Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Много обичам плодове, особено сега диня, и сега ми казвате да я огранича ли?
Няма плод от който да се откажа в този сезон  Rolling Eyes Мога цял ден да карам само на диня. А сега освен нея, ще ям и по цели щайги малинки ми се струва  Confused
За музиката - хич не я чувам по време на тренировка, така се изключвам  Thinking

# 211
Ахаха aniram* - ти ако слушаш всички ни накуп няма да остане какво да ядеш Grinning Всеки режим с особеностите си  Peace Има плодови, месни, вегетариански - експериментирай, чети и ще намериш какво работи за теб дългосрочно Simple Smile

Диня и малини пък особено не са нещо, което бих спряла, на който и режим да се спра  Peace Круши, грозде и смокини обаче ограничавам дори без да се стремя към НВ ...  Confused

Но по принцип е факт, че в плодовете има фруктоза, която казано лаишки се възприема от тялото като захар, с голямата разлика разбира се, че наличието на фибри прави нещата по-добри.  Говоря доста опростено, ако ти е интересно прочети в интернет  Simple Smile
Но сокче, било то и от прясно изцеден плод си е чисто и просто захар  Wink

# 212
  • София
И аз си ям плодове лятото, колкото ми се ядат. То зависи и от целите, ако има много кг за сваляне, трябва да се хапват с внимание. 

# 213
Момичета, на каква музика тренирате?
Имате ли си любими надъхващи парчета за мотивация?

За мен музиката е много важна.
Някак не мога да си представя хубава тренировка без надъхваща музика.
Тренирам основно с Румяна.
Обясненията й на английски така и не ги слушам, затова намалявам звука колкото да да чувам звука на таймера Grinning.

Скрит текст:
Споделям ви моето несменяемо "парче" за тренировка вече почти 1 година.
Колкото и да е странно, все още не ми е омръзнало. По две причини - първо, в него "разпознавам" тренировките на Румяна, и  второ - успява да ме настрои на спортна вълна.

Първото парче от листата е за разгряване Grinning.
В листата има едно "Jump", което ми е много любимо Peace.

Не винаги обаче клипчетата отговарят на интензивността на тренировката и това понякога ме дразни. Добре би било да си ги подредя сама, но нямам идея как да го направя. Ако някой може да ми даде съвет, ще се пробвам. Бих си направила варианти и за кардио и за силова тренировка Wink. Размечтах се  Grinning...
Скрит текст:

---

Днес ми беше първи работен ден след отпуската...
Легнах късно и не предвидих тренировка рано сутрин. Обаче ... Някак от самосебе си се събудих в 04.45 и ето ти време за тренировка. По тази причина цял ден съм като пружинка Grinning.

Изненадващо е, че тялото ми лесно влезе в релси след почти 3 седмици леност. Очаквах да съм хванала ръжда, но не би  Crazy. Но това само потвърждава факта, че не съм желЕзна, но пък съм злАтна  Wink

Подкрепям мнението, че има различни хранителни режими и всеки има право да експериментира и да пробва кое дава добър резултат при него Peace. Аз не съм голям привърженик на специални диети и режими, особено пък на тези, които ЗАБРАНЯВАТ нещо - било то плод, било то хляб, било то шоколад. Мразя забраните и не издържам дълго на подобни ограничения. В момента опитвам да се храня според Зоната, макар и засега не много успешно. В Зоната няма някакви драстични забрани на храни, по-скоро има изискване за точното количествено и качествено съчетаване. Не ми се вижда много сложно и ако ми се отразява добре, мисля да продължа с този начин на хранене.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 00:30 от simpatikonia

# 214
Е, и вие нямате изчитане  Shocked
Нямам време, само последния пост прочетох.
Симпа, каква е тази песен  Joy направо рицарски надъхваща ама не за тренировка ами за победа на бойното поле  Mr. Green

Аз не тренирам на музика, никога. Е освен, когато танцувам, което си е жива тренировка, когато е цяла нощ  Crazy Laughing
Мразя някой постоянно да ми говори, да ме "надъхва"  #Cussing out направо подивявам! Започвам да мисля колко малоумни са изказванията и се отплесвам в размисли и страсти. Дай ми на мене тихо видео с хубави упражнения, които да си следвам и да си изпълнявам с цел, без да се разсейвам и изнервям от допълнителни шумове и говор включително... Това е и една от причините толкова да харесвам Румяна. Прави си реални тренировки, поти се, черви се, не като повечето чужди клипове, където са гримирани, натруфени, с една камара последователи отзад... Ами на мен не ми трябва такава суета и подготовка, искам да видя добре обяснени упражнения, техника, нормално изпълнение, човека отсреща да виждам, че и на него му е трудно, не само аз да се потя и мъча  Mr. Green  На английски, гръцки, френски, испански, руски, италиански да ми заговори, няма проблем за мен, все ще и разбера. Пък и да не и разбера има достатъчно тренировки, снимани на български.

# 215
Добро утро Simple Smile

Симпа  smile3540  Mr. Green Mr. Green И на мен ми идва много бойно Grinning Не можах да го изслушам сега сутринта ...  Embarassed Камо ли година да тренирам на едно и също нещо  Peace
По принцип ако има музика ... не ме дразни, ако няма ... по-добре Simple Smile А и в залата така или иначе тренирам по записки, а не по видео Grinning Виж там каквото пуснат - пуснат. Понякога е  ooooh! Супер хард рап или ... коледни песни  Crazy Stop Но по-често е някаква MTV музика, което се трае Simple Smile

Днес в 6ч. беше 27С в София  doh Беше ми зле още докато се замъквах към залата и си мислех, че няма да ми стигне въздуха за тренировка, но пък там на климатика успях и то в доста добро време с Таня Simple Smile Мразя чатуранга!!  Banghead

Вив - все забравям да ти кажа, че имам 4-седмичния but boot camp на FBlenders Wink Нали ти е слабост зоната, а и Кели добри резултати показа преди и след, въпреки, че на мен цялостно вече ми идват леки те, за допълнение ще стават  Peace

# 216
Хау!

При нас жегата е доста сериозна и от доста седмици вече. Започнах да се затварям и да тренирам на климатик и аз вече, няма как иначе. Много мразя да тренирам на затворени прозорци, дори и в най-лютата зима ги отварям леко и ми е някаква идея фикс, че трябва да има нещо отворено. Обаче не е толкова зле на климатик Blush, успявам да си изкарам тренировката доста добре.

Мразя някой постоянно да ми говори, да ме "надъхва"  #Cussing out направо подивявам! Започвам да мисля колко малоумни са изказванията и се отплесвам в размисли и страсти.
Мхм... И като кажат "хайде сега с десния крак" и вдигат ляв. Сакън да не се обърка драгия зрител от огледалното изображение. Twisted Evil

# 217
Симпа, каква е тази песен  Joy направо рицарски надъхваща ама не за тренировка ами за победа на бойното поле  Mr. Green

Да, така е!
Нужно ми е голямо надъхване, за да си побеждавам всекидневно мързела Grinning.

За жеги не ми говорете.
Единственият начин да тренирам нормално, е да стана много рано.

# 218
  • София
ПтичкеHug
Кога ме чака чатурангата?  Grinning

Тази Каталина - Зверина напраУ бе  ooooh! Егати чудото. И то на 30 градуса. Как не умрях, не знам.

# 219
ПтичкеHug
Кога ме чака чатурангата?  Grinning

Малко ти остава  Mr. Green Таня е името Grinning

Току що се разписах в поредната тема за чудодейно хапче за отслабване рекламирано при това не от кой да е, ами от д-р Папазова!!  Crazy (още се чудя кой и е дал медицинска титла). Дори ми е по-зле от Байкова  ooooh! А пък сега се чудя що ли се записвам изобщо в такива теми  Thinking Едва ли някой разчиташ на хапче за отслабване ще разбере, че няма лесно в тази борба Wink

# 220
  • София
Аз напоследък само надничам при вас, че нито тренирам, нито режимствам, обаче темата за музиката ме разсмя.
По едно време имах възможност да тренирам следобедно време и гледах/слушах "Дързост и красота". Много добре ми идваше, ха-ха

# 221
  • София
Аз си чакам режима, през това време почнах тренировките за Начинаещи. Много добре се чувствам, съвсем лека МТ и очакване за повече. Всички сте много напреднали и затова моля да споделите как сте се чувствали в началото. Притеснява ме, че не е супер МТ, както като правих преди време упражненията на Синди Кроуфорд.

# 222
Аз бях скована буквално първите 1-2 седмици и си мислех, че никога няма да надскоча това ниво  Mr. Green

# 223
  • София
Може би не се престаравам, докато правя упражненията. Не знам. Мисля, че ги правя ок, а пък по принцип съм супер обездвижена. Затова ми е странно че нямам треска, а след тренировка съм плувнала и супер зачервена. Дори след душа продължавам да се потя и лицето ми е червено до час. Много странно.

# 224
Аз пък пак почнах кросфита  Crazy Mr. Green не ми се чуди кога какво да правя, че да е без тежести, че да мога с ластик, ако има тежести, че не знам си какво... ааааайдеееее, тя Руми помислила за туй време  Flutter

моната, ще видиш, че след няколко пъти с една и съща тренировка ще започнеш да я усещаш по-добре, защото ще правиш по-изчистени технически движенията и ще ти се струва по-трудно дори  Peace сега продължавай и се раздавай, колкото можеш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт