На пазар във Варна - 39

• 61 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Спешен въпрос (за да спя довечера:) от къде да купя мрежа за прозореца, за да не ми влизат мухи и комари:) Трябва ми само метър както се казва, дали някъде по пазарите сте виждали топове такива, да режат?

# 121
  • Варна
Купувала съм от Практикер, продават се нарязани по размери, в кутийка с комплект двойнозалепящо тиксо.

# 122
  • Варна
Не съм точно по темата, но знам, че тук се пише редовно и питам. Laughing
Какви намаления има за Делфинариума?
Разглеждах сега цените в сайта им и прочетох това
* Има различни форми на намаления от 15 до 50%.
За подробности, питайте на касата.

За жители на Варна цената е -50%. Някъде го гледах на билборд.

# 123
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не съм точно по темата, но знам, че тук се пише редовно и питам. Laughing
Какви намаления има за Делфинариума?
Разглеждах сега цените в сайта им и прочетох това
* Има различни форми на намаления от 15 до 50%.
За подробности, питайте на касата.

За жители на Варна цената е -50%. Някъде го гледах на билборд.

и 50% намаление и за феновете на фейсбук страницата им.Вижте повече тук:
https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%90-%D … 957880856?fref=ts

# 124
Благодаря, момичета!  bouquet
По ЛК сме с варненски адреси. Харесах и ФБ профила им. Laughing

# 125
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Оф,това за Делфинариума е поредната простотия.Няма такава смешка,да се направиш на Варненец и да се купиш билета за 12лв.Никой не те проверява дали е достоверно това,което казваш.Можеше поне официално да обявят по-високи цени за чужденците.Аз така купих билети на едни приятели от Бургас.Кодовото име е-от Варна съм   Joy

# 126
Вероятно им е ясно, че за българи цените са високи. От друга страна, нямат право на различни цени за българи и чужденци. Та все пак са измислили нещо.

# 127
Спешен въпрос (за да спя довечера:) от къде да купя мрежа за прозореца, за да не ми влизат мухи и комари:) Трябва ми само метър както се казва, дали някъде по пазарите сте виждали топове такива, да режат?
Има такива и в Хоуммакс. Има няколко размера мрежи , в бяло и черно

# 128
  • Варна
Има такива и в Хоуммакс. Има няколко размера мрежи , в бяло и черно

В Джъмбо има за врати с магнити посредата.

# 129
  • Варна
Търся един конкретен майстор за пералня.Знам,че се казва Мирчо. Моля , ако някой има негови координати да ги сподели Praynig

# 130
  • Варна
Спешно ми трябват чинийки и чашки за детски РД. Но не ми се ходи до Джъмбо, понеже там е първото място, което ми изникна в ума. Някъде из централната част... ако някой се сети.

# 131
Спешно ми трябват чинийки и чашки за детски РД. Но не ми се ходи до Джъмбо, понеже там е първото място, което ми изникна в ума. Някъде из централната част... ако някой се сети.
В Пикадили също има такива, ако ти е удобно като място

# 132
  • София
Търся един конкретен майстор за пералня.Знам,че се казва Мирчо. Моля , ако някой има негови координати да ги сподели Praynig

Изпратих ти ЛС.

# 133
  • Под Слънцето
[/quo

бенковски под пазара преди кръстовището с кракра на спирката на 14ти има зареден магазин. на ъгъла е от дясно.

# 134
  • Варна

Изпратих ти ЛС.
Hug Много ти благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт