Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Аз най-после си поръчах от Нейл експерт- пинк екстрийм, клиър екстрийм и топ гел.
Ще споделям резултати. Супер Нейл се държи отлично отново при мен. Сложих го в началото на Февруари, 1 поправка съм правила ,нямах никъде отлепяне и надигане. Перфектен е. Ако не съм доволна от новия ще се върна пак на изпитаното. Пуст мерак за нещо ново  Mr. Green

# 421
Момичета, имам някакъв проблем.. в събота си направих поддръжка на ноктите и всичко е точно...няколкото часа по късно безименния пръст отгоре върху гела, като го пипна и е страшна болка Shocked А него нито съм го пилила много, нито съм го наранявала...направо се виждам в чудо! Втори ден продължава болката..най-много е като пипна в долния десен ъгъл на плочката..

Случвало ли ви се е ? Чудя се дали да не си премахна направо гела от този пръст..

# 422
Не ми се е случвало такова нещо, хм  Thinking Аз бих свлила много вниателно гела възможно най-скоро.

Аз си направих поддръжка с Нейлексперт. Ми със смесени чувства съм. Ще видя как се държи с времето.

Самите гелове са ми гъсти. Клиър ми е много гъст, ползвах го само за база. Пинк е супер странен...като конфитюр, ама гъст стои в бурканчето. Като бръка с четака си остава дупчица,ако ме разбирате  Mr. Green
Не ми се разлива по нокътя, голямо пилене ударих. Топ гелът пък въобще не ми хареса като нанасяне, пак ми идва гъст. Предпочитам по-течен топ. Добре, че взех мостра само. Иначе като твърдост и блясък е супер, но не мога да го нанеса така, че да е идеално гладко и равномерно. Накрая запилих и иси сложих от топ лака.

Сега ноктите са ми перфекти и като твърдост, и като блясък. Ще видим колко ще изкара

# 423
Valerita на мен ми се е случвало така да ме заболи нокът, без да съм се удряла, след като съм си изрязвала. да не би и при теб нещо такова?

# 424
На мен киселинния обесмаслител на Чу жи ми предизвиква такива болки, ако съм препилила кожичките и ги изцапам с обезмаслител( а аз все ги закачам)...

# 425
Аз също се зачудих за обезмаслителя..аз също ползвам киселинния на чу-жи, но аз малко сложих отгоре на израстналото  Thinking Не съм ги рязала, не съм ги удряла...само ги пилих малко да заравня, сложих гела и го изпилих  Cry Тази вечер след работа ще го премахна, че е просто ужасно..може да сложа само гел лак  ooooh!

# 426
Аз сега последния път действах без обезмаслител, да видим колко ще държи. Последния път направо плаках от обезмаслителя, ходих да го мия на чешмата, направо имах чувството, че ще се побъркам от болка.

# 427
  • sf
Тези болки по принцип са признак на препилена нокътна плочка.

# 428
Здравейте,
Аз също си правя ноктите вкъщи, напълно любителски. Преди правех акрил, но сега минах на гел. В момента ноктите ми са вече изцяло естествени. Та въпроса ми е следния...Имам нужда от гел който да се държи добре върху естествени нокти. Някой, който има опит с гел върху изцяло естествен нокът, да препоръча нещо?

# 429
Здравейте,
Аз също си правя ноктите вкъщи, напълно любителски. Преди правех акрил, но сега минах на гел. В момента ноктите ми са вече изцяло естествени. Та въпроса ми е следния...Имам нужда от гел който да се държи добре върху естествени нокти. Някой, който има опит с гел върху изцяло естествен нокът, да препоръча нещо?
Супер Нейл  Simple Smile

# 430
А някой ползвал ли е изграждащ гел с фабер стъкло да сподели мнение. Има една колежка, която си беше поръчала, но не споделя нищо. Има два варианта - или е много хубав и издържлив и иска да запази откритието за себе си, или не става за нищо. Вие имате ли впечатления.

# 431
Препоръчайте ми хубава ув лампа до 100 лв . Аз използвам гел , обезмаслител и свързващ елемент на нейл ексрерт за лична уротреба .. но все ми се разлепват и ми казаха ,че може да е от лампата тъй като е 20-30 лв и не била хубава .

# 432
Не мисля че е от лампата.

# 433
И аз не мисля, че е от лампата.

# 434
Тук май всички сме с евтини лампи, не помня да има някоя с професионална. Сега си поръчах комбинирана за 20$.
От къде ти се разлепват?

Общи условия

Активация на акаунт