СЕПТЕМВРИЙСКИ мамчета - Тема N6

• 37 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Мамита, моя бебок  нещо почна до мързелува. Не шава  много, чат пат потропва  отвътре, но като цяло почти го няма. Казват  ми да не се притеснявам, най  вероятно му е тясна колибката. При Вас как е,?

# 346
Мамита, моя бебок  нещо почна до мързелува. Не шава  много, чат пат потропва  отвътре, но като цяло почти го няма. Казват  ми да не се притеснявам, най  вероятно му е тясна колибката. При Вас как е,?

И аз съм така на моменти много се шашкам и започвам да си потупвам корема да го местя да му говоря ,за да разбера че е жива и е добре. Rolling Eyes Луда работа!При нас даже в повечето пъти не потропва, ами само се мести и корема ми се издува там където е застанала.Вчера даже цял ден никаква я нямаше и вечерта също не съм я усетила и не можах да спя добре.Сутринта викам на мъжът ми че съм се притеснила че не мърда и той се наведе над корема и почна да ми тупка на корема и да и говори и след това тя започна да хълца JoyВикам му е сега изплашихме детето тя си спинка сладко, сладко!

# 347
Panteryx86
Явно наистина им е тясно и не могат да се търкалят  вътре. Още  малко Остана,:)

# 348
Моята бебка е доста по-силна вече, доста повече шава. Малко ме притеснява,защото на моменти дори е болезнено. Ама си трая, то наистина вече й е тясно, нормално е  Heart Eyes

# 349
 Joy  hahaha Румкa, скъсa ме от смях  Joy  hahaha
Нaшият мaтрaк е Мaгнифлекс Пиер Кaрден, доволнa съм. Върху него имaме протектор от Aйко зa 7-8лв.
И бебкa риткa по-мaлко вече, по-скоро се нaмествa и коремa ми се издувa ту от еднaтa стрaнa, ту от другaтa. И е все по-болезнено. Със синa ми нямaх тaкивa усещaния. Явно всякa бременност си е рaзличнa.

# 350
И нашата принцеса само се върти,май вече им е тесничко да замахват за ритничета. на мен корема ми се издува като яйце-ту на ляво,ту на дясно и като си сложа ръката усещам малката къде точно е застанала. А снощи ме сръчка нещо от ляво и като си погалих корема усетих една малка подутинка,ще да е било ръчица или краче - толкова мило ми стана.
Румка при теб голяма забава, това сигурно ще се превърне в една от най-разказваните семейни истории  Joy
Що се отнася до матрачето аз още не съм избрала, дайте съвет кое беше определящо при избора ви, че поне да знам за какво да гледам. А колички купихте ли вече?

# 351
  • София
Аз с дъщеря ми така накрая от време на време се притеснявах като не мърда и започвах да я ръчкам, за да помръдне. ММ ми викаше - не го притеснявай бебчето, че като се роди, то ще ни "ръчка докато спим". И верно така стана  Grinning
Румка, твоята история е най-забавното нещо от целия ми ден днес  Joy
Момичета, аз започнах с буденето по никое време, без да мога да заспя пак. Тази нощ като ококорих едни очи в 4 и един час въртене. После си поиграх малко с телефона и като видях, че няма да го бъде спането, станах и се захванах с домакинстване. Обаче точно когато мслех да извеждам малката на разходка така зверски ми се доспа ... Но нямаше как - тя нямаше да ме остави да спя, а и исках сутринта да излезем, че после става адска жега. Да, обаче в парка се престарах с разхождането и тичането след нея по детските площадки и ме заболя почти всичко, което се сетите -кръст, крака, таз, корем. Към 11:30 реших, че е време да си ходим и точно наближих изхода на парка и тя заспа. Това още повече ми обърка целия ден. Знаех, че няма да спи повече от час и като се събуди аз ще съм капнала. Точно така стана - след час се събуди, прибрахме се, хранихме се, играхме си и накрая към 3 и нещо не издържах и реших да опитам да я приспя, за да поспя и аз. Ама то детето си взело дрямката наобяд и няма заспиване, за разлика от мен. Всеки път като се унасях, се будех я от бъркане в очите, носа, устата, ритници по мен и лягане отгоре ми. Истински тормоз. Накрая заспа към 5 и успяхме да си починем за 2 часа. Не знам ако започна да се будя всяка нощ така по никое време, как ще изкараме с нея до раждането на бебето.

# 352
Да ви кажа в Аико има промоция на стартовия пакет на Авент за 34 лв. 2 малки шишета, 2 големи, четка и биберон. Peace
Аз си купих сега Grinning

# 353
Да, вече само размествания и разпъвания усещам аз от които понякога ме наболява. Все още мога да спя по гръб, въпреки че започва вече да ме наболява кръста. Ходя и малко на йога. Забелязвам че мн спи докато ходя, явно от полюшкването. Все още нямам безсънни нощи, само се събуждам към 6:30 и към 7 пак заспивам.
Аз за матрачето гледах да е с добра аеро циркулация и твърдост иначе мисля и аз да вземем водонепромокаема покривка.

# 354
Да ви кажа в Аико има промоция на стартовия пакет на Авент за 34 лв. 2 малки шишета, 2 големи, четка и биберон. Peace
Аз си купих сега Grinning

Здравейте, ще може ли линк към този сайт за промоцията на стартовия пакет на Авент, че нещо не мога да го намеря Simple Smile

Предварително Ви благодаря!

# 355
# 356
Момичета да питам на някого изписвали ли са полижинакс?Д-ра каза да използвам 2 опаковки и след това ще ми вземе микробиология да види дали съм се изчистила?!Аз първата опаковка я изхабих ,но при всяко слагане на таблетките във влагалището усещам ужасен дискомфорт и сухота?!Въпроса ми е към мамите които са го използвали дали са го имали това усещане?! Rolling Eyes Чудя се дали да купувам 2ра опаковка или да тичам при доки?!Единственото е че течението ми намаля ,но усещам болка ниско долу и преди уриниране........ ох не зная има ли ,няма ли ефект от лечението?!

# 357
Има доста неща на промоция в Аико и смятам да се възползвам Simple Smile Мерси  Peace

# 358
Момичета да питам на някого изписвали ли са полижинакс?Д-ра каза да използвам 2 опаковки и след това ще ми вземе микробиология да види дали съм се изчистила?!Аз първата опаковка я изхабих ,но при всяко слагане на таблетките във влагалището усещам ужасен дискомфорт и сухота?!Въпроса ми е към мамите които са го използвали дали са го имали това усещане?! Rolling Eyes Чудя се дали да купувам 2ра опаковка или да тичам при доки?!Единственото е че течението ми намаля ,но усещам болка ниско долу и преди уриниране........ ох не зная има ли ,няма ли ефект от лечението?!

По време на бременност не съм го ползвала но когато съм го ползвала винаги е било за 12 дни т.е две опаковки и не съм изпитвала дискомфорт. Не знаех че е подходящ по време на бременност. Аз два пъти лекувах гъбички с гинопеварил.

# 359
  • Драгоман
  Ооо, за гъбички има страшно много лекарства и на всичките пише, че не се препоръчват по време на бременно. Полижинакс съм ползвала извън бременност, но нямам спомен за подробности. Иначе тая бременност лекувах гъби с макмирор комплекс(почти никакъв ефект), Клион Д, което беше добро и последно с Клотримазол, не съм много сигурна дали е ефективно...

Общи условия

Активация на акаунт