Кей стана мама-"Добре дошла"на самодивата Димана!Бъдещи мами над 35

• 32 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Разбира се, че в къщи е по-добре. Въпреки,, че теча не спира и притесненията ми не са по-малки, поне съм си у дома... Не ме будят в 05.30 сутрин, гледам си каквото и когато искам...В тази болница вече бях на ръба на здравия разум.

Като изключим ставането по 3 пъти на вечер до тоалетна, което никога не ми се е случвало. Нямам болки, придърпвания, нищо.

Танзу, от четирите ми опита ин витро, само сега и предния път стана така с тоалетната. Няколко дни след трансфера започнах да ходя по 3-4 пъти на нощ... И само сега и предния път бях с положителен тест...  Wink

# 61
Онче, благодаря че питаш. Ходи малката на ясла, харесва и, сравнително здрава е  и те така.

# 62
Сигме, ти ще идваш ли на срещата?

# 63
Дона и от мен късмет  fingerscrossed
Лени документи и пари да носите, всичко друго има там  Wink. Аз те мисля как ще се разделяте, как ще и минава ежедневието без теб.Много се  радвам за новите хоризонти пред нея, а за теб  Hug. Това са толкова нови приятели, успех и и трудности.ПО-добра от мама в съветите няма, ще ви е трудно от далече.
Рансън и аз я виждам да си бременеят с Танзу и двете  Grinning, Кали ще води с малко преднина.
Амини аз съм до 18.00 на работа, докато се прибера най-рано мога 18.30, ако  други могат по-рано ще изтеглим срещата.
Ината ми свиди и се на жената, какво му е толкова да облечеш едно бебе в космонавт през лятото, нали е много хубав  hahaha Не се ядосвай, дано не е много скъпа пратката до вас. Нямаш ли кой да помолиш да ги сортира, по-млад и дето чува какво искаш?
Кали по-добре звучиш от къщи.Дано му се вижда края на кървенето.

# 64
Ъъ, не. Не мога да се организирам.

# 65
Поканих я Амини да си походим в парка Simple Smile от 17,30 до 18,30. Точно за една Борисова градина е времето.

# 66
  • София
Поканих я Амини да си походим в парка Simple Smile от 17,30 до 18,30. Точно за една Борисова градина е времето.

Що не си направихте срещата в Маймунарника? Има хубава скара, бира, вино.. салати.. обстановка гора теферич, готина музика..

# 67
Аааа, Ава, поверила съм тази задача със сортирането на снаха ми, на нея и имам 100% вяра! Simple Smile На свеки не мога да разчитам изобщо! Тя никого не слуша. Скоро Сава получи едно почти скиорско яке, та и него да се чудя къде да съхранявам. Ама на мен ми е смешно, отдавна спрях да се ядосвам, познавам си човека. Wink

# 68
  • София
Дона, направо не мога да повярвам за такова отношение  Shocked Недопустимо е!

Магнитче, и аз днес разбрах, че е родила д-р Шевкетова, живо и здраво да й е момченцето!  

Ината, добре че приемаш с усмивка коментарите на свекърва ти  Wink

Мистик, герой си ти  Hug Дано бързо минат болките в корема.

# 69
  • На остров
Кали добре звучиш Hug

Танзу специално за теб си изчетох материалите пак и при мен пише тест пиклив на 18 ден от пункция Simple Smile .

Сигме дано вече не боледува така и все да си ходи Simple Smile

Мистик хайде сега да мине малко време и с нови сили Hug

# 70
Кали, дано и при мен е от това  Rolling Eyes  Радвам се, че се чувстваш по-добре  Hug  Кога ще е срещата с доктора?  Аз продължавам да се надявам и да се моля за твоето бебче   Praynig

# 71
Уанче, тук не са привърженици на пикливите тестове. Док иска кръвен на 14-ти ден, ама аз не знам дали ще устискам дотогава  Simple Smile 

# 72
Ето, ме - изгубих се в старата тема и докато разбера, че има нова и то доста изписана.... ooooh!
Шери, отново благодаря за чудесната тема  bouquet
Кей, пожелавам на малката самодива щастливо детство, много усмивки и слънчеви мигове Heart Eyes
Кали, наистина звучиш много по-добре Hug
Танзу, стискам палци за теста в четвъртък, може и аз тогава да препишкам един, въпреки че нищо не очаквам - нито имам някакви необичайни признаци, нито се надявам Tired
Важното е, че ще се видя скоро с Рейнбоу и ще пием бираааааа Mr. Green
Отивам да разхождам кучо, че започна да ме хваща мързела Embarassed

# 73
  • София
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile

Шери справила си се блестящо   bouquet

Кейче още веднъж да пожелая на Димана да расте здраво, усмихнато и лъчезарно дете и да не спира да радва мама и тате. Страхотна е малката принцеса  Heart Eyes

Кали не спирам да те мисля и да се моля за тебе и малкото шушулче  Praynig

Танзу това със ставането до тоалетна вечер е сигурен признак, че работата е станала, от мен да го знаеш Wink продължавам да ти стискам палци  fingerscrossed а ти си бременей спокойно  Hug

Мистик, Ина  Hug много сили и както съм казвала и друг път "ставате, намествате короната и смело напред, няма отказване" Wink

Срещата този път ще я пропусна, защото няма да ме има в София ... в сряда сутринта отпътуваме за Елена, а в петък за Разград   Heart Eyes

# 74
Мира, да оздравяваш Hug
Дона, ужасно отношение на тази докторка ooooh!. Дано новото място ви е на късмет, септември ще стискаме здраво палците Hug
Мистик, мисля, че на работа ще ти е по-добре, малко или много ще се разсейваш. Иначе тя болката е винаги в нас. Дано преминеш по-леко и бързо през този тежък период. Прегръщам те Hug
Кали Hug
Да е живо и здраво бебчето на д-р Шефкетова Peace

Общи условия

Активация на акаунт