На пазар във Варна - 39

• 61 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моят протектор е най-обикновен на Тед с ластици и го ползвам вече 4-5 години.Купен от Кауфланд при някаква промоция, но бяха предимно по стандарт.  Peace

А, някой да е виждал къде има бебешка козметика Лавера във Варна?В дрогерии Лили гледах, но беше ушушкано.

# 106
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно картонените  торти,лесно се правят.Иначе вървят около 1.20-1.50лв парчето.При интерес мога да ти пратя линк.

# 107
Намерих си протектор за спалня-на Българска фирма-20лв.В една от белите бараки на Пазара  bouquet
Непромокаем ли  е или е като чаршаф с ластик? Аз търся като тези за бебешки кошари, хавлиени отгоре, отдолу непропускащи и да се захващат за матрака отвсякъде, а не само с 4 ластика.

И аз търся такъв протектор, като гореописания. Преди години купих за леглото на сина ми - като чаршаф с ластик, обаче вече не предлагат такива модели в Мебелната палата. Наскоро ми трябваше втори и взех на Магнифлекс с ластици, но не ми е удобен. А да питам имат ли различни размери, защото нашите матраци са 90/190 - по нестандартен размер.

Моя  е 190 на 2м.(води се за персон и половина)Има и за единично легло.

# 108
  • Варна
За нестандартен матрак може и да си ушиете- стига да има кой да ви сложи ластик. Плат за протектор на метър отгоре като хавлиен, а отдолу с непромокаемо покритие вчера открих случайно в магазина за платове срещу входа на завод Дружба. Не питах каква ширина е, защото не се сещам къде могат да ми го ушият.

# 109
Относно картонените  торти,лесно се правят.Иначе вървят около 1.20-1.50лв парчето.При интерес мога да ти пратя линк.
Благодаря ти   bouquet, бих се справила ако имах повечко свободно време. В търсене на готов вариант съм, но ще се радвам да пуснеш линк  Simple Smile

# 110
  • Deutschland/HE
Благодаря ти   bouquet, бих се справила ако имах повечко свободно време. В търсене на готов вариант съм, но ще се радвам да пуснеш линк  Simple Smile

Ето тук съм виждала да предлагат: https://www.facebook.com/July.Art.Varna?fref=ts

# 111
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
https://www.facebook.com/paperworld2014?fref=ts
ето линка за тортите от картон

# 112
  • Варна
За нестандартен матрак може и да си ушиете- стига да има кой да ви сложи ластик. Плат за протектор на метър отгоре като хавлиен, а отдолу с непромокаемо покритие вчера открих случайно в магазина за платове срещу входа на завод Дружба. Не питах каква ширина е, защото не се сещам къде могат да ми го ушият.

Благодаря за информацията! Предполагам, че където шият спално бельо по поръчка може да се попита за ушиване.

# 113
  • Варна

А, някой да е виждал къде има бебешка козметика Лавера във Варна?В дрогерии Лили гледах, но беше ушушкано.

Тази марка я има в Био маркет Балев, на кръстовището на Ген. Колев и Чаталджа - предполагам, че имат и детската серия.

# 114
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Тази марка я има в Био маркет Балев, на кръстовището на Ген. Колев и Чаталджа - предполагам, че имат и детската серия.

Благодаря за инфото  bouquet

# 115
Къде продават от "металните" татуировки?

# 116
  • Варна
Харесах тези кецки като модел, че и като цена особено  Grinning
Да сте виждали някъде такива, даже държа да са бели, но в краен случай може и бледорозови.  Crazy

http://www2.koketna.com/kecove-i-sportni-obuvki/bellostar-%D0%B4 … colorId=18#tabs-2

# 117
  • Варна
Да сте виждали някъде такива, даже държа да са бели, но в краен случай може и бледорозови.  Crazy

http://www2.koketna.com/kecove-i-sportni-obuvki/bellostar-%D0%B4 … colorId=18#tabs-2
Подобни в Дайхман , но по-скъпи  Mr. Green
Купувала съм подобни от магазина за обувки до Орбита

# 118
  • Варна

Подобни в Дайхман , но по-скъпи  Mr. Green
Купувала съм подобни от магазина за обувки до Орбита

Хубави са и тези в Дайхман, и цената ме устройва, но аз там гледах и няма такива. Проверих наличности и през сайта им - няма ги във Варна...

Този до Орбита го знам, но не съм ходила, ще проверя там.  Peace

# 119
Не съм точно по темата, но знам, че тук се пише редовно и питам. Laughing
Какви намаления има за Делфинариума?
Разглеждах сега цените в сайта им и прочетох това
* Има различни форми на намаления от 15 до 50%.
За подробности, питайте на касата.

Общи условия

Активация на акаунт