Отговори
# 45
Бааде винаги ми е бил антипати4ен като физиономия, някак си надменен ми изглежда.....дано тя да се върне към актъорството Peace
вчера прочетох страшен бисер при колежките hahaha hahaha

Скрит текст:
Къванч е с Башак на инат на родителите си и заради франсето

айде разсмях ви, хубав ден  bouquet

Така е, разсмя ни, Айрич. И споделям мнението ти за Бааденият съпруг.
   Добре, че погледнах - пак изтървах Перличката. Отивам да я гледам. Това е от сериалите, който с удоволствие преповтарям. Нищо че не е на нивото на СЮг!
   Хубава събота!

# 46
Орси  Hug wavey и аз като теб  Laughing мога да го гледам неимоверно много пъти този сериал ... не зная на какво се дължи, но е факт. Има някаква магия в него, пък и дали не е , защото ми беше първия сериал изобщо  newsm78 Признавам си, че ако не беше сапфира, едва ли щях да му обърна внимание обаче  Joy Joy Joy Joy загледах го само защото мернах тази красота на екрана, а после ме увлече и те така  Laughing
Благодаря за коктейлчето!   bouquet
 hahaha

# 47
и аз погледах Перлата Heart Eyes Grinning
Фену Heart Eyes, тая снимка с чашата кафе, е ужасна Laughing
"до 5 серии секс със Зейнеп" викаш  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
а това е клип от една моя приятелка в контакта  Peace
хубав е Heart Eyes

http://vk.com/feed?z=video246075283_169998231%2F69d3ba92ca5596e118

до по късно  55

# 48
Айрич  Heart Eyes е, що да е ужасна ? Мен пък ме кефи, че са го уловили с такава гримаса  hahaha
Клипчето е един път! И е с любимата ми прическа на повечето места. А с Гизела са просто върха, най-много ми харесва с нея!
Душичката ... не бил играл хубаво, да бе!

Айрич  Heart Eyes вече е време да си припомним този, заради който се събрахме тук, не мислиш ли ? Кога започваме ? Явно ще сме си двете само, де  hahaha

до после!  smile3521

# 49
Дружки  Hug време е за едно следобедно, какво ще кажете ?

# 50
Дружки  Hug време е за едно следобедно, какво ще кажете ?

smile3508

аз си пуснах 21 серия преди малко  Peace  Grinning

# 51

Ей, Фен! Страхотно изчистено сервиране - чисто бяло, чисто кафе, никакви украси, цветя. Но много хубаво.

Ето и една друга класика, с напис на кирилица послучай 50 години производство в България.

Ииии нашата си класика:

# 52
Орси Hug
от мен торта тогава , собств производство Wink

Скрит текст:

и нови снимки Simple Smile

# 53
Орси  Hug thumbsup нашата класика е най!
Айре  Heart Eyes уау, страхотна торта, благодаря! И за новите фотки, време беше  Laughing
Няма ли вече превод на Ашка  newsm78
 Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 19:36 от queen_fenka

# 54
Фену Heart Eyes, давай да си помечтаем, че и ние сме в Бодрум Wink Crazy Laughing

# 55
Айрич  Heart Eyes ми то само това можем - мечтаем  Laughing Па може някой ден и да отидем, кой знае  newsm78

# 56
Айрич  Heart Eyes ми то само това можем - мечтаем  Laughing Па може някой ден и да отидем, кой знае  newsm78

можееее Crazy

айде лека ти Hug
да спиш в кош и да сънуваш Кивош Laughing

# 57
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Кивош  Laughing харесва ми!
Лека и синеока!   love001

# 58

Присъединявам се към вашите мечти, момичета! Като не мога да заспя, поне да си помечтая.
   Цял един, не толкова къс, вече, живот все това си правя. Как не се уморих, не знам. Много обичам да пътувам с разни нагледни материали и описания.
   От къде са тези снимки, Айрич, знаещ ли? И ми прати на лични рецептата за тази торта, молим те!
   Желая ви лека нощ и гуш!

# 59
Айрич  Heart Eyes е, що да е ужасна ? Мен пък ме кефи, че са го уловили с такава гримаса  hahaha
Клипчето е един път! И е с любимата ми прическа на повечето места. А с Гизела са просто върха, най-много ми харесва с нея!
Душичката ... не бил играл хубаво, да бе!

Айрич  Heart Eyes вече е време да си припомним този, заради който се събрахме тук, не мислиш ли ? Кога започваме ? Явно ще сме си двете само, де  hahaha

до после!  smile3521
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy CrazyВключвам се само за да ви споделя.........................как се озавах и аз тук.......................и заради кво................... Peace Peace Peace Peace Отбелязвам само......................Фенче................ Hug Hug Hug Hug не сте сами................ Embarassed Embarassed EmbarassedТой е единствен................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт