Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Абе ТиЛи, така и така се похвали - сипи си едно вино и ти казвам наздраве по комшийски  Drunk

От утре до края на СЛЕДВАЩАТА седмица ще съм изключително социално активна, та винцето със сигурност няма да е блян  Joy Joy Joy

Домати намерих на Кр. Село, но като не знам как да ти го обясня къде е? Иначе моите доставчици на зарзават тази година нещо не ги виждам.  Confused

# 151
Леле, 1000 жаби ... тва ръце няма да ми останат  Joy
Не знам защо, но при жаби много ми се натоварват ръцете, явно много им тежа  hahaha

Споко Вив, само 500 са на ръце, другите са от прав стоеж  Mr. Green Mr. Green ама пак са жааабиии  #Silly

ТиЛи, номер на сергията? Simple Smile С голяма неприязън ходя на този пазар, откак ме видяха, че взимам грозде за малкия /тогава с количка още, та съвсем малък беше/ и пак ми подмениха избраното с 2/3 изгнили и мухлясъли чепки отзад, които видях у дома и не можах да се върна пак с количката, но такъв бяс ме гони няколко часа, че гледам да не стъпвам там, освен ако не съм до Партньорите за месо  Peace Ето, че и читавите доставици гонят лека полека търгашите пазарджийски  Crossing Arms

# 152
Номер на сергията пък ти! Айде, другия път ще питам.  Laughing Но е пътеката срещу тези с гъбите /черници, малини/- от тях дясната страна, в началото.
Учудвам се на написаното. Не че няма гадни търгаши, но те като цяло са константно присъствие, аз ги знам и ги отбягвам, винаги. Ако ще с празни ръце да си тръгна, от тях никога не купувам. Явно си попаднала на такъв. Жалко. Защото там наистина може да се намери много хубава стока  Peace
Скрит текст:
На мен пък този пазар ми е любим, от дете пазаруваме там. Колко дъжд ме е валял на него, докато беше открит... Спомени...

# 153
Какви са тези Жаби?

Относно магазина Партньори за месо, аз имам негативен опит с тях. Два пъти им прощавах, но след месото за пържоли за НГ, което миришеше, вече не пазарувам от там.
Обадих им се да съобщя за проблема, че точно по празниците са предлагали непрясно месо, господина беше меко казано нагъл и арогантен. Не се извини, не реши да направи проверка, мой бил проблема да съм върнела месото, те щели да ми върнат парите. Той въобще не ме разбра, не ми беше за парите, а за това, че в системата им има проблем и исках да ги информирам, не знам дали на по-ниско ниво някой си беше позволил да продава това месо или от самата фирма, за да спечелят по празниците.
От тогава ги подминавам и ходя до Моята месарница в Иван Вазов.

# 154
И аз пазарувам понякога от пазара Кр. село, винаги взимам от една единствена жена, където мога да си избирам каквото си искам. Последния път реших да експериментирам и се сдобих с вкиснали нектарини.  Close
Не знам какво правя, ама нещо не мога да си докарам МТ. Вчера и пудовката 10кг. въртях и пак нищо. Искам пък!  Tired Laughing

# 155
Номер на сергията пък ти! Айде, другия път ще питам.  Laughing Но е пътеката срещу тези с гъбите /черници, малини/- от тях дясната страна, в началото.

Сетих се, ще пробвам - мерси  Hug
Иначе наистина пазара на мен поне вече изобщо не ми прилича на пазара от преди 10-15 години ... сега виждам само изтупани, зализани прекупвачи дето само гледат как да те прецакат  Tired И ми е криво, защото да живееш до голям пазар си беше предимство, а сега дори не стъпвам там ...  Confused

Охохохо  Mr. Green Явно тепърва ти предстои запознаване с един от методите на светата инквизиция  Laughing Laughing Ако продължиш тренировките с Руми ще разбереш за жабите  Crazy Ето тук има доста от тях  ooooh!

Не знам какво правя, ама нещо не мога да си докарам МТ. Вчера и пудовката 10кг. въртях и пак нищо. Искам пък!  Tired Laughing
Сигурна ли си  smile3508 Последно от това почти се вдървих  Crazy А и Пепилотата преди това си я бива   Peace

# 156
а за утре Каталина е нек“ъв блатен ужас - 1000 жаби  ooooh! Shocked
Joy Joy Joy Joy Joy
Блатен ужас е новото име на "жабите"  Joy Joy Joy

# 157
  • София
Оф, аз от вчера имам МТ на квадрицепс и вътр. бедро, рамене, леко и в гърба ... машала,  Mr. Green
От ден 7 демек, но увеличих обичайните ми тежести при гребането.
А днес имах лееека загрявка на тема жабоци, подгрява ме Румяна, за хиляда-те  hahaha само 200 направих Simple Smile

Птичке
, чакам те да кажеш отзиви, ако си жива  Joy от блатния ужас, хаххаха

# 158
Птичке, чакам те да кажеш отзиви, ако си жива  Joy от блатния ужас, хаххаха

ukliam1    Stuck Out Tongue Winking Eye  newsm27

Стадиите през, които минавам днес ...

Срам не срам, толкова вода се ля от мен (сутринта по хладното тренирах), то не бе пот, реки бяха, че си помислих, че съм се изпуснала към края  Embarassed Верно имам един бърнър и го пия тия дни преди тренировка, ама толкова вода не си спомням да съм ляла дори с Шон Т на 30С без климатик  Shocked И най-странното, след коригиращата част съм със сковани рамене  newsm78 Crazy Май и аз им тежа Вив  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 14:32 от Птиците ...

# 159
Божеее, как Шон на 30С, за нищо на света повече. Последния път миналата седмица получих сериозна тахикардия.  Joy Щях да почина.  ooooh! Определено не е за време без климатик.

Как 1000 жаби, бе. Аз на 50 умирам.  rotfImbo

# 160
  • Чикаго / София
  И аз вчера правих Каталината с 1000 жаби.  И първият път и сега направо реки пот течаха от мен.  Сега имам лека мускулна треска. След първият път определено беше по-силна.

Четох ви дискусията вчера. Не знам колко калории ми е режима, ама определено се наяждам доста стабилно с него, даже мисля, че храната ми е малко повечко.  Понякога пропускам следобедното подхапване м/у обяда и вечерята,  просто не съм гладна.

Аз съм мързелива и си признавам, че хич не ми се занимава да чета за тип тяло, проценти  протеини, въглехидрати и мазнини и пр. Затова си плащам и очаквам някой да го свърши вместо мен.  Все пак благодаря на десита за разясненията.

От режима съм доволна и успешно смъквах 6 месеца, но в последните три не съм свалила нищо. Това обаче не е проблем на режима, а мой - не го спазвам както трябва. От седмицата 4 дни са ми режимни и после идват Петък, Събота и Неделя и се оливам  Embarassed Просто трябва по-сериозно да се хвана.  Иначе тренировките си ги правя редовно, ама само с тях не става.

# 161
  • София
Такааа ... Каталина викате ... отидох да видя кога ме чака това блато, та се зарадвах много  Mr. Green
Утре ми е Мишел, а три дни след това и Каталина  Mr. Green Ектра  Whistling

Птичке, добре изглеждаш, браво на теб  Crazy Герой  Heart Eyes

# 162
Такааа ... Каталина викате ... отидох да видя кога ме чака това блато, та се зарадвах много  Mr. Green
Утре ми е Мишел, а три дни след това и Каталина  Mr. Green Ектра  Whistling

Птичке, добре изглеждаш, браво на теб  Crazy Герой  Heart Eyes

Маллиии и ти се подредила - Василена, Мишел и Каталина в една седмица  #Shocked
Уикенда да няма Робокоп 10  Grinning

Аз запчвам да усещам вече ефекта на блатната ужасТ ... дано утре успея с така наречената възстановителна тренировка. (А колко е възстановителна мога и да поспоря  Blush)

Мери как е да оцелееш до края на 4-тата седмица?  Shocked 

# 163
Птичке, на мен точно затова ми е интересно вие как ще усетите кросфита. На мен в края ми беше мнооого нанагорно. Прекалено много ми дойде това натоварване - кратко, кратко, ама нямаш време да дишаш бе!  Laughing 15-20 минути, ама ти взима душицата. 2-3 пъти седмично такива тренировки - ок, но всеки ден - тц. Не е нужно, но за предизвикателството си струва Simple Smile в края (последната седмица) дори разредих тренировките, не ги правих всеки ден, почивах си по 2 поредни дни или правих нещо по-леко + йога Simple Smile

# 164
Е вчера бях по-зле, днес уж възстановяване ... не знам аз Руми как го разбира възстановяването с 1 мин жаби, 2 минути скачащи напади в двете им разновидности и още няколко други благинки  Crazy Но по-леко беше от вчера да  Peace

Мери и аз усещам натрупване на умора вече, ще избутам до края, но пък после с чиста съвест ще почивам повечко на морето  Blush

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 13:22 от Птиците ...

Общи условия

Активация на акаунт