ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 211
  • 737
  •   1
Отговори

Прилив и отлив

"Medcezir" и след това....

Римейк на "The O.C." (2003–2007) IMDB

Прилив и отлив - БГ сайт

Продукция: Ay Yapim

Продуцент: Керем Чатай

Режисьор: Али Билгин

Сценаристи: Едже Йоренч и Мелек Генчолу

Музика: Тойгар Ъшъклъ

Жанр: Драма

Участват

Чаатай Улусой         Серенай Саръкая

И още за актьорите

Интервюта

Накратко...

В този ден като една бомба падна сред нашия спокоен живот. И от този ден нататък вече нищо не беше както преди ...

Яман, който живее в едно от предградията на Истанбул - Тозлудере, си навлича големи неприятности на главата заради по-големия си брат. До този ден Яман за да промени съдбата си полага усилия да бъде отличен ученик, но в тази нощ той се запознава с престъпността. И чистото досие на Яман се опетнява. В мига в който е загубил всичките си надежди се запознава с адвокат Селим Серез. Селим вижда, че зад калта с която се е замърсил Яман стои един многообещаващ млад мъж. Той вижда, че Яман колкото и да се мъчи да стои далеч от белята, все повече затъва и понеже той му напомня за него самия като млад, адвокатът решава да не позволи историята на това момче да приключи зад решетките.
    Отначало Яман не взема насериозно предложението на богатия  адвокат Селим Серез, защото си мисли, че това не може да се осъществи. Но когато се връща вкъщи, разбира, че впоследствие на случилите се събития вече не може да продължи живота си оттам, където го е оставил. Гласовете от бедната къща се извисяват и още веднъж достигат до Селим. Яман този път няма да откаже предложението на Селим, който заради лошите събития влезе в живота му и през вратата, която той открехна за него, той ще направи крачка към един много различен свят.
Яман макар и да знае, че в живота не се случват чудеса, няма друг шанс освен този да влезе през тази врата. Яман с тежестта на миналото на гърба си, сред непознати хора го очаква много по-труден живот от този в Тозлудере ...

Превод: LiLisy

Епизоди с превод
от Medcezir-BG-mamma TEAM:

Преводачи: zornitza_vr, Iveta Ristanova, k_kiara3, Gossip Girl, Sasy86, rnazarova, LiLisy, Megi, tarlio, Pepittto, Venetat, Proji 82, arji, hero_in, Ilina, Nadejda
Редактор на превода: Sasy86

+ Лили, Ники, Ани, Вени, Рени, Вики, Дани Янкова, Тарлио, Синан, Валя, Пепи, Ася, Бела, viv4o, **morski_briz**
+ Редактор на превода: Лили
Субтитри: Ива

Музиката от сериала

Архив на старите теми

Теми по време на излъчването на сезон 1

Теми - лято 2014

Теми по време на излъчването на сезон 2

Теми - в очакване на новите проекти...

179   180   181

Лятото започнааааа....

за някои с почивка...  Party Party Party

за някои с работа...  Party Party Party

Hug Hug Hug Добре дошли в ятото на Medcezir  Hug Hug Hug

# 1
Иве....................... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 2
Оооп, нова къщурка, пусната от Иветоо  Hug Hug Hug  Саол, джадънъм  Hug Hug Hug  Чок гюзел е  къщурката , благодаря!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето ти китки    bouquet   bouquet   bouquet

Майтапя се ....ето ти от любимите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 3
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, чок мерси за новата тема Hug Hug Hug Hug

# 4
Оооп, нова къщурка, пусната от Иветоо  Hug Hug Hug  Саол, джадънъм  Hug Hug Hug  Чок гюзел е  къщурката , благодаря!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето ти китки    bouquet   bouquet   bouquet

Майтапя се ....ето ти от любимите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яяяяя, колко чичецииииии  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Иве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, чок мерси за новата тема Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 5
Цоп и аз в новата тема  Party Party Party
Джадъ  Hug Hug Hug супер е   bouquet  bouquet  bouquet

# 6
 Hug Отново прекрасна тема   bouquet
Гласувах в анкетата  Hug Лично мен Чачо всякак ме кефи  Laughing
Абе Фарук и Гамзе извън филма двойка ли са бе  Whistling

Айде нямам търпение довечера да гелдам с бг аудио  Joy

# 7
Hug Отново прекрасна тема   bouquet
Гласувах в анкетата  Hug Лично мен Чачо всякак ме кефи  Laughing
Абе Фарук и Гамзе извън филма двойка ли са бе  Whistling

Айде нямам търпение довечера да гелдам с бг аудио  Joy
Жени  Hug Hug Hug
Те са си семейство,чакат и втора дъщеря сега-Нил   Grinning

# 8
# 9
Викаш кой гласува с №3.......................яяяяяяяяяяяяяяяя ooooh! кьорави ли сте  Mr. Green................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy     

# 10
Викаш кой гласува с №3.......................яяяяяяяяяяяяяяяя ooooh! кьорави ли сте  Mr. Green................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy      
Ох бе Бойчееее  Hug Hug Hug ми той махна протезите и възкръсна след ПО  Mr. Green,ама някой пък може да има перде и да не вижда  hahaha hahaha hahaha
Гласувах 1 / е,как  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes/
ама ако наистина играе там при кака ви Хюлия и е мнооого брадат и качулат,ще гледам с едно око  Mr. Green Mr. Green Mr. Green хич ме няма при тия исторически драми  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms нЕма как,ще се страда заради Чачо  Wink Wink Wink може пък да го дадат само по брада насред сарая   Joy Joy Joy Joy Joy

# 11
Викаш кой гласува с №3.......................яяяяяяяяяяяяяяяя ooooh! кьорави ли сте  Mr. Green................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy      
Ох бе Бойчееее  Hug Hug Hug ми той махна протезите и възкръсна след ПО  Mr. Green,ама някой пък може да има перде и да не вижда  hahaha hahaha hahaha
ама ако наистина играе там при кака ви Хюлия и е мнооого брадат и качулат,ще гледам с едно око  Mr. Green Mr. Green Mr. Green хич ме няма при тия исторически драми  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms нЕма как,ще се страда заради Чачо  Wink Wink Wink може пък да го дадат само по брада насред сарая   Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoсамо по брада вика......... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Ще ми се наложи да си оперирам пердето..................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 12
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoсамо по брада вика......... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Ще ми се наложи да си оперирам пердето..................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 13

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, беее, Ники , задавих се с кафето и ми  отидЕ  клавиатурата  Joy Joy Joy

# 14

Yaman & Mira * Crazy in Love * Medcezir

Общи условия

Активация на акаунт