Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 808
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Maслата са ми задължителни. В момента със с кокосово, но не загрявам, освен ако не е време за боя.

# 481
  • Чукарландия
И аз не загрявам. Мажа косата, слага ми найлонова шапчица, отгоре връзвам кърпа за глава, мотам си се из къщи, върша си работата, след няколко часа влизам и мия. Става супер косата. Peace

# 482
Благодаря ви, момичета, ще мажа смело!  bouquet

# 483
Някой има ли идея защо изчезна от магазините цвят 713 на Лореал  Кастинг крем глос? Не съм се боядисвала от както забременях. Малката е вече на 8 месеца и се завръщам бавно към живота, но боята ми я няма.  smile3518

# 484
Здравейте момичета,

трябва ми малко помощ. До скоро бях много светло руса, почти бяло, докато не обърках боята. Намазах се с безамонячна Лакме, 10/17 и косата ми стана синя. За да не стоя със синята коса, намазах отгоре още една боя, Syos май беше, 8-ца бежаво русо. Сега не знам как да си направя косата пак руса. Правя домашни маски уж, за да падне цвета, но още стои тъмна.
Приемам съвети  Grinning
Трябва ми и някаква хубава маска, че е доста изтощена. В момента ползвам на Наши, Арган, но няма голям ефект.
Благодаря предварително!

# 485
Да споделя след дълго време само на ниво 8 , от днес съм с нов цвят, номер 9/0 на Вела Колестон, много ми хареса цвета как се получи, по-светла и много свежа на цвят, доволна съм,  ще заменя номера  и занапред, харесва ми да съм с леко по- руса коса Laughing Laughing Grinning

# 486
  • Чукарландия
DELI22, покажи новия цвят!  Hug

# 487
Дели, и аз се нареждам за снимка bouquet

Аз се  боядисах с една индола 1000.1, която ми беше останала. Ами много е силна, много щипеше, но не изсветли както олиата. Обаче пък косата ми беше страшно мека след това. Та не  знам да продължавам ли с тази олиа след като толкова изсушава. Thinking

# 488

Предложения с коя боя мога да постигна този цвят/нюанс?
Косата ми е руса в по-светъл тон и мисля няма да има проблем да се получи, само трябва да улуча боята. Кичури имам и в момента малко по светли, така че след 1-2 измивания мисля ще си проличат както на снимката.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:34 от беба28

# 489
Ох не успявам да кача снимката  Thinking

http://woman.---/static/uploads/content/41/gettyimages-488700018.jpg
http://woman.-spam082-/static/uploads/content/41/gettyimages-488700018.jpg

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 13:44 от беба28

# 490
Аз првя маслени маски по два пъти седмично. Смесвам бадемово, рициново, арган, жожоба и кокосово масло. Косата ми става разкошна и не забелязвам по-бързо да пада боята.

# 491
Момичета здравейте.Не помня вече от кога съм блондинка, но винаги съм се боядисвала в къщи. Доста време се правех с Гарние 111, но като забременях смених с Нектра колор 1020. /нали е без амонячна и уж по-безвредна/. След като родих обаче нещата много загрубяха. Косата на тила ми е тотално изгорена и се къса. Подстригах се драстично, но изгореното е високо и не мога да го махна още. Фризьорката ми каза да почна да се боядисвам с боя с по-нисък номер, за да не изтощавам толкова косата. Прочетох ви цялата тема и се ориентирах вече каква боя да взема /ще гледам някакви деветки - бежово или перлено/. Но не видях да коментирате освен маски с масла с какво поддържате косите си, за да не изгарят от боите? 

# 492
  • Чукарландия
Момичета здравейте.Не помня вече от кога съм блондинка, но винаги съм се боядисвала в къщи. Доста време се правех с Гарние 111, но като забременях смених с Нектра колор 1020. /нали е без амонячна и уж по-безвредна/. След като родих обаче нещата много загрубяха. Косата на тила ми е тотално изгорена и се къса. Подстригах се драстично, но изгореното е високо и не мога да го махна още. Фризьорката ми каза да почна да се боядисвам с боя с по-нисък номер, за да не изтощавам толкова косата. Прочетох ви цялата тема и се ориентирах вече каква боя да взема /ще гледам някакви деветки - бежово или перлено/. Но не видях да коментирате освен маски с масла с какво поддържате косите си, за да не изгарят от боите? 

Само и единствено с професионални продукти. Русото изисква много грижи. Много. ooooh!
Ето и темата за професионалните грижи за коса. Peace

# 493
Здравейте, русокоски!

Не съм писала в темата, макар че съм в клуба на блондинките от около 10 години.
Последният ми нюанс е ягодово русо.
https://c1.staticflickr.com/1/624/23280926816_995da94ecd.jpg

Искам да питам, какви са ви впечатленията от Loreal Professionnel Maji High. Търсих из темите назад, но като че ли не намерих коментари за нея.
До момента се боядисвам с INOA, но ми се струва, че доста бързо пада цветът и ми се иска да сменя. Естественият ми цвят е около 6 ца.

Благодаря предварително!

# 494

Предложения с коя боя мога да постигна този цвят/нюанс?
Косата ми е руса в по-светъл тон и мисля няма да има проблем да се получи, само трябва да улуча боята. Кичури имам и в момента малко по светли, така че след 1-2 измивания мисля ще си проличат както на снимката.

Ми не успявам да кача снимката, която исках, но ето тук този цвят се доближава до желания от мен:

Всъщност обмислям да продължа да се боядисвам с моята си боя, понеже успешно изсветлява корена ми, а този цвят да поддържам като допълнително тониране със слаб оксидант между боядисванията, а защо не и някоя безамонячна боя. Дайде насока за марка и номерация пък ще го мисля как да стане.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 09:58 от беба28

Общи условия

Активация на акаунт