Косопад - 8 тема

• 171 291
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Момичета, някоя от Вас ползвала ли е индийски билки, за да се справи с косопада. Аз си поръчах : Брингараж на прах, Брахми на прах и някаква билкова смес за коса. Някой жени са много доволни, но дали това е нещото, което ще ме отърве от косопада, никой не знае Sad Сега си направих маската, не ми пада по- малко коса, но ще видим Simple Smile
Освен изброените от теб съм ползвала за измиване на косата Прах от сапунени ядки и Шикакай.Доста време си правих маски с тях и миех косата си съответно само с тях,но никакъв резултат нямаше при косопада.Косата ми оредяваше видимо.
Иначе като измиващо средство бях доволна.Измиваха и изсушаваха иначе склонната ми към омазняване коса. Peace
Аз пия вече 6 опаковка Приорин.Наистина съм много доволна.Заслужават си парите.За мен ефекта същия както когато пиех Пантогар.Косопада намаля и спря отдавна,но ме е страх да ги спра.Сега идва есеннта и дано не почне сезонния косопад след родилния такъв  Praynig
Освен това,заради силния косопад започнах да се къносвам(истинска индийска къна) лятото.Всеки месец по два пъти.Може и това да е оказало влияние върху косопада ми.

# 316
  • Толбухин
Аз също пия Редалид 3х1 за три месеца по лекарско предписание. Пия ги от един месец, за сега няма резултат.

# 317
 rissse, любопитна съм относно къносването. Знам, че е много относително, но все пак нещо ориентировъчно - хубаво ли покрива белите коси и колко дълго издържа цветът? Аз се боядисвам в тъмно-кесеняво до черно и от много време искам да сменя боята с къна, но не се решавам, защото не знам какъв ще е резултатът. Чувала съм, че след къната не хваща боя и се страхувам, че ако не покрие белите коси после няма да имам друга опция.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 15:48 от ellisa.s

# 318
  • Бургас
rissse, любопитна съм относно къносването. Знам, че е много относително, но все пак нещо ориентировъчно - хубаво ли покрива белите коси и колко дълго издържа цветът? Аз се боядисвам в тъмно-кесеняво до черно и от много време искам да сменя боята с къна, но не се решавам, защото не знам какъв ще е резултатът. Чувала съм, че след къната не хваща боя и се страхувам, че ако не покрие белите коси после няма да имам друга опция.
Ами относно покриването на белите коси не мога да дам отзив т.к. имам сигурно 5 бели косъма ,които май се покриват от къната т.е. не ги виждам .Но в темата за къната можеш да прочетеш.Аз от там се информирам.
Иначе допреди това използвах т.н. черна къна която естествено няма нищо общо с истинската натурална къна ,която придава ръждиви,червеникави или рижави оттенъци.Общо взето голям страх имах първия път затова какъв цвят ще се получи на моята глава.Е, харесах се много,ММ също ме хареса.
Общо взето за мен беше важно да ''атакувам'' косопада отвсякъде.Да пия добавки,да използвам натурална къна за боядисване,да я измивам с натурален шампоан,маски за коса рядко,но винаги включват индийски билки и натурални масла. Peace

# 319
Аз също пия Редалид 3х1 за три месеца по лекарско предписание. Пия ги от един месец, за сега няма резултат.
А нещо друго правиш ли успоредно с него? Използване на шампоан, ампули ... правене на маски?

# 320
  • София
Здравейте,

Известно време ще бъда в Италия и исках да попитам от какви италиански продукти против косопад сте доволни (които ще е по-добре да си взема от тук) - добавки, мазила и т.н.

Благодаря!

# 321
  • Толбухин
А нещо друго правиш ли успоредно с него? Използване на шампоан, ампули ... правене на маски?
Лосион Миноксидил 2%-9 месеца, сутрин и вечер /ползван от 1/. Маски и шампоани.

# 322
Като стана въпрос за къната,аз си бях взела уж нали да подхранвам косата,ама белите косми се показаха още при първото къпане.Може и марката да не става,ама аз пак се върнах към боята.Макар,че всичко зависи и от това колко бели косми има даден човек.Иначе къната е добро решение.

# 323
  • София
Като стана въпрос за къната,аз си бях взела уж нали да подхранвам косата,ама белите косми се показаха още при първото къпане.Може и марката да не става,ама аз пак се върнах към боята.Макар,че всичко зависи и от това колко бели косми има даден човек.Иначе къната е добро решение.
ако ползваш истинска къна, а не така с добавена химия, се съмнявам да пада толкова бързо. Правиш ли маслени маски- по принцип от тях по- бързо пада къната?

# 324
И аз не знам колко е била качествена къната,от дрогерия си я взех,червена,ама падна много бързо.Маски да правя си ,но повечето са със зехтин.Препоръчайте къна.

# 325
  • Бургас
Здравейте
Може ли да ми препоръчате някакви таблетки, може и витамини да са които се борят успешно с косопада Praynig
Цяло лято ми се налага да съм с вързана коса и вече имам доста засилен косопад. Пробвала съм много шампоани и за това искам хапчета Wink

# 326
Да това да си все на опашка също допринася за проблема,ама е разбираемо-някои работни места го изискват.Аз и преди писах,че моето спасение беше втриването на морска сол в корените преди къпане,нищо друго не ми помогна.Пих мерц,ревалид,нищо.

# 327
Да това да си все на опашка също допринася за проблема,ама е разбираемо-някои работни места го изискват.Аз и преди писах,че моето спасение беше втриването на морска сол в корените преди къпане,нищо друго не ми помогна.Пих мерц,ревалид,нищо.
Всеки път преди къпане ли го правеше? И кога видя ефекта? Мисля да пробвам.  Peace

# 328
Това с морската сол го правих веднъж е седмицата.И ефект видях на четвъртия път мисля.За месец и половина и косопада отмина.Аз като се има в предвид що пари наринах за козметика и витамини,чак ми беше странно че нещо толкова просто даде ефект.

# 329
  • Бургас
Имах косопад от повече от една година,накрая цели кичури падаха в банята и в офиса само моя коса по земята.Много се бях притеснила,че нещо вече не е наред.
На мокра коса я втриваш морската сол нали?

Общи условия

Активация на акаунт