Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 742
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Разбира се, че има шанс. Peace Например Олиа 10.1 изсветява безумно много. Peace

# 541
Разбира се, че има шанс. Peace Например Олиа 10.1 изсветява безумно много. Peace

Така ли? Имам една мисля точно този номер, бях я купувала преди време с идеята да я ползвам за обливка, но така и не се наканих да пробвам. Значи ще се пробвам сега като поизрастне корена.

# 542
  • UK
Ще сменям боята и това е. От много време се каня, но този път окончателно. Палете, изсветлява ми корена /с 125 е/ получавам прекрасен цвят, но....ето няма и седмица и около 4 пръста от корена придобиват един бакърен отенък, който е ужасно грозен. Чак се чудя къде се изпарява красивото русо което имам след боядисване.

Препоръчайте ми боя, която да има траен цвят/отенък пък аз ще си избирам после цвят по каталога.
Не боя ами тониращ шампоан според мен ще ти реши проблема.
И при мен Палете пада бързо, освен това и доста ми изсушава косата. Сега съм си купила Гарние за корените. По принцип си изсветлявам корените само с боя и с 2 апликации, за да се махнат жълтите тонове.

# 543
  • Чукарландия
Безамонячна боя има ли шанс да изсветли много тъмен корен? Фризьорката ми ме агитира, но аз съм някак скептична, та аз с 12% моя го правя и не винаги съм доволна. Някак без амоняк  Thinking

Това, че е безамонячна, значи, че няма амоняк, но си има други агресивни съставки, които изсветляват косъма. Не се залъгвайте, че безамонячната е по-безвредна от амонячната. Боята си е боя, особено изсветляващата. Peace

# 544
Добре, дайте предложения за тониращи продукти. Аз си купих един балсам на престиж перлен и мисля днес да го пробвам. Страхувам се да не стане много сиво, не е отенъка който търся. Искам светло, топло искрящо русо.

# 545
  • В полите на Пирин планина
Добре, дайте предложения за тониращи продукти. Аз си купих един балсам на престиж перлен и мисля днес да го пробвам. Страхувам се да не стане много сиво, не е отенъка който търся. Искам светло, топло искрящо русо.

Зависи колко ти е светла косата. Моята е 9-ка и с перления на престиж става много приятно бежово русо.

# 546

Скрит текст:

Ами толкова ми е руса косата. Колко да стоя с този престиж? Да го разреда ли с др балсам или само него да нанасям?

# 547
По-добре го разреди малко с друг балсам - нанася се по-равномерно и стой повече време с него, а не 20-тина минути.

# 548
Аз ползвам Леганза перлен и съм много доволна. Стоя половин час, не ми сивее - много хубаво матира и на слънце лееееко розовее. Освен това косата ми става много мека и лъскава след него.

# 549
Аз ползвам Леганза перлен и съм много доволна. Стоя половин час, не ми сивее - много хубаво матира и на слънце лееееко розовее. Освен това косата ми става много мека и лъскава след него.
От къде го купуваш  Hug

# 550
А някой има ли опит с Леганза с медния цвят? Пробвала съм медния шампоан на Лакме, но станах чисто розова.

Нещо такова искам да постигна:

Скрит текст:

# 551
Jas, за мен това си е натурално русо - по дължините около 9-ка  Thinking

# 552
  • София
Може би 9.3.

# 553
От къде го купуваш  Hug
Има го във всички парфюмерии в нашия град. 2.90 му е цената.

# 554
Момичета, могат ли хубаво да се изсветлят корени с боя 8.2? И с какъв оксидант трябва да е?

Общи условия

Активация на акаунт