Малки МАЙски слънчица, радват майчини сърца! - Тема 1

• 39 149
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
  • Монтана
vera903  Ние бяхме същите,във ваната е ок,но щом излезне от нея рев рев яко чак въздух неможе да си поеме.Давам му ядене реве,гушкам го пак същото.Разнасям го из стаите нестава и това,чист е от всякъде неможе да е памперс и накрая свекър ми ни каза едно нещо.Ние след баня го обличаме във хавлиена кърпа,и тя е малко по груба и го е дразнило.И свекър ми каза овийте го след баня с чаршаф да видите,че е по-мек.Така и направихме следващия път,изкъпахме го и го завихме с него и хоп чудо не е ревал въобще.Пробвай ако имаш някаква кърпа или хавлия такава материя или бархет,хасе или трико да видиш  Peace

# 106
  • София
Sabityy, благодаря за съвета.
Увихме я в една мека бархетна пелена, но уви пак голям рев падна. То от десетина дни е това, надявам се период да е.

# 107
Кои соли пиете? Може ли да споделите повече информация
Бяха ми изписали 1,3 и 4. Но аз четох разни информации и си купих 2,3,4 и 8.

# 108
  • София
За солите аз пих 2, 4 и 8 - първата седмица по пет, след това по две на ден от всяка, редуват се по номера сутрин обед и вечер.

# 109
Записвам се да следя темата.

# 110
И ние с моята майска принцеса се записваме да следим прекрасната тема!  :як:
Ще се радвам,ако ни добавите и нас на първата страничка.
Родих на 8.05 Бебе Диляна 3.800кг 53см термин 22.05
Вече сме 5.300 58см.
С голямо закъснение утре ще ни поставят първата ваксина и малко ми е притеснено за което.Какви бяха реакциите на вашите бебчета?

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 22:35 от first_lady

# 111
Лохии имах до 45-ти ден. Цикъл още няма.
И при нас повиването се отразява добре, бебка спи много по-спокойно.
А вие как сте със секса  Thinking аз още не смея /вече година ще стане .../.
Охо,ние вече го практикуваме на семица веднъж,просто защотото есе не остава време.Давайте по смело,няма никаква болка!

# 112
  • Монтана
first_lady Добре дошла   bouquet Ами първата ваксина когато ни биха,мина доста добре.Дойде една от сестрите да го държи,че нашия мишок е доста жилав и много мърда,а мен ме е страх да немога да го одържа и да мръдне той и да стане беля.Когато го боцнаха незаплака,но като почнаха да вкарват ваксината тогава заплака много,след това аз го взех и спря.През целия ден нито е плака нито нищо.Хапваше си,спинкаше даже повече от преди,беше доста весел,и температура не сме имали.Дадох му за всеки случай след ваксината на 2 пъти Панадол,и като го боцнаха му сложих Куул Пач.Сега на 29-ти ни предстои втората и ще видим с тази как ще е Simple Smile Whistling

# 113
Добро утро на всички Simple Smile

Вчера с моите мъже, направихме първото качване (за бебо) на Витоша.
Е, няма такъв рай - толкова хладничко, и приятно, не ми се тръгваше - около 7 часа изкарахме.
Ама нямаше как - свърши манджата, а е доста страшно, човека като е гладен, почва да ги дипли едни - нарежда, кара се, мрънка и накрая стига до рев Simple Smile)

И засега упорито си спи в количката  Confused Не знам, как да го приуча да спи в креватчето си.  Rolling Eyes
А количката почва да му отеснява, направо не знам... Дайте идея???

Поздрави

# 114
Добре дошли на новите момичета!  bouquet
Ако желаете да бъдете на първата страница, пишете данните на ЛС. Peace

# 115
first_lady, добре дошла!
Аз стягам багажа ии.. дим да ни няма Laughing (към морето). grinning039

# 116
  • София
Шепичка, къде ходихте на Витоша? С количка ли?

# 117
От днес и аз почвам със солите. Минахме вече първата лактационна криза, ама за всеки случай.
Ако може и нас да ни добавите на първа страничка. Бебо се казва Томислав, роден е на 21 май в 32г.с. Изкара 38 дни в интензивен сектор, но от 27 юни сме си заедно и всичко е наред. Кърмим се, за което много се радвам. Роден е 1850гр. 43см. Сега е 3100гр. 51см.

# 118
Здравейте мили мами!
Днес ваксината мина много леко.Изобщо не плака моята мома.Сега спи ще я наблюдавам за реакции!
Последният ми болничен е от личната и е за 65 дни,някой има ли идея как ще ми го изплатят-след като изтече или месец за месец.

# 119
first_lady и моят болничен е за 69 дни и мисля, че месец за месец. Няма как да ни оставят без пари за повече от 2 месеца

Общи условия

Активация на акаунт