Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 904
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
kalona, ми те всичките момичета на сайта са с режим и тренировки онлайн постигнали промяната Simple Smile Ще успееш, ако имаш желание и търпение  Peace
Иначе да, първите снимки са потрес  Laughing Laughing И аз тях гледам като ми се прииска да скъсам синджира и да помета 2 шоколада и кофа сладолед - бързо ми минава като се мерна  Mr. Green

Клуба е платен по принцип, но на мен конкретното предложение на Руми ми звучи по-различно, най-добре се разберете с нея Wink

90-дневното ниво 2 е супер за всички, после ниво 3 и после идва Румфита - уникална програма  Peace Имаш да тренираш година някъде само с безплатните, после ако имаш мерак виж клуба Wink

# 376
Ето ме и мен. Тaзи седмицa "изследвaх" сaйтa и почнaх дa тренирaм. Хем кaрaм колело всеки ден, a съм с мускулнa трескa. Но от понеделник съм първa пистa!  bowuu

# 377
  • Варна
Ето съм и аз - така казваше детето на едни приятели  Mr. Green

Току - що приключих първата тренировка за начинаещи и се похвалвам. С цел да се засрамя признавам и доста се тресяха телесата ми ама няма друг начин ....

Имам 4 месеца да постигна видим ефект и да изненадам мъжо като се върне от рейс - по нова година ще е и съм решила да си купя коледни гащи за разкош  Mr. Green

Хубава неделя от мен, момичета Simple Smile

# 378
  • София
 Здравейте, чакам си и аз режима от Руми. Въодушевена съм, тренирам с упражненията за начинаещи. След 1-я ден имах зверска МТ, но вече свикнах. Само с диетата нещо ми куцат нещата . Преди 20-я ден има ли шанс да си получа режима?

# 379
  • София
Здравейте пак от мен Heart Eyes
Тъкмо си получих режима и в него има доста храна Grinning  Embarassed ще почвам да планирам какво кога да папам и просто не очаквах, че може да е толкова много (а и изглежда мнооого вкусно)
@soleii - най-вероятно ще ти го прати на 20я календарен ден Simple Smile но ако се чудиш какво да похапваш, мисля че може да видиш на сайта разни примерни менюта Simple Smile !

bouquet Утре ще има нови снимки Simple Smile ала бала да видим Grinning

Успех на всички Simple Smile ! И важното е, да ни е вкусно :Р и да го правим с усмивки Simple Smile

# 380
Хоп и аз на седянката  Grinning
Утре ми е ден за мерене и теглене  Wink Не се надявам на много минуси, но дрехите ми започнаха да ми стават свободни Simple Smile

Наистина ли ви се вижда много храната?! На мен не, но свикнах, какво да правя  Grinning

soleii , на двайстия ден ще ти прати режима, подготвяй се психически  Grinning

Прекрасната , освен тренировки трябва и хранителен режим  Grinning

Аз минах на ниво напреднали, 4 седмици бях начинаеща, стига толкова  Grinning Искам нещо за 20 минути да ме натовари и изпоти яката  Grinning

Успех момичета   bouquet

# 381
Здравейте, Прекрасни (както казва Руми Hug)!
Имам едни душевни терзания, напоследък времето много ме притиска и не правя цялата тренировка за деня, например снощи направих 2 кръга, които бяха 20 минути, вместо 3. Винаги правя не по-малко от 20 минути тренировка, като в това време не влиза разгряването. Обаче се чудя дали не се губи така ефекта на тренировката  ooooh! Tired. като надникнах в една съседна тема как здраво тренират момичетата, в повечето случаи двуразово и се отчаях от себе си.Ма пък си викам по-добре така, отколкото да не правя.
Пък така ми се тренира.. Shocked Shocked.. чак ходя да се поглеждам в огледалото да видя аз ли съм това  Mr. Green!

# 382
Маша, к'ви са тия терзания  Hug според мен трябва да тренираш според собствения ти дневен режим и ангажираност.Аз в инструкциите, които Руми ми прати няколко пъти се връщах да чета точно за упражненията.Всеки тренира, когато може и според свободното време, понякога ако няма време и 5 минути са нещо.Аз също в много случаи не правех третия кръг, затова преминах в напреднали, там са 2 кръга, работиш интензивно 20мин, отделно загряване и разтягане.
След 10 дни започвам работа и не знам дали и аз ще смогвам да правя цели тренировки, но колкото толкова  Grinning

Да споделя мерки, 1 седмица строго спазване на режима доведе до: - 0,5 см от ханша; -2 см от талия, -1,7 кг от теглото; -1 см от бедро; -0,5 см от ръка; -0,5см от прасец  Grinning
Доволна  Grinning

# 383
Обаче се чудя дали не се губи така ефекта на тренировката  ooooh! Tired. като надникнах в една съседна тема как здраво тренират момичетата, в повечето случаи двуразово и се отчаях от себе си.Ма пък си викам по-добре така, отколкото да не правя.

Е как да се загуби ефекта бе душко Grinning Там си е ефекта  Mr. Green Peace
5 минути да са пак са повече от нула, а цели 20 си е чудесно Wink Двуразово не съм тренирала от векове, а не спирам да се променям - така, че не се тормози излишно. Радвай се на новото си аз и си тренирай с кеф и за кеф  Peace

# 384
Момичета, златни сте!!! Hug Тъй ми олекна на душата значи  Whistling Crazy

# 385
  • На ръба..
Маша Дай го по - ведро, не ги мисли толкова. Аз дълго време мислих да си поръчам режим от Румито, после си казах, че не искам да си налагам някакви лишения и ограничения и сама си преценявам колко и какво да ям. Тренирам всеки ден с Руми, вече съм на 50-я ден от 90-дневното предизвикателство и определено има разлика, видима.
Затова тренирайте, когато имате време и колкото можете и продължете напред  Hug
Усмихнат ден на всички  Grinning

# 386
Някой нагоре ми писа да си поръчам режим. Не че не ми се иска, но съм с малко дете и с не чак толкова много финанси, че да отделя и за това. От години зная принципите на повечето диети/изпробвани върху мен/ и карам по знания. Обаче тея тренировки  Shocked Shocked Shocked Направо ми топят ангелите. Имам още едни 10 гадни кг/до тук свалих 20/ и съм решила, че няма да е на цената на увиснали телеса. След тренировките карам и велоаргометър по 30 минути. Разхождам се и навън много с детето. Така че яко съм се юрнала. Тази Руми ми се вижда много сладък човек. Един ден, ако не мога да се справя сама и имам нужда, може би ще се опитам да заделя финанси, но за сега мисля, че и сама се справям много добре!

# 387
  • На ръба..
Мисля, че човек ако се храни здравословно без да злоупотребява и в същото време прекарва някакво време (15-30мин) във спорт/ходене/плуване - със сигурност резултатите не закъсняват.
Въпроса не е само да се свалят килограмите, а и да се задържат веднъж свалени.

# 388
  • София
Маша, и аз като другите момичета мисля, че изобщо не трябва да се терзаеш с такива неща. Че даже и самата Руми казва, че 20 мин. интензивна тренировка е прекрасно нещо, напълно достатъчно. Друг път ще имаш време за повече - ще направиш повече. Хич да не ти пука.
Аз никога не съм тренирала двуразово, опитвала съм, но не е за мен. Пак си имам резултати.
 Hug

# 389
Оп, кой се завърнал от море Simple Smile Събра ли витамин Д? Wink
Румфит ли продължаваш сега или след почивката ще започнеш по-леко Simple Smile Аз започнах с една програма уж начинаещи, уж по-лека ... ходя си с МТ на гърба  Shocked и Д-то Wink

А за закупуване на режим - да може да е по-вкусно, ако е направен по твоите предпочитания, да може да е по-лесно някой друг да го състави и сметне, но ако човек няма възможност разбира се, че има достатъчно безплатна и свободна информация - желание само да има човек  Peace
Аз грам не съжалявам за закупения си при Руми режим и програма - та тя промени живота ми преди почти 2 години вече, но ако съм имала достатъчно силно желание и воля да опитам, да се ограмотя - и без него бих успяла Wink

Общи условия

Активация на акаунт