Косопад - 8 тема

• 171 030
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
преди няколко дни си правих маска с гас, маз, оцет и жълтък- пада ми доста по-малко само след един път от нея Peaceа и косата е една такава лъскава и лесна за разресване Peace
А лесно ли се изми косата след маската?

# 196
  • София
преди няколко дни си правих маска с гас, маз, оцет и жълтък- пада ми доста по-малко само след един път от нея Peaceа и косата е една такава лъскава и лесна за разресване Peace
да, доста лесно, първо измих само с вода и после два пъти шампоан- предполагам и оцета е оказал влияние- “попил“ е от мазнината Peace

# 197
да, доста лесно, първо измих само с вода и после два пъти шампоан- предполагам и оцета е оказал влияние- “попил“ е от мазнината Peace
Аз съм с руса коса и оцет не мога да сложа.

# 198
  • Толбухин
Момичета, откъде най-изгодно излиза да си взема Регаин 2 %? Само да не е от ибей или амазон, че нещо им нямам вяра за лекарства...
Основната съставка е Миноксидил, аз взех първо от http://www.minoxidilbg.com/product.php, смесени чувства за бг пазара е. Щях да поръчвам от http://www.minoxbg.com/foligain_p2.html, но ми донесоха за целия курс от 9 месеца от Германия.
Доктора ми е писал на рецептата Minoxidil, Regaine или Alopexy основната съставка е една и съща, предупреди ме че трудно ще го намеря. Пия и Ревалид.

# 199
Как изглежда и колко струва този, който ти донесоха?

# 200
  • Толбухин
Как изглежда и колко струва този, който ти донесоха?
Само два флакона, аз поръчах и за съпруга си 5% по 19 лв., безплатна е доставката. Но нямаше нито листовка, няма производител, няма срок на годност, много неща няма. Има мирис не е вода  Joy, ама какво е  Thinking Дърленски не видя нищо съмнително.
Интересното беше че след като споделих, веднага една дама се регистрира тук и защитаваше производителя, а уж нямала нищо общо. /2-3 страници по напред/

# 201
Понеже ми излиза коментара за "няква" дама и там пр. Да ви коригирам, коментирах преди, на базата на проблем с косопада, че оснвоното е съставката, което е миноксидил, като и вие го казвате в полседствие Масларска, и че на мен ми го пратиха от http://minoxidilbg.com/minoxidil.php в кутийка, където  пишеше за срок и там подобни. Що се отнася до вашите предпочитания, няма лошо и от Ханой да ви го докарат, обаче аз няма как да си го поръчам от другаде, а да давам за същото по две пари, няма смисъл.

Това че съм се регистрирала от скоро и имам 10 коментара не прави мойто менение по- или най-, спрямо някой който е преди време регистриран с 3000 коментара, да поставиш събеседника под съмнение за да стане твоето мнение меродавно се ползва от стари времена https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem , казва се ад хоминем :"Ad hominem (ад хоминем, от лат.: „към/срещу човека“ или „към/срещу личността“), още "argumentum ad hominem" (аргумент към човека) или лична нападка се нарича аргумент в логиката, реториката и критичното мислене, който е насочен към личността на опонента, а не към неговия аргумент. Обичайно се класифицира като неформална логическа грешка и по-точно — като ирелевантност, която отклонява вниманието на опонента и аудиторията от темата на диспута, и ги насочва към личните качества на атакувания."

В крайна сметка кажете какво точно са ви пратили, как да си го поръчаме и ние от Германия, както и за цената.... Naughty

# 202
Всъщност това, че се купува от Гремания или отвън ...изобщо не е никакъв "гарант" че има миноксидил и пр.

# 203
  • Толбухин
Госпожо моите две шишенца наистина бяха сами в плика на куриерската служба. Ще ги снимам когато имам възможност и ще видите защо имам съмнения. Няма кутийка, няма и листовка.
Може да е чисто съвпадение, че точно в това време Вие сте се регистрирали тук и споделяте вашето мнение.
 ОК, съжалявам че съм Ви обидила.
Аз казах от къде щях да си ги поръчам следващите minoxibg. Но на мен роднини ми донесоха от Германия, 50 евро кутията 3х60 мл., донесоха ми две кутии. Плюс още едно шише 100 мл. лосион, който го приготвят в тяхната аптека с основна съставка миноксидил за 20 евро.
Осигурих си го за 9 месеца лечение. В момента още ползвам този от български сайт.
http://www.rogaine.bg/bg/product/3-jatgojt-/
това е кутията за 50 евро

# 204
Аз  казвам как на мен ми го пратиха, упътвания за ползване имаше на етикета на бутилката, а как на вас са ви го пратили и защо без кутия, и аз не знам, нищо повече, благодаря за вниманието, няма нужда от снимки, чак пък толкова, щом казвате, че е без кутия ви  вярвам. Отговарям ви също, защото е дразнещ, този съмнителен тон спрямо трети, и на виж, аз открих Америка, а вии сте лумпени!

# 205
Мнение за капсулите Фитовал?  Thinking

# 206
От моя опит по добре дюкре анакапс вместо фитовал.

# 207
Мнение за капсулите Фитовал?  Thinking
Доволна съм. Пролет и есен правя 1 курс с Фитовал.

# 208
  • Толбухин
Ето ги снимките:

Скрит текст:

# 209
  • Щастлива мама на 3 слънца
Какво е това масло, дай малко инфо. ☺

Масло от чесън 20мл. Втрива се в корените, стоиш поне 2-3 часа ( може и да спиш с него) и после измиваш с шампоан. Първия ден има остатъчна миризма, но се усеща само от теб, другите не я усещат, независимо на колко близка дистанция са. Купих го от позната, която има сайт, в който продава био масла http://biofetish.com/. Не знам дали го е качила в сайта, но го има в наличност. 
Все още не е наличен този сайт ,но много благодаря за ифото !
Аз ще го потърся в био магазин .

Jb66, мисля че няма да го намериш в биомагазин, и в Зоя нямат от това масло. Ако сайта продължава да е в профилактика, ми пиши на лични и ще ти дам телефона на жената   bouquet
Здравейте намерих на капсули само дали може да се втрива ?

Общи условия

Активация на акаунт