Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 845
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Много ми харесва боята СенсиДо, преди използвах нюанс 7.19 и бих казала, че е единствения който най-много ми допадна, но....не ми покрива белите коси. Sad Всъщност, нито една боя евтина или професионална, не се е справила с този проблем.И 6, и 9 % окислител да ползвам, все тая.... Tired

# 451
Много ми харесва боята СенсиДо, преди използвах нюанс 7.19 и бих казала, че е единствения който най-много ми допадна, но....не ми покрива белите коси. Sad Всъщност, нито една боя евтина или професионална, не се е справила с този проблем.И 6, и 9 % окислител да ползвам, все тая.... Tired

Пробвай с перла колор.

# 452
помощ унищожих си русотоооооо намазах се с един сив шампоан на престиж и станах на сини петнаааа искам си русото моля ви помагайте

# 453
помощ унищожих си русотоооооо намазах се с един сив шампоан на престиж и станах на сини петнаааа искам си русото моля ви помагайте
Маска с вит.С но и без нея след няколко миенета, пада.

# 454
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам опит със сребристо-сивото на Престиж.Пада от втория път,на третия го няма вече.

# 455
ооо много благодаря

# 456
  • UK
Привет Simple Smile Да се похваля че вече официално съм блондинка след втора серия кичури, но сега трябва да избера боя. Искам да постигна бежово русо с розовеещ отенък на ниво 8 не по светло, спрях се на Мижарел 8.2 но от снимките в гугъл не мога да разбера на какво бие, на едни на розово-сиво, на други на жълтеникаво. Моля ако някой е ползвал този номер или дори някаква смесица да сподели, приемам всякакви идеи.

# 457
Привет Simple Smile Да се похваля че вече официално съм блондинка след втора серия кичури, но сега трябва да избера боя. Искам да постигна бежово русо с розовеещ отенък на ниво 8 не по светло, спрях се на Мижарел 8.2 но от снимките в гугъл не мога да разбера на какво бие, на едни на розово-сиво, на други на жълтеникаво. Моля ако някой е ползвал този номер или дори някаква смесица да сподели, приемам всякакви идеи.

Няколко пъти се боядисвах с 8.2, смесено с 9.2 на Мажирел, но розов оттенък не виждам - косата става по-скоро сива. Kато цяло става много приятен цвят. Сега смятам да експериментирам с 8.1
Иначе бежов нюанс би трябвало да е 8.13  Peace

# 458
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
В издирване съм на възможно най-трайната боя за коса.

Косата ми е с дължина около 30 см. В корена имам около 10 см. ниво 8 а другите 20 см. са руси.
Преди все поддържах руса коса. Боите които съм ползвала са Кюн и Вела Колестон.
Сега се боядисвам с боя 8 или 88 на Вела. Много добре ми се получава, но само след една седмица боята по краищата се отмива и ставам на два цвята. А толкова искам да съм с един цвят по-тъмничик. Това съвпада и с моя естествен цвят. Има ли някаква техника на бодисване?

Вие какво ще ме посъветвате? Какви бои да си купя? Дали да не боядисвам с различен цвят корени и краища. Много искам натурална осмица.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 20:53 от Титинка

# 459
В предишния си пост споменах за препигментация(преколорация, преколор). При мен свърши чудесна работа. Ако не намерите инфо, ще се радвам да обясня 🙂

# 460
  • В полите на Пирин планина
В предишния си пост споменах за препигментация(преколорация, преколор). При мен свърши чудесна работа. Ако не намерите инфо, ще се радвам да обясня 🙂

В първия пост на темата има обяснения за преколорацията на изсветлена коса  Peace

# 461
Аз с въпрос....относно препигментацията, косата ми е руса, изсветлявам корена с 10 с 12 оксидант, но искам да мина на 9 с 9. Въпросът е какво да правя с дължините, не са дълги но има по светло надолу. С кой номер боя да пробвам, направо с 9 или да взема 8мица?

# 462
Аз с въпрос....относно препигментацията, косата ми е руса, изсветлявам корена с 10 с 12 оксидант, но искам да мина на 9 с 9. Въпросът е какво да правя с дължините, не са дълги но има по светло надолу. С кой номер боя да пробвам, направо с 9 или да взема 8мица?

Ами наслагваш оксидант, съвета ми е с никаква. Ще ходиш малко шарена докато се изреже.

# 463
  • BG-DE
Аз наскоро имах подобна дилема и понеже не ми се занимаваше с две бои просто разредих с малко вода тази част, с която мазах дължините. Получи се много добре без разлика  Peace

# 464
Аз наскоро имах подобна дилема и понеже не ми се занимаваше с две бои просто разредих с малко вода тази част, с която мазах дължините. Получи се много добре без разлика  Peace
Точно същото правех и аз 👍🏻

Общи условия

Активация на акаунт