Като се успокоиш, прочети пак цялата тема. Ама цялата, като наблегнеш на постовете на авторката. И чак тогава още веднъж моя пост.
Повече нямам какво да ти кажа.
Липсата на нечие умение да се чете с разбиране не е мой проблем.

Да, разбира се, само кажи какво да чета и дали искаш нещо друго да правя. Може би да редактирам или да направя сбит преразказ? Само си кажи, за да не се впусна да изпълнявам, без да съм те разбрала! Не за друго, ама понеже, признавам, тебе не те разбирам. Само лаеш, а аргументи - никакви. Като ти прочета едно аргументирано изказване и ще си променя мнението за тебе.
Липсата на нечие умение да се чете с разбиране е точно твой проблем.
Не си успяла да отговориш на нито един от въпросите, които те попитах. Мога да ги подновя. Кой има телефон за хиляди левове, а не може да го ползва. Прочетох темата - ама никой пък не се е похвалил с такова нещо. Отде ти е дошло на акъла... Ти си знаеш.
От къде се купуват малките камерки. И ако на работното място нямаме компютри, с които да снима жената, какво прави?
Да не говорим, че шефът сваля подчинената в коридора, двора, паркинга, в района на кафенето, по време на обедна почивка, причакване след работа. Или пак ще ми обясниш, че жегата ме е напекла, пък тебе не е.
Успокой се, та успокой се... Нали пишеш тук, защото го искаш? Или и тебе някой те е заставил да го правиш? Айде връщам се да те чета, че действа успокояващо. Много галантно се изразяваш. Като те чета, все едно, че джаз съм си пуснала.