Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
успях да прегледам новата тема и не можах да намеря отговор на въпроса ми. Търся си електрическа пила за нокти. Гледах в интернет, че има доста избор, но все пак искам мнение на някой който има повече опит. Видях че цените варират от 40лв до 250 и нагоре. За моят "непрофесионализъм" в къщи, давам най-много 100 лв.
Бихте ли ми препоръчали някоя, и изобщо използвате ли ел. пили? Все си мисля, че ще съкрати безуууумното пилене по 30-40 мин.

# 166
Аз ползвам от Лидл електрическа, доволна съм. 100 лв. за непрофесионална нужда не давам. 30 лв. е в Лидл.

# 167
Аз ползвам от Лидл електрическа, доволна съм. 100 лв. за непрофесионална нужда не давам. 30 лв. е в Лидл.

А сега има ли я? Или на определено време я пускат?

# 168

Сега точно е в промоция.  Peace

Днес я взех, но не съм я ползвала. Поръчала съм от сума време и една от алиекспрес, която похвалиха в темата, но още не е пристигнала.

# 169

Сега точно е в промоция.  Peace

Днес я взех, но не съм я ползвала. Поръчала съм от сума време и една от алиекспрес, която похвалиха в темата, но още не е пристигнала.

а от кой град си го взела ( не съм ходила в Лидъл и идея си нямам как стоят нещата, знам че има седмични "промоции")

# 170
Пловдив.
В София доста по-бързо свършват нещата.

# 171
Здравейте отново! Ще споделя с Вас първото си изграждане и ще очаквам критики.  Grinning Blush Blush
Скрит текст:
Това е, изградени с гел Super Nail- розовият.

Скрит текст:

Blush Blush Embarassed  Hug Hug Hug

# 172
Много красиво!  bouquet
Аз да се оплача- залях си пръстите с обезмаслител(киселинен на Чу жи)  и после боля/сърбя зверски 2 дни.  Crazy ooooh!

# 173

Rayуna, Много добре, перфектно даже! Браво  bouquet

# 174
Благодаря Ви  Hug Hug Hug Идвам с един вероятно много глупав въпрос  Blush  Embarassed Как се разбира дали нокътната плоча е мазна или не е?

# 175
  • На плажа
Аз най-често питам клиентките,колко време им издържа обикновения лак.Ако издържа ден-два,значи е по-мазна,ако издържа три-четири...не толкова мазна  Peace

# 176
Че на мен обикновения лак ми се лющи в свободния край, в основата на кожичките стои. Но плочката ми е мазна  newsm78

# 177
Благодаря Ви  Hug Hug Hug Идвам с един вероятно много глупав въпрос  Blush  Embarassed Как се разбира дали нокътната плоча е мазна или не е?
Mазните плочки са по-лъскави и ако кожите са месести(личи ,че са мазни,не сухи),значи е още по-голямо омазняване.Сухите нокти обикновено са мн цепещи,може да са напречно набраздени,с ивици и т.н.

# 178
Лед гела на Супернеил много ми се пука! Не препоръчвам!  Peace

# 179
  • Варна
здравейте,аз също получих алергия но и пръстите ми около ноктите станаха като все едно съм ги изгорила!може ли нещо от лампата да е!но аз я ползвам вече 6 месеца!

Общи условия

Активация на акаунт