Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са предложените заглавия за темата?
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са предложените заглавия за темата?
-
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са предложените комплекти за бебета?
-
Какви са мненията за сутиените за кърмене и как да избера правилния размер?

Сложих лед и го оставих да почине, но той се поду и посиня и ме боли повече сега
След малко ще ходя при личната, тука в нашия град няма ортопед нито рентген и ако се наложи ще остане за утре най-рано
. Поне утре си отивам вкъщи (в Русе) и ще си почивам при мама и тати, а може и на басейнче.

Ама пък доктора беше на друго мнение, че със специална жилетка нямало никаква опасност и даже не ме преглежда, а направо ме прати на снимка! Дори не ми пипна крака! Сега ме е страх наистина да не му навредя на бебето с рентгена, че тази ми е 2ра за тази бременност, първата беше на зъб.
Открих инфо в нета и там пише, че има някаква опасност до 25г.с. аз в момента съм в 29, но при първата снимка на зъба бях в 21 някъде
Като цяло тя ме убеждаваше да не съм я правила тази снимка, да съм изчакала няколко дни, ако не минава чак тогава да отида! Било много опасно за бързо делящите се клетки какъвто бил плода по време на бременност. Ама пък доктора без снимка нямаше да ми даде никаква диагноза и щеше да ме върне.