Проблеми с колега

• 21 390
  • 442
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Успокой се малко, че в тази жега така да палиш е опасно.
Като се успокоиш, прочети пак цялата тема. Ама цялата, като наблегнеш на постовете на авторката. И чак тогава още веднъж моя пост.
Повече нямам какво да ти кажа.
Липсата на нечие умение да се чете с разбиране не е мой проблем.  Stop

Да, разбира се, само кажи какво да чета и дали искаш нещо друго да правя. Може би да редактирам или да направя сбит преразказ? Само си кажи, за да не се впусна да изпълнявам, без да съм те разбрала! Не за друго, ама понеже, признавам, тебе не те разбирам. Само лаеш, а аргументи - никакви. Като ти прочета едно аргументирано изказване и ще си променя мнението за тебе.
Липсата на нечие умение да се чете с разбиране е точно твой проблем.
Не си успяла да отговориш на нито един от въпросите, които те попитах. Мога да ги подновя. Кой има телефон за хиляди левове, а не може да го ползва. Прочетох темата - ама никой пък не се е похвалил с такова нещо. Отде ти е дошло на акъла... Ти си знаеш.
От къде се купуват малките камерки. И ако на работното място нямаме компютри, с които да снима жената, какво прави?
Да не говорим, че шефът сваля подчинената в коридора, двора, паркинга, в района на кафенето, по време на обедна почивка, причакване след работа. Или пак ще ми обясниш, че жегата ме е напекла, пък тебе не е.
Успокой се, та успокой се... Нали пишеш тук, защото го искаш? Или и тебе някой те е заставил да го правиш? Айде връщам се да те чета, че действа успокояващо. Много галантно се изразяваш. Като те чета, все едно, че джаз съм си пуснала.

# 211
  • Sofia
Кой е казал, че специално трябва да се учиш да танцуваш блус?
На повечето хора им идва отвътре! Просто е. Отдаваш се на музиката...
Блусовете се танцуват още от тийн-годините, по купони и приятелски събирания, по дискотеки.
Научаваш се в движение.
Като ръченицата и правото хоро. Всеки българин ги знае.
Дори да не е ходил специално на народни танци.

# 212
  • Другата България
Какво стана с 

Аз никога не съм имал мерак да "говоря" с теб. Ти се възпали от някакви мои думи и реши даме ангажираш в дискусия. Върни се назад, то си е там още.

Така че "разговорът" свършва в мига, в който го пожелаеш.
или и това, като останалите ти мераци? Нали уж разговорът спира, защо продължаваш с това
Кви са тия мъже, дето не могат да го направят по друг начин, да не говорим за директно, за да им трябват две ракии и Браян Адамс?
Ми виж, че си зелена тиква.

Сега ли разбра, че красотата на жените и количеството ракия са правопропорционално свързани?

А вица "Ееее, братле, аз толкова не мога да изпия" не си ли чувала?

Седни си! 2!

след като отговарям на Elora Danan? Нейният пост завършва с "да се има предвид". С късипатковци приключих, тоест с теб, каквото и да пишеш вече по мой адрес и да ме цитираш и репликираш, ми е все тая, от теб няма какво повече да ме заинтригува. Не, че казаното дотук беше интересно, но ме забавляваше, и тъй като се изтърка, става досадно.
Ама ти си пиши, щом те кефи. А пък ако това те кара да се чувстваш повече "мъж", направо тема си отвори.

# 213
За едни един блус си е просто танц ,а за други възможност да се отъркат в някоя / някой чужд .
Ма какъв танц е блусът Simple Smile

По нашите ширини блусът представлява следното - мъж и жена се търкат един о друг на бавна музика клатейки се в такт.

Танц???? Simple Smile

Ще ме убиете. Вие танго ли играете на вашите банкети Simple SmileSimple Smile

На моите само се търкат и клатят. И си говорят неща, които само те си чуват.....

Аз не танцувам (без майтап) . Но това , което казваш е така , няма мъж , който да не си мисли само за секс . На моите банкети аз съм човека с камерата , дето не пие (само кафенце в огромни количества) и след това разкарва пияниците по домовете им  Laughing

# 214
Какво стана с 

Аз никога не съм имал мерак да "говоря" с теб. Ти се възпали от някакви мои думи и реши даме ангажираш в дискусия. Върни се назад, то си е там още.

или и това, като останалите ти мераци? Нали уж разговорът спира, защо продължаваш с това
Кви са тия мъже, дето не могат да го направят по друг начин, да не говорим за директно, за да им трябват две ракии и Браян Адамс?

Сега ли разбра, че красотата на жените и количеството ракия са правопропорционално свързани?

Седни си! 2!

след като отговарям на Elora Danan? Нейният пост завършва с "да се има предвид". С късипатковци приключих, тоест с теб, каквото и да пишеш вече по мой адрес и да ме цитираш и репликираш, ми е все тая, от теб няма какво повече да ме заинтригува. Не, че казаното дотук беше интересно, но ме забавляваше, и тъй като се изтърка, става досадно.
Ама ти си пиши, щом те кефи. А пък ако това те кара да се чувстваш повече "мъж", направо тема си отвори.
Нищо лично. Аз не обръщам внимание на никовете, а на написаното. Т.е. винаги когато си мислиш, че си говоря лично с теб, грешиш.

Аз реагирам на тези, не на личности. Тук за мен личности няма. Затова и не влагам нищо лично.

А това с "късипатко" само говори за себе си. Когато една жена във форум се види безсилна в даден спор с мъж, правило номер 1 - "кажи му, че му е къса пишката".

Скучно....

# 215
  • София
И така, драги зрители, авторката биде изкарана курва, която си е изпросила всичко, а другите в темата са почти монахини с максимален левъл на морала.

Не познавам жена, която не се радва на мъжкото внимание и нито Есме, нито Сийка, нито Популе правят изключение.

Баба ми ме е учила да се радвам на мъжкото внимание без да го показвам. Така правели били дамите. И аз, понеже реших да съм дама в този си живот, следвам това правило. Wink До сега не ме е подвело.

# 216
  • Другата България
Скрит текст:
Какво стана с  

Седни си! 2!

Нищо лично. Аз не обръщам внимание на никовете, а на написаното. Т.е. винаги когато си мислиш, че си говоря лично с теб, грешиш.

Аз реагирам на тези, не на личности. Тук за мен личности няма. Затова и не влагам нищо лично.

А това с "късипатко" само говори за себе си. Когато една жена във форум се види безсилна в даден спор с мъж, правило номер 1 - "кажи му, че му е къса пишката".

Скучно....
Laughing Ама празни приказки поне на мен не ми се слушат, затова взех, че повярвах като каза "разговорът свършва в мига, в който го пожелаеш". Защо говориш неща, които не мислиш? Риторичнен въпрос, не желая отговор.
Е, пожелах го и какво - поредната твоя реплика. Разбирам, че ти е скучно и без да го казваш, но пък вдигни нос от форума и се впрегни в нещо полезно и градивно, може и да не ти е толкова скучно. Защо трябва на нас пък да ни става досадно?
Успех.

П.П. И приятелски женски съвет, попадам на твои велики откровения и в други теми, в които отговаряш понякога с по едно изречение на 12335 поста преди твоя, като за целта ги цитираш всичките - нещо, което заема 2/3 от страницата и е изключително дразнещо за четящи и за скролващи като мен нечии мнения. Ако ти е трудно да разделиш или отделиш само този пост, на който отговаряш, то поне слагай чаршафа в скрит текст.
Принципно ти говоря, не само за тази тема. Не се заяждам в случая.

# 217
Laughing Ама празни приказки поне на мен не ми се слушат, затова взех, че повярвах като каза "разговорът свършва в мига, в който го пожелаеш". Защо говориш неща, които не мислиш? Риторичнен въпрос, не желая отговор.
Е, пожелах го и какво - поредната твоя реплика. Разбирам, че ти е скучно и без да го казваш, но пък вдигни нос от форума и се впрегни в нещо полезно и градивно, може и да не ти е толкова скучно. Защо трябва на нас пък да ни става досадно?
Успех.
Правило номер 1 е за пишката.
Правило номер 2 - кажи му да не си губи времето във форума, а да върши нещо градивно.

Безсилно скучна си. Погледни се отстрани и ще видиш защо в онази, съседната тема няколко жени казват, че на жените по принцип им липсва креативност.... Ти си обосновка за тезата им.

Ще кажа правило номер 3 на ЛС на една друга потребилка Simple Smile

Защото след малко ще стигнеш и до него. 100% съм убеден.

# 218
  • SF
Не познавам жена, която не се радва на мъжкото внимание и нито Есме, нито Сийка, нито Популе правят изключение.

Да, защото не ме познаваш. Simple Smile
Има мъжко внимание, за което давам всичко и такова, от което да ми се  Sick
Не всяко мъжко внимание ме радва. Можеш да не ми вярваш, но пак повтарям - има такова. Категорично има. Като го видя и някак се заключвам с пръстите и се надявам някой да го заговори в този момент. Усещам го, когато диша около мене. Дъхът му вони. Помещението плаче за проветрение. Мислиш ли, че се чувствам горда пред себе си и околните, че такъв ме е харесал и си мисли, че съм му подходяща и че ще си паснем?!!! По-скоро... срам и неудобство.
И във форума има хора, които пишат глупости и все си мисля, че не искам да ме харесват. Не искам да са съгласни с мене. Те не харесват нещата, които аз харесвам. Те не споделят моя вкус и това е добре за мен. Така и извън форума.
Има мъжко внимание, което не ми трябва и ме кара да се чувствам глупаво. Когато показвам нежелание, а той го тълкува като надуване. Когато си мисля, че по-ясно и категорично (без да обиждам директно) показвам, че е НЕ, а той си мисли, че още повече съм се надула, защото още повече си е паднал. Че не оценявам мъжкото внимание.
Е, само на един човек го оценявам. За другите съм просто една позната сред познатите.

# 219
  • София
Аз танцуването с различна жена освен съпругата (дъщерята, сестрата) само като флирт го възприемам.
И ти се смяташ за олицетворение на българския мъж? Stop
Или си глупав, или си тъп.
И двата варианта са зле за теб и все тая за мен.
Ама ти защо мислиш, че колегата те кани на интимен танц? Щото клатенето в един такт с теб му е много забавно ли? Или щото иска да ти говори на ухо, че на масата си му далеч и заради силната музика не те чува? Или?

Нофелете, точно така си е!
Единственият логичен въпрос, който опонентите ти могат да си зададат е - защо този колега не кани колежката пред пенсия, а кани точно тях на танц? И като си отговорят на този въпрос, ще разберат гледната ти точка. Grinning

# 220
Първо - не говори от мое име - не се опитвам да оправдам никого, споделям мнението си по темата, както го правиш и ти. Аз не ти казах - това, че нападаш авторката, защото не го приемам така, а като мнението ти.
Второ - това, че ти би споделила - примерно, не означава, че всички биха го направили, обяснения има и то не малко.Но за да не се отклоняваме, да - виждам.
Трето -  не ми идва на акъла, защото съм се нагледала на подобни ситуации, за съжаление не една и две, но след една по-специално няма нещо, което да ме учуди или изненада, ставайки въпрос за разгонен и отблъснат мъж.
Четвърто - никога не бих си позволила да правя нещо от чуждо име. Ако нещо в поста ми те е навело на тази мисъл - то в грешка си и се извинявам, ако така е изглеждало. Изразих моята позиция, базирана на моя житейски опит и моите виждания за тази и подобни конкретни ситуации. Което/които са различни от твоите, и това е нещо нормално.
И пето - нищо не ти пробутвам, ти сама се набутваш. Дали и кога ще спра, си преценявам аз, няма нужда да ми се молиш, това, че разбиранията ти са...меко казано несъвместими с моите не означава, че трябва да те хуля и размахвам пръст, както се опитваш да правиш ти. Твоето мнение си е твое, но пък не може да очакваш да е мерило за...каквото смяташ, че е .
Да не стигаме до лични нападки заради чужди дилеми. Просто мислим различно.
Ти прецени дали ще спреш, няма никакво значение. Твоят опит не може да ми е пример, но приемам казаното от теб за сведение. Не знам какво си виждала, и аз съм виждала и други предполагам, и съм убедена, авторката има вина, дала е повод, неволно дори, и фактът че избягва да сподели проблема с шефа, със съпруга си и т.н., е показателен.

# 221
Аз танцуването с различна жена освен съпругата (дъщерята, сестрата) само като флирт го възприемам.
И ти се смяташ за олицетворение на българския мъж? Stop
Или си глупав, или си тъп.
И двата варианта са зле за теб и все тая за мен.
Ама ти защо мислиш, че колегата те кани на интимен танц? Щото клатенето в един такт с теб му е много забавно ли? Или щото иска да ти говори на ухо, че на масата си му далеч и заради силната музика не те чува? Или?

Нофелете, точно така си е!
Единственият логичен въпрос, който опонентите ти могат да си зададат е - защо този колега не кани колежката пред пенсия, а кани точно тях на танц? И като си отговорят на този въпрос, ще разберат гледната ти точка. Grinning
Ма тя опонентката ми е само една. Мери Ан. И като не можа да измисли друго, каза "ми на теб пишката ти е малка".

И това що? Щото й обясних, че има логика в това да я канят само след 2-3 ракии.

Аз й казвам истини, тя ми отговаря с предположения за размера на пениса ми.

Що я вълнува този размер не знам....

# 222
  • Sofia
Аз също ти опонирам точно в тази тема. Не съм съгласна с теб. Мнението ти си е твое, но не е подплътено с аргументи, нито е меродавно за останалите мъже, независимо какво си мислиш ти.

# 223
Така, изчетох всичко. Не си водя записки и няма да успея да цитирам никовете, чиито мнения споделям.
 Разговорът се е отклонил от темата (нормално). Но да се върна на темата.

Сама си е виновна? Факт. От личен опит споделям, че красивите, сексапилни, очарователни и обобщено казано пленителни жени, винаги сами си го просим - със самото си съществуване. Ако излъчваме и щастие, и иамме наглостта да сме млади - мани, мани, не е за разправяне.

Скрит текст:
Противоотровата при мене? Културно казано - мноУ съм интелЕгентна. По нашенски - проклета и с раздвоен змийски език. Действа в 99% от случаите. Но остава 1% завалии дето се пробват. До някъде добре (щото нали и ние трябва да се размножим). Но след първиО, в смисъл г-н Идеален, другите стават досадни. И в такива случаи си трЕбат по-брутални мерки.
За БлусО - рЕдко ме канят. Ако се случи, то се знае, че това е максимумът, който може да се постигне.
Специално за неофлет - най-досадните и упорите "ухажори", никога не са ме канили на блус (интимниО танц).  Де такава смелост. Създавам впечатление на барутлия - а нарушил комсомолското разстояние, а отнесъл шамар пред всички.
Обаче каквито и мерки да взимаш, винги има Ора дето не разбират. На младини си водех дневник "100-те най-тъпи начина да заговориш и сваляш жена". С годините - броят на свалячите намалява, но стават по-брутални. Тогава на помощ идва жизненият опит.

Предполагам, че авторката освен красива е и млада - до 35 г. и й липсва жинен опит да разкарва конските мухи.
Сега да дам моята гледна точка. Ако добре съм разбрала - Той - блус, свалка. Тя - отказ. Той отмъщение на ниво работа.
 Мимикрия, проблемът вече не е сексуален. Ти си му отрязала мераците и вече сте на ниво отмъщение. Мераците и свалка вече са без значение. За него е важно да получи удовлетворение и да победи. И за мене вече е обикновена свада на работното място,  като бонус - той е връзкар. Полът и сексът  са минала работа, нямат значение.

На тове място бих действала като с обикновен интригант, в смисъл - "ва банк".
Спешна задача. След малко ще допълвам.

# 224
Аз също ти опонирам точно в тази тема. Не съм съгласна с теб. Мнението ти си е твое, но не е подплътено с аргументи, нито е меродавно за останалите мъже, независимо какво си мислиш ти.
Защо ми опонираш? Защото по-добре от мен знаеш защо мъжете обичат бавни и отъркващи се танци с жени ли?

Ми... безсмислено е.

Общи условия

Активация на акаунт