Съвети за университети в Шотландия - 3

• 109 263
  • 473
  •   1
Отговори
# 150
Няма да му е последна.Миналата година реши да продължи и магистратура в същия университет.Финансирането е  ,като предните години.Сега трябва да си намери 6 месечен стаж за 5 -та година.

# 151
  • София
Морска, поздравления за младежа и успех в намирането на стаж!

# 152
  • Пловдив
Моля да ми пишете как изпращате колети до Единбург Simple Smile намерих Scotlang to Bulgaria, дали са надеждни...

# 153
Моля да ми пишете как изпращате колети до Единбург Simple Smile намерих Scotlang to Bulgaria, дали са надеждни...
Не са. А и са от Шотландия към БГ. Дъщеря ми праща с тях багаж, голямо късане на нерви беше. А бе не са наред.
Аз пращам с Арамекс до UK и с Интерлогистика до друга държава в ЕС.
Доволна съм.
Виж първа страница на темите "Студенти в UK". Има и много коментари пак там

# 154
Аз съм пращала със Спиди до и от Глазгоу.

# 155
  • София
Аз съм пращала също със Спиди до Англия и съм доволна. Пристигна за по-малко от седмица. Може да се следи пратката он лайн. Цената е почти същата като на Арамекс.

# 156
  • Пловдив
Благодаря момичета  bouquet добре, че попитах, ще го изпратя утре със Спиди Simple Smile

# 157
  • Сливен
Peace Спиди 31.5 кг. - 60 лева

Стига за една седмица до Глазгоу

# 158
Ние вече приключихме с колетите.В края на юни,ще му изпратим няколко неща по родителите на съквартиранта отиващи на дипломиране.Сега си чака от три седмици договора за 6 месечния си стаж по пощата.Обадил се да ги пита и му казали,че е пратен.Ако не пристигнел до 20 -ти ,трябва да им се обади пак.Тия хора нямат ли интернет,защо им е тази поща.  #Crazy

# 159
Момичета, моята девойка е в процес на търсене на квартира за догодина. Търсят апартамент за двама или четирима човека в центъра на Глазгоу /за да са близо до Стратклайд/. Ако случайно знаете да се освобождава нещо подходящо, ще съм благодарна да споделите.

# 160
Здравейте,момичета.Синът ми и негов приятел си търсят квартира в Единбург за втората година.Ако някой има нещо в предвид,нека пише.Ще съм много благодарна.
И още един въпрос-кога се кандидатствува за SAAS за втората година?  Money

# 161
Нашия син ги попита в SAAS,защо не му променят статута ,че продължава 5-та година и му отговориха следното.След 16-17 април ,че ще бъде SAAS отворен за ......... и тогава да им пише ,за да му променят,че вече минава в пет годишния курс.Ние цяло лято се чудехме,защо нищо не се променя.Пък то много просто,ама а де.!

# 162
  • Пловдив
Да помислим и за летните им ваканции в БГ Simple Smile С кои авиокомпании пътувате, някакви по-евтини билетчета...

# 163
За връщането този път й взех билет с Райън еър от Глазгоу до Лондон Станстед и после пак с тях - от Лондон Станстед до София /стана възможно след като в края на април откриха линия Лондон - София/. Излезе ми тотал 96 паунда с включен 20 кг. багаж.

# 164
За връщането този път й взех билет с Райън еър от Глазгоу до Лондон Станстед и после пак с тях - от Лондон Станстед до София /стана възможно след като в края на април откриха линия Лондон - София/. Излезе ми тотал 96 паунда с включен 20 кг. багаж.

Райънеър от края на октомври имат директна линия Глазгоу-София. Летят само в дните сряда и неделя. Цената на билета е около 30 паунда без багаж, като в празничните дни леко се завишава и достига до около 67 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт