Кей стана мама-"Добре дошла"на самодивата Димана!Бъдещи мами над 35

• 32 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Стара Загора
Дона, дано на новото място се чувстваш по-добре и има положителен резултат смяната...понякога реагираме по-остро на дадена ситуация

Инатче, имаш си емоиции и ти със свекървата

Мистик, всичко ще се оправи и нареди в момента, в който най-малко очакваш

Танзу, аз мисля, че е излишно да пускаш толкова рано пиклив - или кръвен, или 14 ден, той доктора знае, че пациентките някой път ги правят по-рано, да не идва от гората  Mr. Green

Кали  Hug Hug Hug Hug чакаме сряда за обнадеждаващи новини

Ива, приятна почивка, да се насладите на всеки миг

Лени, предполагам колко ти е трудно, но поне още малко ще сте заедно, после само онлайн и тел

Рансън, човек никога не знае какво го очаква  Hug

Кой иска да се чакаме на метрото към 18.40-18.50 в сряда

Аз тъкмо днес пита на прегледа д-р Персенска за Шефкетова и те са го публикували във фейса...голям мъж бил, така каза Персенска

И дори успях да се регистрирам в НОИ за обезщетение, само че забравих да запиша час на ММ за спермограма и ще трябва да се опитам по тел.

И след този ползотворен ден си направих шейк от малини с малко прясно мляко и лед....колко ми е добре в тази жегаааа

И малко смях, копирах го от темата с вицове

Скрит текст:
Из дневника на кокер-шпаньола:
Не се живее в тази къща. Тъкмо разбера, че всичко съм разбрал и пак излиза, че нищо не съм разбрал. И естествено, аз съм виновен.
Обаче айде сега някой да ми каже:
1. Ако „хайде“ означава да тръгвам и
2. „спри“ означава да спра на едно място
То какво трябва да значи „Тервеле, хайде спри се бе!“? Аз какво да правя – да хайдя или да спра? М? М? Никой не знае, нали? И стопаните не знаят, ама се правят на умни.
И това не е единственото. Всеки знае думата „навън“. Като кажат „навън“ аз се нареждам на вратата и лая да побързат. Като кажат „спиш“ и отивам в леглото си. Ооообаче като кажат „Тервеле, ще спиш навън“ как да си взема леглото на разходката? Как?
А най-страшното – като ми кажат „Всичко ли изяде? Бравоо“ ме почесват зад ушите. А като кажат „Браво бе, всичко ли си изял!“ – стоя наказан в ъгъла. И после нямало било двоен стандарт. Хем "браво", хем - наказан.
Не мога да ги разбера тия хора. Честно. Едвам ги изтрайвам, ама нали съм им водача на глутницата… не мога да ги напусна.
Дълг, какво да правиш.
Автор: неизвестен.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 18:27 от Mandy~with~luck

# 76
Аз в сряда мога към 8:30 ч, нищо че сте ми почти в къщи Mr. Green

Ава, това е пицарията на кръстовището за младост 3, нали ( срам-несрам аз кръчмите у наше сешо не ги знам Embarassed

Да ме броите и не ме забравите, ще дойда

# 77
  • София
Simple Smile))Хей, девойките,
Чух още от предната тема Дари да вика: бирааааа, ама докато се доредя да кажа, че ще дойда скоро и тази тема ще изпишете!!
Искам и аз пък дълги разходки по софийсйите потайности, и няма да мрънкам хич  Laughing

Кейче, много щастливи мигове с малката сладурана; скоро кака да я правите  Hug

Уф, хич ме няма по дългото писане, по обичам да говоря на яве Simple Smile)) Ама ви гушкам всички,че сте ми много мили и без да пиша много редовно тук!!  Hug Hug Hug Hug

# 78
Едно бързо надникване  Wink Шери, благодаря за темата.

Да расте здрава и усмихната Димана и да радва всички наоколо   bouquet

Ще се пробвам за сряда, надявам се да успея

# 79
Благодаря за темата   bouquet
Да е жива и здрава Димана, много да радва мама и тати  bouquet

Уанче, за пътуванията
Скрит текст:
разбирам те за чартърите, ние сме били няколко пъти и общо взето сме били доволни, но май трябва да е над определена категория, за да няма разочарования (един супер евтин чартър до Турция не беше много успешен) От последния със Star Tour сме супер доволни, в един от техните фамилни хотели, детски клуб, занимания цял ден който иска, но тихо и спокойно всичко, пак бихме отишли. А за догодина съвсем сериозно го писах, че ако пътуваме ще е чартър, защото имат и бебешки пакети, чака те количка, легло и каквото там е необходимо за бебето/ малко дете.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 22:05 от mimche

# 80
Семейният съвет избира бавна сокоизтисквачка (за пореден път!). Някой от групата има ли - да я обсъдим?

# 81
Какво означава бавна  newsm78

# 82
Опалянка  Hug
Мерси за темата на чудесния екип   bouquet
Скоро няма да ви догоня  #Crazy

# 83
  • София/Стара Загора
Какво означава бавна  newsm78

+1  newsm78

# 84
http://juice.bg/
Ето тази е бавна.

# 85
  • В градината...
В специалнта тема на Димана й пожелавам вълшебно и безгрижно детство, а на Кей да се наслаждава  на прекрасно майчинство  Hug

# 86
  • София/Стара Загора
ти да видиш, ми то най бавно става на ръка  Joy

# 87
Не бях чувала досега Simple Smile Купихме на майка ми една филипс за цели плодове, но май е от бързите  Mr. Green

# 88
И Даре,кое и е бавното newsm78?За колко време става сок?

# 89
Манди  Mr. Green
Даре, опитах се да прочета какво значи бавна ама не е много написаното, какво точно е специалното? Ние някаква бърза имаме сигурно... newsm78 ама мн рядко я ползваме

Общи условия

Активация на акаунт