обичах да излизам с тати  Heart Eyes

# 1 068
  • Варна

А, той ще се пръсне от гордост и радост някак, а и поне тя ще го придружи. И колегите, които не са на работа също. Бащите много се кефят да се представят някъде с порасналата си щерка.  Grinning

Мен не ме блазни дори идеята за съвместно пиене и ядене с гостуващата фън група. Голям темерут съм станала.  Sad

# 1 069
  • ту тук, ту там
Стейси, за "командировките" е така, аз съм сигурна, че начинът ни на живот обуславя до голяма степен поведението му!

Сесил, русначетата са затворена общност, те са много, а той е един. Те нямат нужда от него в играта. Не е само езиковата бариера. Като беше по-малък не беше така, заиграваха се и с тях! Просто тогава игрите бяха различни, а и родителите се опитваха да социализират собствените си деца и приобщаваха и нашето. Сега те са вече социализирани, имат си формирани компании и за тях едно "чужденче" в лицето на моя син е абсолютно излишно. Просто го игнорират!

Както и да е. Исках само да кажа, че мечтая синът ми да се заиграе с някого за час, а аз да си изпия кафето и да си побъбря малко с някого!

# 1 070
 elleni, големият ми син беше така на възраст 3-4 години. Имаше си един постоянен приятел, с когото излизаха от бебета и с никой друг не се заиграваше. И  възрастни не харесваше особено, само ние с баща му бяхме важните. Но само да го видиш сега... Даже се учудвам как знае имената на голяма част от второкласниците в училището му, а там са шест паралелки Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 21:41 от valerie

# 1 071

Моята е с баща си, чичо си (съпруга на зълвата) и братовчедка си в Лондон. Девойките са на 11.5 и 13.5 години. Ходили са в Леголанд. После на ресторант, ще преспят в хотел и утре ще се прибират. Дъщеря ми е командирована в Англия за лятото. Ако остане тук, ще бъде сама по цял ден, с таблета и телевизора. Там ще се разходят из Европа с кола, ще ходят на сърф, паркове, такива неща. На мен ми е много мъчно, но ще го преживея.... Нали е за нейно добро.  Cry

# 1 072
  • ту тук, ту там
Давате ми надежда, че ще стане по-добре,  момичета! Благодаря!  Hug

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 09:38 от elleni

# 1 073
  • Варна
Идеално ми е в момента-сама, да съм усамотена и да отпусна огромното психическо натоварване и да слушам от бара за Марчето.  Laughing

# 1 074
За Марчето на "Обратен ефект " ли? Още ли я пускат тази песен Simple Smile?
Ние имаме драма покрай щорите. Големият реве, че съм ги съсипала, това вече не било нашия дом ooooh!  
Преди това съседската котка домъкна мишка и я изяде и за мишката плакаха....

# 1 075
  • Варна
За Марчето на "Обратен ефект " ли? Още ли я пускат тази песен Simple Smile?
Ние имаме драма покрай щорите. Големият реве, че съм ги съсипала, това вече не било нашия дом ooooh!  
Преди това съседската котка домъкна мишка и я изяде и за мишката плакаха....
Лично я пяха!  Mr. Green

В старата квартира веднъж бях на косъм да спасявам мишка от градинската котка. Милото ме спря-няма начин да не е пострадала вече, пък и котката да се нахрани. Ама плачеше мишката бре.
Уф!
Онзи ден в магазина влезе врабче. Три часа го преследвахме, за да го хванем и пуснем навън. Лично му махнах паяжините от човката и краката, че беше се вряло най-отзад зад витрините. Уж не летеше, но докато го изнесохме отвън и литна.  Grinning

# 1 076
Ама и те се опитаха да спасят мишката, но действието не се развиваше у нас и съседите ги спряха. Хората много се гордеят с котката, че лови мишки. А и котката се гордее от това, защото всеки път им ги носела, за да се похвали.

# 1 077
  • София
Здравейте от мен Laughing Големи драми тази сеДмица бре.
Надявам се добре сте всички. Hug

# 1 078
Моите отдавна се спасяват сами откъм забавления. Разбира се, водя ги насам- натам, но не го считам като задължително. Научих ги да са си само-достатъчни.
Сутрин дремят 1 час пред ТВ и играят вкъщи. Следва ходене на басейн за 1-2 часа- задължително съм с тях, понеже малката махна пояса и се учи да плува сама. Следобед е зверска жега и играят вкъщи- рисуват, моделират, играят настолни игри, таблет, ТВ. Надвечер пак басейн, плаж или разходка( но не интензивна, а се мотаем по крайбрежната улица и сядам да пием по нещо някъде). Вечерта играят на двора до полунощ- комплексът е от затворен тип, събират се десетина дечица и пада голяма игра.
Доскоро пък на село беше още по- лесно- огромен двор, пясъчници, люлки, басейн; имаха си приятелчета, с които играеха по дворовете.
И нашето момиче е много самостоятелно; измисля си игри, чете ,преписва си нещо, гледа филмчета, занимава се сама с часове. 

Много е общителна иначе и се заиграва с всяко дете .

Днес например баща й прави покрив , аз боядисвах  цял ден ,в които тя си играеше абсолютно самостоятелно покрай нас -прави си пана рисунки , оцветява една голяма карикатура, чете , гледа ТВ , поигра в градината с гъсеницата и мравките си , помага на баща си да пренесат кабелите , наглежда ме как боядисвам , танцува , скача на въже ..всичко сама .В един момент се ошашках ,че сума ти време не съм я чула ,защото аз бях горе и на бегом се изнесох да видя защо нищо не се чува ,а то милото си легнало и чете книга. Толкова работа имаме и ми е жал ,че сме все из къщи .И това като мине няма да е все така ..

Вчера пък бяхме двете цял ден и правехме нови колажи с акварелни бои за новата и стая (нарисувахме 6 ) , водех я на ден на пелентолога в музея, игра в Палео залата където се засякохме със старата и детска градина, гледахме ИМАКС кино за динозаврите, хващахме насекоми и търсехме вкаменелости, ядохме сладолед и се прибрахме през езерото пеша у дома . .Сега кара скутер навън ,защото беше адска жега днес ,помогна ми да заредим леглата с чисто спално бельо и сега ще ми чете приказка преди лягане .

А ние с баща й ще спрем за малко работата и ще пийнем една бира и по една диня като се позахлади навън в градината, че утре пак ни чакат 16 часа работа   Heart Eyes

# 1 079
  • София
Добро утро, кралици!
 Mr. Green Аха! Познахте! Гледах вчера филма за стриптизьорите. Забавлявахме се много с моята дружка. Обаче съм остаряла, да му се невиди, при всеки "танц" много се притеснявах, че ще контузят някоя клиентка

Общи условия

Активация на акаунт