На пазар във Варна - 39

• 61 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Белите кецове с червено по края ги има в почти всеки магазин за обувки  Peace Разходи се около пазара или в 2-та магазина между общината и червения лощад

# 136
Moмичета, купували ли сте скоро сенници за коли? От тези, които се залепят на стъклата на задните врати. Моля препоръчайте нещо, което не пада веднага след като се залепи и все пак да пази някаква сянка. Къде да потърся?

# 137
  • Варна - Черна гора
Налага ми се да купувам диоптрични очила за възрастни хора. Бихте ли ми препоръчали оптика, която работи на по-ниски цени?

# 138
  • Варна
Moмичета, купували ли сте скоро сенници за коли? От тези, които се залепят на стъклата на задните врати. Моля препоръчайте нещо, което не пада веднага след като се залепи и все пак да пази някаква сянка. Къде да потърся?
От Джъмбо съм купувала, но преди доста време. С детски мотиви са, не са падали. Сега не знам, дали има. В магазини за авточасти и аксесоари също би следвало да се продават, както и по бензиностанциите.

# 139
  • Варна
Налага ми се да купувам диоптрични очила за възрастни хора. Бихте ли ми препоръчали оптика, която работи на по-ниски цени?
На свекърва ми очилата са от оптиката в Градска болница, забравих й името. Те имат още една оптика зад Операта. Доволна е.

# 140
На свекърва ми очилата са от оптиката в Градска болница, забравих й името. Те имат още една оптика зад Операта. Доволна е.
"Призма" са оптиките. Клиент съм им и съм доволна. Предлагат стъкла в много широк ценови диапазон, както и рамки пак от съвсем евтини до по-претенциозни. И не се държат надменно ако искаш нещо по-евтино.

# 141
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Вчера гледах такива в Лидл, но доколко са качествени не знам  Peace
СЪщо има и в Джъмбо, както са писали по-горе.

# 142
  • Щастлива мама на 3 слънца

Вчера гледах такива в Лидл, но доколко са качествени не знам  Peace
СЪщо има и в Джъмбо, както са писали по-горе.

Този от лидл са супер

# 143
  • Deutschland/HE
"Призма" са оптиките. Клиент съм им и съм доволна. Предлагат стъкла в много широк ценови диапазон, както и рамки пак от съвсем евтини до по-претенциозни. И не се държат надменно ако искаш нещо по-евтино.

Зимата в "Леонардо" ми направиха очила за 29лв, бях много изненадана, доволна съм. Провери и там, това беше в оптиката на "Княз Борис" до Пощенска банка.

# 144
  • Варна - Черна гора
Благодаря missNoir, Блу, colibri   bouquet

Бяхте ми изключително полезни!

# 145
  • Варна
Обществена пералня в района на пазара или училище "Елин Пелин"? Без значение дали е на самообслужване или не.

# 146
  • Варна
Къде има разнообразие от бебешко бельо и дрешки на фирма Сиси Ди- Димитровград? Днес харесах и взех някои техни неща от Депо бебе център, но нямаха много избор. В Слънце пък нямаха размери за новородени, както и по-тънки материи.
Скоро обсъждахме и възглавниците на Clevamama, но явно вече ги няма в Джъмбо. Днес напразно се разхождах до там. В Сладури има ли ги или друг магазин?

# 147
  • ВАРНА
Спешно ми трябва куфар с колелца за ръчен багаж в самолет - сещам се за Естил (в Мол Варна и на Пискюлиев),Гранд Гепард в Гранд Мола - утре ще обикалям,за други магазини да се сещата,че ми трябва малкия размер - до 56/45/25

# 148
Спешно ми трябва куфар с колелца за ръчен багаж в самолет - сещам се за Естил (в Мол Варна и на Пискюлиев),Гранд Гепард в Гранд Мола - утре ще обикалям,за други магазини да се сещата,че ми трябва малкия размер - до 56/45/25
В една от пресечките на Чаталджа в близост до пазарчето, но от другата страна на улицата имаше в една барака. От юни'2014 ми е опита, може и да не е актуален. Но на Пискюлиев беше богат избора.

# 149
  • по морето
От години купувам Естил ул. Пискюлиев, летя доста, последния за ръчен с 4к. е от там.

Общи условия

Активация на акаунт