Косопад - 8 тема

• 171 049
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
При вас когато втривате ампули против косопад в корените, после пада ли ви много коса?

При наличие на косъмчета, които предстои да паднат, втриването/масажът просто ги освобождава "на един път" вместо да паднат от самосебеси/ по-постепенно в рамките на следващите 1-2 дни. Усещането обаче е силно неприятно.
(до толкова, че не съм си ползвала ампулите ooooh! Не правете така Naughty Crazy)
Това е вярно. Същото се получава и при използването на различните маски.

y_em, как вървят при теб нещата? Много се радвам, че вече си по-спокойна и имаш подобрение.
Беше толкова отчаяна в началото, че ми ставаше мъчно, като четях постовете ти. Стискам палци!

Elisa, благодаря за загрижеността  Hug

Мисля, че кошмарът почти приключи, от около 2 седмици падат сравнително нормално количество косми - между 20 и 40. Вчера пак втрих чесново масло в корените, но го разредих с бадемово. При масажа паднаха повечко косми от преди и малко се притесних, но днес косата ми е бетон - цели 10 косъма загубих. Направо щастие. Сега се моля да почне да се сгъстява. Виждам, че има доста нови и къси косъмчета, надявам се да се възстанови напълно. Мисля че ще съм напълно излекувана и когато спра да броя колко е паднало  Crazy
Така и не разбрах обаче каква беше причината за това чудо, само мога да гадая  newsm78
Не търси причината и не го мисли повече. Радвай се, че всичко е приключило. Браво!

# 241
Явно имат проблем с етикитиране, то се вижда,  де да знам, аз ги ползвам от доста време, сега съм почивка с продукта миноксидил, защото така казва предписанието-лекаря, но пък вие не коментирате продукта, а вашите предубеждения към съответния продукт, предубежеднията не са някакво доказатество а повяра, и понеже подхранвате покупки с линкове или прехвърляте към трети страници за да се купува, явно не сте човек с проблем, а може би мним такъв и насочвате желания, похоти и евентуални покупки за продукти, получавате пари за да пишете тука, мога да предположа. Google е правен в гараж да ви спомена и го ползвате без поверие, ние с ниските доходи няма как да си купуваме тези дето рекламирате или да си ги изписваме отвъд България за съжаление Шапокляк,Масларска и ООД.
Извинявай, но защо е нужен този тон? Тук сме за да си помагаме, а не да се заяждаме.

# 242
  • Толбухин
Явно имат проблем с етикитиране, то се вижда,  де да знам, аз ги ползвам от доста време, сега съм почивка с продукта миноксидил, защото така казва предписанието-лекаря, но пък вие не коментирате продукта, а вашите предубеждения към съответния продукт, предубежеднията не са някакво доказатество а повяра, и понеже подхранвате покупки с линкове или прехвърляте към трети страници за да се купува, явно не сте човек с проблем, а може би мним такъв и насочвате желания, похоти и евентуални покупки за продукти, получавате пари за да пишете тука, мога да предположа. Google е правен в гараж да ви спомена и го ползвате без поверие, ние с ниските доходи няма как да си купуваме тези дето рекламирате или да си ги изписваме отвъд България за съжаление Шапокляк,Масларска и ООД.

Госпожо, явно Вие имате проблем, 2-3 дни никой не е споменавал нищо за въпросния продукт.
Нямам нищо общо с която и да е фирма ли продукт. Едно от момичетата ме попита от къде съм купила и аз споделих своя опит.
За втори път се обръщате персонал но към мен, с яростно заяждане и ревностно защитаване на даден продукт. вкарвате ми думи "оная", които аз изобщо не съм и споменавала.
Да ще имам претенции за качеството на даден продукт, когато става въпрос за здравето му. И все пак аз плащам, не ми го дават без пари.
Извиних ви се, макар че него заслужавате.
Не сте първата, няма и да сте последната, която се регистрира за да защити даден продукт.
Така ли само тук ви е интересно в Косопада?  newsm78
Толкова много се коментира в Грижи за косата, продукти срещу косопад. само тук ви е интересно.
И повярвайте ми имам проблем с косата, имам и хормонални изследвания. Доста добър дерматолог ми изписа медикаментите - предупреждения че въпросния продукт даже няма да мога да го намеря в БГ.
Ако продължавате да се заяждате ще се обърна към Админа.

# 243
Попринцип в аптеките продават ли масло от чесън?  newsm78 Сега от тука за първи път чувам за такова масло  Crazy
Сега използвам шампоана на Дюкре Анафаз. Почти го привършвам. Смятам, че косата ми пада по-малко, но ефект уау няма..... чудя се за капсули, но нямам никаква идея какво да гледам там  Tired

Да, има капсули за пиене, ако не можеш да намериш течно, може да се спукват по 1-2 капсули и да се ползва. Пускам линк, не знам как да го скрия, за да не се сметне за реклама.
http://monsternutritions.com/hranitelni-dobavki/Natures-Bounty/M … ot-chesan-100caps

# 244
Aз имам капсули от чесън, които купих за пиене, но не ми понасят и мисля да ги използвам за косата... Mr. Green Само да попитам мирише ли косата след това на чесън? И колко време стоите с това масло?

# 245
Aз имам капсули от чесън, които купих за пиене, но не ми понасят и мисля да ги използвам за косата... Mr. Green Само да попитам мирише ли косата след това на чесън? И колко време стоите с това масло?

Да, мирише, но само ти го усещаш и само първия ден след измиване, след това се измирисва, до следващото намазване. При намокряне също леко мирише.
Аз стоя 2 часа, нямам търпение за повече. Препоръчително е да се стои повече, дори да се спи с него за по-силен ефект, но нямам идея дали спалното бельо няма да поеме от миризмата и дали косата няма да "ухае" по-силно ако се пренощува с него.

# 246
Момичета, знаете ли някакви лекарства за косопад при дете? На 10 год. е. Личната лекарка каза да му давам "Ревалид", о не смея. А направление за кожен не ми даде. Аз съм доволна от "Анакапс", но на деца не може. Ампулите за втриване вероятно също не стават...Косата му много оредява, особено в преднатач аст на главата.
За пръв път ли се случва, преживяло ли е нещо ?
Аз от дете имам проблеми, няма да забравя какво чудо беше на един летен лагер-черна калъфка. #Crazy Но съм чуствителен човек и всеки лек стрес ми действа.
Съветът ми-зарежете химиите.Понеже съм ги минала всичките.
Знам от народен лечител рецепта-2 лъжици сок от лук + стипца, но съм забравила дозата. Но аз си карам с чесъна - имам му доверие.
Друго- натурална хума, жълтък, Деавит, ракия, мед.
Чета Ви за капсулите чесън, не мога да се съглася, че няма химия в тях, даже се съмнявам, че има истински чесън. newsm78

# 247
Само поръчка ли мога да направя на маслото от чесън? Дали се намира някъде и в реален магазин  Thinking а ако не от къде препоръчвате да се закупи? (може и на лични да не дойде някой да сочи с пръст, че реклама се прави) Нещо се чувствам недоверчива да взимам онлайн  Tired

# 248
  • София
...може и на лични да не дойде някой да сочи с пръст, че реклама се прави
Защо на лични? Темата е безкрайно полезна именно с всичката събрана информация и със споделения опит. Ако това беше проблем, щеше да бъде отбелязано от модератор или администратор.  Peace

# 249
На мен много ми помогна за косопад сменянето на обикновенната ми четка с такава от естествен косъм от глиган. Оказа се, че предишната ми четка е дърпала много коса, и е влошавала значително проблема.
Моята четка е тази и я взех от Debehnahms, но съм виждала подобни по-евтини и в ДМ:

Белите зъбци на снимката са обгърнати от косъма, който много нежно разлита косата и не е толкова агресивен.

# 250
Какво, ще кажете за тези витамини: http://www.marvi.bg/novophane-protiv-kosopad-i-chuplivost-na-nok … -60-kaps-340.html
Изписани са ми от дерматолог.

За какъв косопад ти ги изписаха? Сякаш са по-силни от Анакапс? И за алопеция ги дават..... newsm78 Звучат добре, ще чакам още отзиви Peace

# 251
Какво, ще кажете за тези витамини: http://www.marvi.bg/novophane-protiv-kosopad-i-chuplivost-na-nok … -60-kaps-340.html
Изписани са ми от дерматолог.

За какъв косопад ти ги изписаха? Сякаш са по-силни от Анакапс? И за алопеция ги дават..... newsm78 Звучат добре, ще чакам още отзиви Peace

За доста продължителен косопад, близо от три години. Изписала ми е и продуктите на Ducray, но тях съм решила да не използвам, вече веднъж ги използвах, но нямаше никакво подобрение. Сега съм си взела масло от чесън с него, ще си правя маска, отделно два пъти съм правила правя маската на Ellisa.s. Пък дано има подобрение. Правила съм си доста изследвания, имам Хашимото, но всичко доктори са ми казвали, че не е това причината за косопада ми (била козметична причина, което не знам както точно значи), тъй като всичко ми е в норма. При мен всичко започна след една доста яка диета и доста стрес. Всичко заедно, доведе до страшен косопад. Сега при заплата съм решила да си взема тези капсули, пък ще видим.  Като знам колко пари,  вече съм дала за всевъзможни продукти (и то доста скъпи), ще прежаля и тези за този продукт, пък дано има подобрение.

# 252
Разбирам те напълно, същата история  Cry
При мен обаче е то много повече години, също след диети, стрес и пълни упойки, за капак е и наследствено.
Сравнявах стойностите, по- високи са от Анакапса, но нищо не ми говорят съставките  Confused
Ще взема и аз да го пробвам, какво масло от чесън ползваш?

# 253
И аз да се запиша, да следя за нови идеи и да споделя опит.

Имам си някакъв умерен косопад, който се засилва от време на време.
Случвало ми се е през студентските години да оредява петно на темето...Като се стигне до оредяване, включвам тежката артилерия - чесън. Няколко пъти съм ползвала, и няколко пъти е имал резултат. Освен миризмата, естествено.  Simple Smile Прозиращите петна се покриват и израства нова коса.

Счуквах чесън и втривах директно на кожата на главата. Обаче после миенето и чистенето на частиците е адски трудно и времеемко.
Затова наскоро пробвах нарязани скилидки потопени в бадемово масло - така си се киснат няколко дни, седмица...Но сякаш не усетих такова действие, както при директното втриване...

Сега намерих линк как да си изстискаме сок от чесън: http://www.wikihow.com/Make-Garlic-Juice

Мисля да пробвам с пюриране и после прецеждане през сито или тензух. И втриване с памуче или нещо подобно...

Маски с мас и газ също знам, че са много полезни и наистина помагат.

От купешките продукти съм ползвала ампули на Виши - изкарах един курс, доволна бях.
На Дюкре шампоанът също помогна за намаляване на косопада.

Сега пия DAS Gesunde Plus от ДМ - биотин и цинк.
https://www.dm.de/das-gesunde-plus-kieselerde-zink-biotin-p4010355027139.html

# 254
Мейкуун , ако се затрудниш с изтискването на сок, предполагам можеш да пробваш Био Сок от чесън:
http://apteka.framar.bg/30039066/био-сок-от-чесън-200-мл-

От мн години зная за чесъна и употребата му при косопад. Лично не съм пробвала никога и под никаква форма.
Сетих се да споделя за този био сок, защото съм ползвала друг на марката и останах впечатлена от действието му и се убедих в качеството на марката. ( нямам нищо общо с която, само да вметна)
Струва си да пробваш според мен, а и ще можеш да го сравниш като действие с това на добрата стара скилидка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт