Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 898
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Много гот ми става като ви чета впечатленията.
Направо гирите ме сърбят да се разпиСТолствам и аз. Ноооооооо след месец.
Иначе съм с яка МТ на буутито и прасците аз  Wink

# 556
  • На планетата Земя
Аз си ги свалям, защото не обичам да гледам онлайн. И ако ми запецне нета, кво правим? Избеснявам...  Laughing
Иначе, че ще са на сайта, ще са  Peace

Ще са на сайта само през 12-те седмици, после не. Така че - сваляйте, докато можете.  Wink

# 557
Ще са на сайта само през 12-те седмици, после не. Така че - сваляйте, докато можете.  Wink
А  Heart Eyes  Hug Hug Hug Туй прочете ли го някъде?

# 558
  • На планетата Земя
Още в първите отговори на Руми под видеата (отговор на въпрос от Яна Христова)  Heart Eyes Hug

# 559
Хммм, интересно Simple Smile

Вив, и на мен с десния ми беше по-лесно при пистолите, с левия - по-труднo. След 12 седмици ще сме пак машини и половина! Предчувствам успеха Grinning

# 560
Ще ви видя утре как звездно ще мърдате, Хахах.. Аз днес едвам се мърдам, а втората тренировка е не по-малко разбиваща!
Някой пита за селфита, ще се правят и още как  Peace

# 561
  • София
Аа, Дилс, аз се докарах така с тренировката в петък. Утре смЕтам да ме подмине  Mr. Green

Тили, айде бе, мятай се с нас, после пак ще си правиш Емили-то  Hug

Мерчо, няма начин, с Румяна и да не искаш, пак ще станеш машина. Пистолите ги праиМ за добро утро  Joy Joy Joy Шегичка де, нещо ми е весело  Mr. Green

Скрит текст:
Миленце?!?  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Една дума, ама ценна, та ценна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Дилс (да копирам Вив  Laughing) от сега я усещам МТ ... считай утре к'во ша е  ooooh!
Ама нали Вив каза сладка болка - мазохистичната група от 50 ноанса Руми обича  Mr. Green

Вив
Скрит текст:
вече ще знам кой да питам какъв шампоан да си избера  Grinning че досега половин година бях с един - 1 литър на мойта косица трудно върви. За растеж на нова коса - сега наистина съм с 2 слоя коса и тоя по-късия е нещо неуправляемо  Crazy Та не ща пак от него  Naughty

Mileto и аз днес прочетох, че после няма да ги има ... странно, ама щом така го е измислила - ще сваляме Wink

А за селфита - не мерси  Naughty Аз и за 7500 лева не моа си излагам срамотиите публично  Crossing Arms Laughing

# 563
Фтичке,
Скрит текст:
и аз съм от сектата за коса, да знаеш  Laughing
При мен още няма следи от МТ Grinning  smile3506 newsm17 Smile

# 564
Фтичке,
Скрит текст:
и аз съм от сектата за коса, да знаеш  Laughing
При мен още няма следи от МТ Grinning  smile3506 newsm17 Smile

Мер,
Скрит текст:
то мойто е перушина, не коса, затова не я мисля много  Laughing

А за МТ - аз една седмица преди това бях мързелувала Wink Ако бях веднага след Румфит или тренировки по график едва ли от сега щях да я усетя, чаак утре може би щеше да е  Mr. Green

# 565
Aз да не мислиш пък, че съм се изкъртила от тренировки! Беше айляк и мойта работа Grinning

Скрит текст:
И мойта беше перушина по едно време, но имам доста добър напредък!  Peace Трябва постоянство Simple Smile

# 566
Здравейте,нахлувам и аз в темичката. Началото на годината тренирах с Руми около месец и свалих някое килце.От 6 дни започнах отново програмата за начинаещи + чай за отслабване и хитозан,но за този период кг си стоят. През лятото се опитвах да ги сваля / 63 съм в момента,искам да сваля 4кг/ , но без успех - не мърда кантара.Вие какво ще ме посъветвате ? Благодаря

# 567
Да спреш чая и онуй другото дето не го знам какво е  Mr. Green
Да започнеш да тренираш редовно, да се храниш правилно и след година време ще си пушка  Peace

# 568
Да спреш чая и онуй другото дето не го знам какво е  Mr. Green
Да започнеш да тренираш редовно, да се храниш правилно и след година време ще си пушка  Peace
Joy
+1, както се казва.

# 569
Развеселихте ме Simple Smile)
Съгласна съм,но искам да ги смъкна за месец,затова добавих и тях.

Общи условия

Активация на акаунт