НВ-ВМХ, част 91 - за здравословното хранене

• 57 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Наистина има доста народ, дето хич не е наясно с това кое съдържа захар. Някои, уж интелигентни хора, дори за колата не знаят.

Това ми се струваше невъзможно, докато наскоро колега не се изненада, че в швепса има въглехидрати. "Е, че от какво да има". От захарта, отговорих му. "Ама то нали е с подсладители". После се зачете в съдържанието и установи с изненада, че съм права  Laughing

# 496
Наистина има доста народ, дето хич не е наясно с това кое съдържа захар. Някои, уж интелигентни хора, дори за колата не знаят.

Това ми се струваше невъзможно, докато наскоро колега не се изненада, че в швепса има въглехидрати. "Е, че от какво да има". От захарта, отговорих му. "Ама то нали е с подсладители". После се зачете в съдържанието и установи с изненада, че съм права  Laughing

Ох, като някой изперкал професор ме карат мен да се чувствам околните, като се опитам да им обясня нещо, което на мен ми звучи ужасно просто и логично. Не знам защо.  ooooh!

# 497
здравейте,да се от4ета за експеримента ми с 20 въглехидрати на ден,малко ми е трудно да ги поддържам,за 5 дни свалих 1,5 килограма  и в4ера малко прекалих ,но 6те продължа да ги поддържам,мислех 4е няма да мога да мигна през но6та,но съня ми се оправи,първите две но6ти ме гоне6е безсънието

# 498
  • here, there, everywhere
Здравейте момичета, нахлувам в темата ви с молба. Помолих една приятелка да ми свали that sugar film от дадения линк и компютърът й полудя и блокира. Сега се чувствам много виновна, а аз не мога да свалям. Дали ще е възможно някой услужливо да качи филма в докса? Благодаря.

# 499
  • In transit
Здравейте момичета, нахлувам в темата ви с молба. Помолих една приятелка да ми свали that sugar film от дадения линк и компютърът й полудя и блокира. Сега се чувствам много виновна, а аз не мога да свалям. Дали ще е възможно някой услужливо да качи филма в докса? Благодаря.
като се свали ще го кача в гугъл докс или в ютуб, където стане и ще дам линк.  Peace

уфф каква съм блейка... Outta Joint

Вив, гледам, че с момичетата сте фенове на тахана.... аз също де, обаче си го правя сама вкъщи, един път бях опитала готов, но не ми хареса. Разгледах снимките на черния тахан а и на други които съм гледала в магазина и ми направи впечатление, че на съдържание пише само "сусамови семена". Исках да ви питам, сигурни ли сте, че наистина има само сусамово семе, защото аз съм пробвала да пасирам само семена без да добавя сусамено олио и не се получава, защото са много сухи. Хем предварително ги загрявам достатъчно на МВ, за да се отдели по-лесно маслото.(Така е по рецептата). Пробвала съм вместо мазнина да добавя вода, стана като клей пък. Та тези, които ги продават са доста по-редички(няма как само от зърна да стане толкова рядка и хомогенна смес) и за мен са разредени с мазнина, но дали тази мазнина е сусамена, силно се съмнявам, по скоро залагам на слънчогледово олио. Ако някой е по-запознат нека сподели, че ми е интересно.

Също така за Филаделфията. За мен по-здравословен и чист продукт е крема сиренето Goldessa в Лидл. В пени също имат такова, производителя е същия, но не се сещам как се казваше. Съставът му е: сметана, омезмаслено мляко, сол и млечнокисели култури.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 11:23 от Mikkey

# 500
  • Пловдив
здравейте,да се от4ета за експеримента ми с 20 въглехидрати на ден,малко ми е трудно да ги поддържам,за 5 дни свалих 1,5 килограма  и в4ера малко прекалих ,но 6те продължа да ги поддържам,мислех 4е няма да мога да мигна през но6та,но съня ми се оправи,първите две но6ти ме гоне6е безсънието
Браво,Лиса!Мисля и аз да пробвам с до 20гр.В на ден,но за повече време и да видя какъв ще е резултата.

# 501
  • София
като се свали ще го кача в гугъл докс или в ютуб, където стане и ще дам линк.  Peace

уфф каква съм блейка... Outta Joint

Вив, гледам, че с момичетата сте фенове на тахана.... аз също де, обаче си го правя сама вкъщи, един път бях опитала готов, но не ми хареса. Разгледах снимките на черния тахан а и на други които съм гледала в магазина и ми направи впечатление, че на съдържание пише само "сусамови семена". Исках да ви питам, сигурни ли сте, че наистина има само сусамово семе, защото аз съм пробвала да пасирам само семена без да добавя сусамено олио и не се получава, защото са много сухи. Хем предварително ги загрявам достатъчно на МВ, за да се отдели по-лесно маслото.(Така е по рецептата). Пробвала съм вместо мазнина да добавя вода, стана като клей пък. Та тези, които ги продават са доста по-редички(няма как само от зърна да стане толкова рядка и хомогенна смес) и за мен са разредени с мазнина, но дали тази мазнина е сусамена, силно се съмнявам, по скоро залагам на слънчогледово олио. Ако някой е по-запознат нека сподели, че ми е интересно.

Чувала съм, че слагат слънчогледово олио, че е евтино..... Никоя фирма няма посочена подобна информация обаче на етикета си. За Тръндев става дума, но те селяните са склонни да се топят, та не знам колко е вярно  Thinking

# 502
Здравейте ,момичета  Hug Изчетох Ви и искам да попитам,като нуждаеща се от отслабване и то доста  Embarassed подходящ ли е този фаст за мен и как се прави  newsm78 Другото ,което искам да споделя,че от както не съм на режима (много време вече  Embarassed ) имам проблеми с цикъла,които може би оказват влияние и на опитите ми за бебче  Confused

# 503
  • In transit
Nuclear, ето линк към филма That sugar film: Умишлено смених заглавието в описанието, да знаете. https://youtu.be/kebCNlvAQ3U

# 504
  • here, there, everywhere
Mikkey, много ще съм благодарна. От много време го издирвам този филм.

Допълвам се, сега видях линка. Мятам се директно. Хубаво е, че си сменила името, защото иначе може да го блокират.

За 3път се допълвам. Филмът е вече блокиран. Дали може на лично един линк към докса?

# 505
  • In transit
Mikkey, много ще съм благодарна. От много време го издирвам този филм.

Допълвам се, сега видях линка. Мятам се директно. Хубаво е, че си сменила името, защото иначе може да го блокират.

За 3път се допълвам. Филмът е вече блокиран. Дали може на лично един линк към докса?
иии какви са бързи  Mr. Green сега ще го кача на друго място и ще дам пак линк Simple Smile

едит: Новият линк: https://drive.google.com/file/d/0B6LXu-gujPetREtmZnNiRTNMTnc/view?usp=sharing Пробвах го, дава директно да се свали филма.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 13:42 от Mikkey

# 506
За тахана - възможно е да е само от семена. В производството се ползват други уреди, които се справят отлично с пресоването до гладък пастет.

# 507
  • SA
Nuclear, много съжалявам, че така се е получило с компютъра на твоята приятелка.
Аз свалям често от този тракер и не съм имала проблеми досега. Но и на подобни места вирусите не са рядкост.  Embarassed
Vilqna32, ако от много време не си на режима, не бих те посъветвала да правиш фастове. Щом пък и забременяване скоро целиш, никак не е подходящо точно сега да се подлагаш на гладувания и калорийни ограничения. По-добре си започни режима, по-либерално ако трябва в началото, отколкото да си правиш експерименти.

# 508
Камелот,благодаря за съвета  Hug  bouquet

# 509
  • София
Моля ви ,споделете примерни менюта с 20гр въглехидрати на ден. Не мога да намаля под 50, а много искам да измисля какво да ям така че да са до 20гр

Общи условия

Активация на акаунт