Проблеми с колега

• 21 126
  • 442
  •   1
Отговори
# 30
Вижте, аз знам, че губя битката или, че просто битка не може да има. Исках да споделя. С родата не може човек да се пребори.
Просто, ако някой друг го е преживял да сподели. Сега съм просто човек без избор.

# 31
BirdsFlu, попитах дали е ценен кадър, за да кажа дали би имала шанс да спечели битката пред шефа. Аз вече имам отговор на този въпрос за себе си, но искам да прочета какво тя смята по въпроса. Ако може да бъде заменена по всяко време, няма да стане нищо пред шефа.

# 32

Е колко да е нужна, щом "малкия" шеф си позволява такова отношение, а "големия" шеф не я отразява? Никой не се държи така с ценните си кадри.

В случая прецакан е единствено съпругът - жена му го лъже и крие от него важна информация, а колегите го бъзикат здраво зад гърба му...

Никой никого не бъзика. Аз не съм изневерила на съпруга си нито съм флиртувала или нещо подобно. Поиска - отказах и това е.
Честно, съжалявам , че споделих, просто днес поредната мръсотия ми дойде в повече и исках да споделя проблема си.

# 33
Питах дали е ценен кадър, за да кажа дали би имала шанс да спечели битката пред шефа. Ако може да бъде заменена по всяко време, няма да стане нищо пред шефа.

Няма незаменими хора. Имам чувството, че ако се разбере ще ми се подиграват или ще ме обвиняват, както направиха и хора тук.

# 34
Не казва на мъжа си, защото е първосигнален. Има такива мъже, мили дами. Да, вашият не е от тях. Споко.

Остава ти  да си траеш и на онзи да му мине в един момент и да залитне по друга. Или търпиш, докато си намериш друга работа.

# 35
Не казва на мъжа си, защото е първосигнален. Има такива мъже, мили дами. Да, вашият не е от тях. Споко.

Какъвто и да е мъжът, има право да знае кой как си позволява да се държи със съпругата му. И има право на съответна реакция за да защити семейството си.

Честно, съжалявам , че споделих, просто днес поредната мръсотия ми дойде в повече и исках да споделя проблема си.

Вместо да съжаляваш, че си споделила, замисли се хубаво какво точно те спира да говориш със съпруга ти. Дали не е допускането, че по някакъв начин - волно или неволно - си позволила да се държат така с теб?
И не се заблуждавай, че никой нищо не знае и не говори. Споделила си с шефа ти. С него сте трима.  Това вече не е тайна.

# 36
Питах дали е ценен кадър, за да кажа дали би имала шанс да спечели битката пред шефа. Ако може да бъде заменена по всяко време, няма да стане нищо пред шефа.

Няма незаменими хора. Имам чувството, че ако се разбере ще ми се подиграват или ще ме обвиняват, както направиха и хора тук.

Важен кадър или си или не? Само да или не очаквам да чуя. Да ти се подиграват ли, че ти каква вина имаш? Повечето хора си търсят тема на разговор и не гледат собственото си положение, коментарите на такива хора въобще не трябва да те засягат. Тези коментари говорят лошо единствено за тях, не за теб.

# 37
mimikria, кажи на мъжа си, като преди да го натупа да си помисли хубаво дали е добър вариант да останете и двамата безработни. Измислете по-добре някакво тактично отмъщение под формата на интрига. На такива безскруполни уроди боят им е малко...
Скрит текст:
На мен ми се случи подобно нещо, само че с мъжа ми работим в различни служби на едно работно място. За щастие въпросният господин не бе шеф нито на мен, нито на мъжа ми, което улесни многократно ситуацията, аз забременях и след това не съм получавала подобни нагли намеци.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 14:24 от Анонимен

# 38

Важен кадър или си или не? Само да или не очаквам да чуя. Да ти се подиграват ли, че ти каква вина имаш? Повечето хора си търсят тема на разговор и не гледат собственото си положение, коментарите на такива хора въобще не трябва да те засягат. Тези коментари говорят лошо единствено за тях, не за теб.

Да, аз съм важен кадър и много трудно стигнах до тук. Сега ще трябва да започна някъде отначало. Но това вече съм го приела.

# 39
Щом си важен кадър, трябва да имаш бонус точки и шефът ти да държи на оставането ти във фирмата?

# 40
Щом си важен кадър, трябва да имаш бонус точки и шефът ти да държи на оставането ти във фирмата?

Може, но ме е гнус да го гледам тоя. Не стига, че е гад, ами и комплексар отмъстителен. Имал той мъжко достойнство, аз не съм му приемала чистите чувства. Да не съм тръгвала срещу него, защото много бързо щяло да приключи.
Изплю ми се на работа и на всичко.

# 41
Разбирам те, долни хора има навсякъде.

Почти винаги следва това поведение, когато те отхвърлят, веднага започваш нападение и вървиш към отмъщение, вместо да си продължиш живота. Такива гнусни хора се хранят с това.

# 42
Разбирам те, долни хора има навсякъде.

Почти винаги следва това поведение, когато те отхвърлят, веднага започваш нападение и вървиш към отмъщение, вместо да си продължиш живота. Такива гнусни хора се хранят с това.

Страшно ти благодаря за подкрепата, не знаеш какво означава да споделиш и някой просто да ти каже, че те разбира. Аз знам, че никой не може да реши моя проблем.

# 43
Това е така, както и да постъпиш, ти ще си единствената, която ще реши развоя на ситуацията. Някъде нагоре бяха писали да говориш с мъжа си, като му обясниш да не беснее, защото има шанс и двамата да останете на улицата. Това дали не е идея? Но трябва да говориш с него, когато ще бъдете заедно и след разговора, за да не направи нещо. Моят мъж вечер е уморен и изнервен от работа, за важни разговори - събота и неделя. Освен това е доста избухлив и веднага иска да набие човека, който създава проблеми. Знае, че не е решение, но това му идва първо и не може да контролира емоцията си на момента, трудно е да издебнеш подходящият момент, но опитай.

# 44
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Аз също  съм първосигнална. Като  мъжът  ти. И  на твое място  бих  го  изложила  публично. Ако  ми  се  нахлузи за пореден  път   в кабинета  с  мазните  си  слова, бих  се  разбесняла  така, че  да ме чуят  на три преки  наоколо.След това бих  нахлула с апломб  в кабинета  на  шефа  и  бих  си  хвърлила  молбата  за напускане.
Ако  това  не помогне,друго няма  какво.
Имам  предвид, че ако  си наистина ценна,  биг босът  би насвил  перките  на  протежето  с  цел да те задържи, като види, че си готова  да си тръгнеш.
Ако при тези обстоятелства биг босът  си  пасува, бих си тръгнала от фирмата, без  капчи;а съжаление. Не  съм подметка, че  някакъв  си  смешник  да  се  подиграва  с търпението  ми Peace.
Вярно  е ,че  и мъжът  ми  ще  разбере, но какво  от  това, след  като  нямам вина  за  създалата  се  ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт