Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 835
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • BG-DE
В последно време с каквато боя да се намажа САМО отзад (на тила) корените ми видимо оранжевееят, не зависи и от окислителя, и при 9% и при 12%, отпред и до темето всичко е ОК. Не мога да си обясня на какво се дължи това и нямам идея какво да направя  33uu Получи се дори при бои, които съм ползвала преди време и всичко е било наред. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как го е решил?

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 11:56 от Menerva

# 466
  • UK
 Аз пак се включвам с левашки въпрос  Embarassed Реших да пробвам Majirel 8.22 но оксиданта ми е Вела, та въпроса ми е мога ли да смеся двете марки?

# 467
Аз пак се включвам с левашки въпрос  Embarassed Реших да пробвам Majirel 8.22 но оксиданта ми е Вела, та въпроса ми е мога ли да смеся двете марки?
Аз съм смесвала френска боя с оксиданта на вела и не съм имала проблем

# 468
  • UK
Аз съм смесвала френска боя с оксиданта на вела и не съм имала проблем

Благодаря  bouquet

# 469
Здравейте,

аз използвам тази марка Farcom - професионална козметика за коса от Гърция. Много съм доволна. Няма нужда изобщо да се изсветлявам , директно слагам най-светлата и резултата е на лице Grinning

# 470
За тази боя ли става въпрос или има и други видове фарком?

http://beautycosmetic.biz/farcom-color-boya-kosa-keratin-p-12261.html

редактирам се, тази не е професионалната. видях коя е, не е ли твърде агресивна?

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 15:06 от Mики

# 471
Аз имах същия проблем с потъмняването миналата година. Като забременях реших да спра с изрусяването. Е, няма такъв кошмар! Нищо не се задържаше. Накрая четох за някаква преколорация. Първо се слага само от боята без окислител, разредена с малки вида, за да се попълни само липсващия в косъма пигмент. След това, без да се измива, себпродължава с боя с окиалител и се стои стандартното време. Получи се и ми се задържа цвета.

Моля те да обасниш колко време стоя само с боята. Ти от руса на какъв цвят мина?

# 472
В последно време с каквато боя да се намажа САМО отзад (на тила) корените ми видимо оранжевееят, не зависи и от окислителя, и при 9% и при 12%, отпред и до темето всичко е ОК. Не мога да си обясня на какво се дължи това и нямам идея какво да направя  33uu Получи се дори при бои, които съм ползвала преди време и всичко е било наред. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как го е решил?
Опитай първо там да намажеш боя и после другата част от косата. По принцип там се маже последно и времето на стоене с боя е по кратко. Няма логика преди със същите бои да е ставало пък сега.... newsm78

# 473
  • Чукарландия
Опитай първо там да намажеш боя и после другата част от косата. По принцип там се маже последно и времето на стоене с боя е по кратко. Няма логика преди със същите бои да е ставало пък сега.... newsm78

И при мен се получава същото. Но аз започвам да се мажа от върха на главата. Алена беше писала, че първо трябва да се почва боядисването от тила, в посока нагоре. Крайно време е из да го пробвам. Знам го отдавна, а все започвам да боядисвам в обратна посока. Боядисват ме, де.  Peace

# 474
  • BG-DE
Благодаря момичета  bouquet ще пробвам следващият път да започна от тила да се мажа  Simple Smile

# 475
Аз винаги започвам от тила, но на мен пък най-отгоре ми става винаги оранжево  newsm78 Навсякъде другаде си е ОК

# 476
  • Чукарландия
Изглежда където най-малко е времето за боядисване, там жълтее косата. Май трябва едновременно да ни боядисват по двама, трима души... Joy

# 477
Изглежда където най-малко е времето за боядисване, там жълтее косата. Май трябва едновременно да ни боядисват по двама, трима души... Joy
Да  Mr. Green

# 478
Дами, малко глупав въпрос, но ще си го задам Simple Smile Правите ли маски с масла? Аз често правех с бадемово, но откакто съм руса не смея. Не знам дали има основателна причина...

# 479
  • Чукарландия
Нямам навик да си правя маски с масла, а това е много лошо. Правила съм си маски с кокосово масло, много добре се отразява на косата ми. Няма място за притеснение, АлечкаHug

Общи условия

Активация на акаунт